Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BOB gg oluyormus!!!!!!!!!!

cengizhan66

Öne çıkan mesajlar

cengizhan66 said:
darkwish goon 5k su sizin alliance gibi :)
goon nemi yapmis anlatayim
bob un butun parasini butun gemilerini butun capitallerini butun hangarlarini bosaltmis
artik bob yok zengoku var ve artik normal bi alliance soyle 1 titan yok ettinmi hic uzulmiyen bi alliance olmicak artik

Benim darkfall guildim hiçbir alliance a üye değil alliance guildi olan crimson horde azmonun başlattığı guild.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah baya garip seyler oldu anlatacam simdi
simdi sistemde 800 yandada bi okadar localde adam var qy6 ve j-l
boyle tam battle baslicakken fleetteki biri local e pos paswork u soyledi.Dogal olarak dusman bunu direk kullandi. guzel bi saldiri yapti lar butun supportlarda postun icine girdi
mwd yi acip milleti bumbliyarak disari cikartip oldurmeye basladilar
o arada teamspeake deki herkez birbirlerine kufru basiyor ana avrat saydiriyordu hatta pos shield in disina cikan biri oldugmu ohh be diyoarlardi :)
bende icimden saydiriyordum fc lere sonra aklima bi fikir geldi
bi yere kacip reggroup dedim ama dinleyen olmadi
sonra lan boyle olmuyo .. ... butun kanallara eski bi fikir olan bookmark copylamayi spawnlasamda kimse yanasmadi
sonra nyx postun icine geldi ve log off oldu dogal olarak fc bumb layin bumblayin diye milleti dusari cikarttip daha buyuk epic fail lige yol acti
o ara soyle acayip sinirlendim birden gozume 280km ye gitmis bi gemi gozume carpti hemen 100km ye warpladim o kisiye...
sonra overdiew den hazirladigim racon ve vurulmasi kolay hedeflere saldirmaya basladim
racon a kitlendim ama ilk 3 slot haric geri kalan 5 slot bi turlu ateslemedi sonra bi assualt frigateye ates ettim ondada 2 slot anca calisti cok hasar aldigimdan aninda uzadim bi belt e ki felaket lag var bu arada goz gozu gormuyo
beltte 2 tane falcather 1 tanede oraya 100km warplamis bi bs vardi(o arada 2-3 kisi daha geldi ama geri savas alanina gittiler).t1 lazerleri deyistirir deyistirmez direk 67km bana dogru gelene daldim sadece 3 tanesi calisti silahlarin
biri 1k diyeri 450 diyeride 500 falan ve droneleri dibime girip buble atan a gonderdim sonra 50% hull kanal kacti
diyeride etrafimda mwd le donuyodu bs de lagdan dustumu ne oldu bilemicem
mwd ye basip buble disina cikip onumdeki birseye basip warpladim
sonra dogal olarak moon a warpladigimdan bob postuna geldim :)
ahanda geebrdim derken arkami sniper armageddon la donup warp liyana kadar pos hicbirsey yapmadi sasirdim
sonra 15 dakka safe spot dolasip sisteme en son 300 aaa girince ctrl q yapiverdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

peh bu arada konuyu trollemeyin arkadaslar cok istiyosaniz soyleyin dareye garbageye tasisin okey?
bu arada hep dusunuyodum neden bizi melemenlar huginn huginn diye tuturuyo diye huggin e kitlenme yok sannediyolarmis racon ya :P neyse onerim biraz istasyondan cikin undock tusunu kesfedin ip ip ucu verem altta bi yerde
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...