di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Cengiz Kurtoglu caliyor sanki =P Daha fazla kacamadim artik, ufaktan -ufaktan nasil oluyorsa artik- evleniyorum ben =) Ahanda facebook'taki event linki : http://www.facebook.com/event.php?eid=53080361676&ref=nf En fazla 20-40 dakikalik bir olay olacagindan ve merkezi bir yerde olacagindan kim var kim yok beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gelemicez izmirden ama en büyük dileklerim sizinle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 mutlu olursunuz inşallah dioruz... darısı bana dioruz... (mugri susarmısın)(hayır bugri susmam) gelebilecek olcaımı sanmıorum ama tebriklerimi gönderiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hayırlı olsun bi yastıkta gocayın ei mi yok mu bekarlık partisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hayırlı olsun da abi evente kendini guest olarak alman bi garip olmuş :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hatunlari siz getiriyosaniz olur =P Ben gozetim altindayim. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dartanian said: Hayırlı olsun bi yastıkta gocayın ei mi yok mu bekarlık partisi :D oha bekarlık partisi nerde ben orda... (mugri sus artık, utandırıosun beni)(olm bugri bak hatun olcak)(e gidek o zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fede said: hayırlı olsun da abi evente kendini guest olarak alman bi garip olmuş :=) Ya orda epeyce garip sey oldu. Anlamiyorum feyzbuktan falan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hayırlı olsun, mutlu mesud yaşayın. :D birisi game over t-shirt ü fln koysun adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://www.teesforall.com/images/Humor_Wedding_Game_Over_Black_Shirt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 geliyoz biz %90. takı takma bölümü olacak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Olcak. Durum tak bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hahaha allah mesut etsin, evliler klubune hosgeldiiin diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 geçmiş olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sagol =) Neyseki yalniz degilim. Korax ve digerlerinden guc aliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aramizdaki en korkunc evli insan absolut'tur, uzerine tanimam, kendisine buradan saygilarimi yolluyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 enee, hayırlı olsun tim, bi yastıkta kocayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sen ciddisin ya=) Oradayım, kutulu'yu falan kolumuza takıp geliriz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 insanlar evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ooo ortak, çalışmazsam cumartesi geliyorum büyük ihtimal, görelim şu suratındaki ifadeyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ZaugnaKhaldun said: Sen ciddisin ya=) Oradayım, kutulu'yu falan kolumuza takıp geliriz ahah Sakasi olur mu lan! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Gangren said: Ooo ortak, çalışmazsam cumartesi geliyorum büyük ihtimal, görelim şu suratındaki ifadeyi :p Bekliyorum abi mutlaka. Suratimda olusacak ifadeye ragmen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Oha Timuçin? Hayırlı olsun ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yuh, bilmiyo musun bunca zamandir ben oldugumu =) Geliyosun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sen olduğunu zaten biliyorum olm, evliliğe şaşırdım. Mart'ta burda olursam gelirim tabiy ki, adana dürüm takarım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar