adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://audiko.net/ bu siteden artık çok basit istediğiniz şarkıyı yazıyosunuz download iphonering tone diyosunuz itunes'a atıyosunuz ordan da telefonunuza atıyosunuz oluyo bitiyo zil sesi ile doldurdum telefonu çokda basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha resmen mükemmel +repine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fakire bak nasıl kıskandı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 daha da gelmem mobil cihazlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eğlenceliymiş de oturup uğraşmak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kendin yapsan filan atamiyormuyuz zil sesi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 atıyosun ama çok uğraştırıcı anlatmam bile yani okadar uğraştırıcı :D bu sitede dumandan ibrahim tatlıses'e kadar tüm şarkılar var nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yok hiç öyle uğraştırıcı değil.iphone ringtonemaker ı indiriyosun.şarkıyı içine atıp istediğin 30 sn lik kısmı işaretliyosun. ok diyosun otomatik itunes un içine atıyo sync diyosun telefonda gozukuyo.o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 biliyosun madem insan paylaşır önceden :P O iğrenç iphone sesinden kurtulduğuma seviniyorum ( cokta kötü değil sesi ama duymuyosun sesli ortamlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar