Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Şu an ggon razor ve mm var gücüyle güneye saldırıyor. tek bir gecede onlarca pos indirdik bir sürü istasyon ele geçirdik. geçtiğimiz cumartesi günü çıkan savaşta, aynı sistemde 1000+ kiki birbirine girdi. yani bob zır durumda. bu arada bob'un yeni adı kenzoku. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 cok sacma bi isim bu arada anlami nedir bilen varmi ? bu arada evet goon savunmayi birakmis sistemlerini ruslara teslim ediyo adeta umarim bu delve saldirisi ise yarar yaramassa goon 0,0 dan uzaklastirilcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Family demekmiş japonca galiba emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 nası bi oyun yaw bu bismill.. (bülent ersoy mod) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 şu heyecan fırtınasına ortak olmak için on defa trial alıp bu oyun beni aşar diye bıraktım ya yine açacağım sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Eet bob gg oldu kenzoku ile savasiyoruz ama oyun oyle bi hal aldiki target call etmek icin lagde olmayan adam araniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Yok zaten en iyisi small gang.Ne kadar ccp lagi azalttıysa da localde 500-600 olup da savaşmaya başlandığında lagden oynanmaz durumda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cengizhan66 said: darkwish goon 5k su sizin alliance gibi :) goon nemi yapmis anlatayim bob un butun parasini butun gemilerini butun capitallerini butun hangarlarini bosaltmis artik bob yok zengoku var ve artik normal bi alliance soyle 1 titan yok ettinmi hic uzulmiyen bi alliance olmicak artik Benim darkfall guildim hiçbir alliance a üye değil alliance guildi olan crimson horde azmonun başlattığı guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Delve'de small gang ile gezersen çıtır çıtır yerler adamı. Millet 100-150 kişilik gang kurmadan 5 jump öteye gitmiyor. Ortalık kan gölü vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bende delvedeyilim 1 jump bile gitmiyom titan geliyo donusuyo gateye atliyom :) lan nc li turkler heni nerdesinzi sizi hic gormuyom sizi gidi carebearlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben seni hep goruyorum hep en ondesin ilk bayragı sen tasiyosun tobe tobe arada istasyondan cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ne istasyonu istasyona girmiyom son gunlerde yok edilen tum pos lardaki inv lerde ben varim sizi carebearlar sizi anca laf atiyonuz bi gelinde yuzunuz bi delveyi gorsun bi fleet gorsun carebearlar asf hepsi demiyim biraz atttim :) da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Moss said: ben seni hep goruyorum hep en ondesin ilk bayragı sen tasiyosun tobe tobe arada istasyondan cik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ahahahah baya garip seyler oldu anlatacam simdi simdi sistemde 800 yandada bi okadar localde adam var qy6 ve j-l boyle tam battle baslicakken fleetteki biri local e pos paswork u soyledi.Dogal olarak dusman bunu direk kullandi. guzel bi saldiri yapti lar butun supportlarda postun icine girdi mwd yi acip milleti bumbliyarak disari cikartip oldurmeye basladilar o arada teamspeake deki herkez birbirlerine kufru basiyor ana avrat saydiriyordu hatta pos shield in disina cikan biri oldugmu ohh be diyoarlardi :) bende icimden saydiriyordum fc lere sonra aklima bi fikir geldi bi yere kacip reggroup dedim ama dinleyen olmadi sonra lan boyle olmuyo .. ... butun kanallara eski bi fikir olan bookmark copylamayi spawnlasamda kimse yanasmadi sonra nyx postun icine geldi ve log off oldu dogal olarak fc bumb layin bumblayin diye milleti dusari cikarttip daha buyuk epic fail lige yol acti o ara soyle acayip sinirlendim birden gozume 280km ye gitmis bi gemi gozume carpti hemen 100km ye warpladim o kisiye... sonra overdiew den hazirladigim racon ve vurulmasi kolay hedeflere saldirmaya basladim racon a kitlendim ama ilk 3 slot haric geri kalan 5 slot bi turlu ateslemedi sonra bi assualt frigateye ates ettim ondada 2 slot anca calisti cok hasar aldigimdan aninda uzadim bi belt e ki felaket lag var bu arada goz gozu gormuyo beltte 2 tane falcather 1 tanede oraya 100km warplamis bi bs vardi(o arada 2-3 kisi daha geldi ama geri savas alanina gittiler).t1 lazerleri deyistirir deyistirmez direk 67km bana dogru gelene daldim sadece 3 tanesi calisti silahlarin biri 1k diyeri 450 diyeride 500 falan ve droneleri dibime girip buble atan a gonderdim sonra 50% hull kanal kacti diyeride etrafimda mwd le donuyodu bs de lagdan dustumu ne oldu bilemicem mwd ye basip buble disina cikip onumdeki birseye basip warpladim sonra dogal olarak moon a warpladigimdan bob postuna geldim :) ahanda geebrdim derken arkami sniper armageddon la donup warp liyana kadar pos hicbirsey yapmadi sasirdim sonra 15 dakka safe spot dolasip sisteme en son 300 aaa girince ctrl q yapiverdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Gimli said: Moss said: ben seni hep goruyorum hep en ondesin ilk bayragı sen tasiyosun tobe tobe arada istasyondan cik lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 cengizhan66 said: racon a kitlendim nasil peki o kitlenme isini raconuyla mi yaptin cengiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Kitledin beni deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Moss said: Kitledin beni deniz abi ben cengize kitlenmis durumdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 üstten kitlenmiş overview'a arıdandan overlaodlayıp hardenerlarıda acmamış abanmış, böle tam delikanlı usulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oha bu adamlar racon a kitlenilmiyo sanediyolarmis hepsi noobmus bu arada sniper gemide hardner olmaz cuce ben oynamiya oynamiya unutun :) vay anasini noobluk diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 neyse yazmiyim racon a ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sniper'ım yazmamışsınki hiç bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yazdim bi daha oku istersen ama sonlara dogru yazmisim ilk basta yazmam gerekirken neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abı her mesajın basına, fittigini implantını yazıcaksın tabiki, olmaz böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 peh bu arada konuyu trollemeyin arkadaslar cok istiyosaniz soyleyin dareye garbageye tasisin okey? bu arada hep dusunuyodum neden bizi melemenlar huginn huginn diye tuturuyo diye huggin e kitlenme yok sannediyolarmis racon ya :P neyse onerim biraz istasyondan cikin undock tusunu kesfedin ip ip ucu verem altta bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar