sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10935688.asp başbakanın kahramanlık öyküleri, hazır ortam müsaitken sıcak sıcak yeni çıktı fırından. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP lideri Deniz Baykal'ın “Irak'ta Türk askerlerinin başına çuval geçirildiğinde neredesiniz?” sorusunu yanıtladı. Bağış, Başbakan Erdoğan'ın dönemin ABD Başkan Yardımcısı Cheney'i aradığını ve askerleri kurtardığını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hehehe demin dinledim haberlerde. bana bombacı mülayim i hatırlattı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hahah bu kadar delikanlılık yapmış şimdi mi söylemek akıllarına gelmiş.Oraya gelirsem beyaz sarayı başınıza yıkarım da demiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 senin agzini cart diye ayirirm bile demis, ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ne notası,müzik notasımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 MERHAMETLİ MAXIMUS TAYYİP, MERHAMETLİ MAXIMUS TAYYİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 esküz mi van minit.Bi dakka... Başbakanımızın dediği gibi biraz ince at da kargalar da yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çekticeyi damarı guruyasıcaaaaaa abawwwww oyhş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Toplumbilimciler ve mizahçılar için türkiye bir maden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çekti emanetiii 'bırakın ulann çocukları allahmısınızzz ulaannnnn ' diye fırça attıktan sonra son görebildiğimiz kaçan abd askerleriydi işte yiğenim böyle başladı yeni türkiye nin macerası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ol dedi ve oldu.. Şüphesiz ki o ezilenin hakkı yenenin yanındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Gizli konuşmanın devamı: "Ben hapis yattım bilirim bu işleri, çıkarın lan o çuvalları, benim için Amerika bitmiştir, bir daha da gelmem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 başkabir konudan alıntı ama dayanamadım Snefru said: Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 cheny gittiya atip tutmasi kolay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 said: Başbakanımız dönemin ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile görüştüğünde, ki o gün ulusal tatil günüydü ve zorla buldurduk tatil yaptığı yerden Ustune: said: Cheney, 'Sayın Başbakan emin olun ki durumları çok iyi' dedi. Başbakanımız dedi ki 'Ben hapis yatmış biriyim. Gözaltında, hapiste olan kişinin durumunu bana anlatmayın bunu kabul edemem, çabuk o çocukları serbest bırakın' dedi ve onları nasil yani ya??Hem firca kayar basin bakanimiz hemde aradi mi buldurtamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o zamanında böyle birşey deseydi, her gün bi basın toplantısı yapar, ve aynı cümleleri tekrar tekrar söylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bi gazeteci zaten dün akşam çuval geçirme olayının nasıl gerçekleştiğini falan anlattı. cuma günü bu olay oluyor. pazar günü askerler serbest bırakılıyor. Ayrıca biraz sıkar "çabuk o çocukları serbest bırakın" demek RTE için. dağlıca baskınından sonra ABD e icazet almaya giden bir başbakan için çok yüksekten atılmış laflar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hiç boşuna sevinmesin. bu benim başarım. Cheney'i aradım "bak benden yaşlısın, ağzını bağlar seni bir çuvala koyar çöp kamyonuna atarım kimse öldüğünü bile anlamaz" dedim, gözü yemedi tabii bıraktı bizim aslanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Greeny said: o zamanında böyle birşey deseydi, her gün bi basın toplantısı yapar, ve aynı cümleleri tekrar tekrar söylerdi. rolölal aynen böyle olurdu bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 asdfasdfadf hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 pıhaahahaha tayyip iyice AVCILAR KAHVESİ moduna girmiş. hani fıkradaki gibi. avcı geyiği vurmuş sonra taşımak maksatlı, 2 bacağını birden omzuna atmış, bu arada telefonu çalıyor, görüşmesi bitince "nerde kalmıştım" diyor, "abi 2 bacağı omzuna attın" cevabı gelince ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ahaha yalnız abi işin kötüsü öhö öhö diyecek kimse yok ortalıkta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kinkaudonau said: hiç boşuna sevinmesin. bu benim başarım. Cheney'i aradım "bak benden yaşlısın, ağzını bağlar seni bir çuvala koyar çöp kamyonuna atarım kimse öldüğünü bile anlamaz" dedim, gözü yemedi tabii bıraktı bizim aslanları. ABİ HAAAHAHEHEAUH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 TAYYİP GOL GOL GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şerefsizlere bak ya. bütün sene yaptıgın kepazeliklerle oy kaybet kaybet. son 2 ayda, 3-5 yalan dolan hareketletle davostur, bu muhabbettir hepsini geri topla. yine millet gelcek buna oy vercek hay ben böyle millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar