adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://audiko.net/ bu siteden artık çok basit istediğiniz şarkıyı yazıyosunuz download iphonering tone diyosunuz itunes'a atıyosunuz ordan da telefonunuza atıyosunuz oluyo bitiyo zil sesi ile doldurdum telefonu çokda basit
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oha resmen mükemmel +repine abandım
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fakire bak nasıl kıskandı hemen.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eğlenceliymiş de oturup uğraşmak lazım :p
Mille Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kendin yapsan filan atamiyormuyuz zil sesi olarak?
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 atıyosun ama çok uğraştırıcı anlatmam bile yani okadar uğraştırıcı :D bu sitede dumandan ibrahim tatlıses'e kadar tüm şarkılar var nerdeyse :D
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yok hiç öyle uğraştırıcı değil.iphone ringtonemaker ı indiriyosun.şarkıyı içine atıp istediğin 30 sn lik kısmı işaretliyosun. ok diyosun otomatik itunes un içine atıyo sync diyosun telefonda gozukuyo.o kadar.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 biliyosun madem insan paylaşır önceden :P O iğrenç iphone sesinden kurtulduğuma seviniyorum ( cokta kötü değil sesi ama duymuyosun sesli ortamlarda)
Öne çıkan mesajlar