Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"çabuk o çocukları serbest bırakın" dedi.

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10935688.asp

başbakanın kahramanlık öyküleri,
hazır ortam müsaitken sıcak sıcak yeni çıktı fırından.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP lideri Deniz Baykal'ın “Irak'ta Türk askerlerinin başına çuval geçirildiğinde neredesiniz?” sorusunu yanıtladı. Bağış, Başbakan Erdoğan'ın dönemin ABD Başkan Yardımcısı Cheney'i aradığını ve askerleri kurtardığını söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Başbakanımız dönemin ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile görüştüğünde, ki o gün ulusal tatil günüydü ve zorla buldurduk tatil yaptığı yerden

Ustune:
said:
Cheney, 'Sayın Başbakan emin olun ki durumları çok iyi' dedi. Başbakanımız dedi ki 'Ben hapis yatmış biriyim. Gözaltında, hapiste olan kişinin durumunu bana anlatmayın bunu kabul edemem, çabuk o çocukları serbest bırakın' dedi ve onları

nasil yani ya??Hem firca kayar basin bakanimiz hemde aradi mi buldurtamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi gazeteci zaten dün akşam çuval geçirme olayının nasıl gerçekleştiğini falan anlattı. cuma günü bu olay oluyor. pazar günü askerler serbest bırakılıyor.

Ayrıca biraz sıkar "çabuk o çocukları serbest bırakın" demek RTE için. dağlıca baskınından sonra ABD e icazet almaya giden bir başbakan için çok yüksekten atılmış laflar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

pıhaahahaha tayyip iyice AVCILAR KAHVESİ moduna girmiş. hani fıkradaki gibi. avcı geyiği vurmuş sonra taşımak maksatlı, 2 bacağını birden omzuna atmış, bu arada telefonu çalıyor, görüşmesi bitince "nerde kalmıştım" diyor, "abi 2 bacağı omzuna attın" cevabı gelince .....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...