dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 cizgiromanla ilgili konuda bi bayan yorum yapinca boyle oluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bi de traileri her izledigimde, ziplayip havayi yumruklayasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 warmachine Ironmanden daha iyi be hatta filmden son leak http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/1269348992742.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 evet madıfakı nigga diye kırmızı yapmışlar gözlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 herhalde çizgiroman uyarlamaları içerisinde -batman gelene kadar- en çok ilgi uyandıran budur. 1.si de sinemada izlemenin şart olduğu filmlerden hani.. ki ben ilk yaptığı soba-man ile çok dalga geçmiştim. film çok iyiydi (tu) bildiğin heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sin city de fena değildi şimdi onu da es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sin city iyiydi ama 1. devamı 2012 mi diyorlardı? 2. yok yaw onu bunun kadar beklemiyorum.. ironman'i canım sıkılsa ve az vaktim olsa bile, ne biliyim otobüste PMP tarzı bi aletten, okulda minik ekran bi notebooktan vs. canım çekerse izleme dürtüsüne karşı koyamam izlerim. sincity'nin ilk filmi de çok güzel ama -e çizgiromanın da kendisine uygun olarak- pek sefgili akila'nın da belirttiği gibi aquila said: bi de traileri her izledigimde, ziplayip havayi yumruklayasim geliyo. gibi bi his uyandırmıyor..ironman 1 bu hissi verdi, 2nin trailerı da bu hissi veriyor.. bence 2.film de vericektir.. ironman bi gaz, bi ağzını kırarım, bi HOBAREY filmi olarak çok iyi bir film.. sincity de çok iyi bir film ama bence bu konuda -konusu gereği- sınıfta kalan, doğası gereği az daha ağır bi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 soulberry said: iki benzer karakterden birinin kötü olduğunu anlamamız için mi gözleri kırmızı yapıyolar hep merak ediyorum. sdafgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://www.traileraddict.com/content/paramount-pictures/iron_man2-6.jpg son sinemalara koyacakları afiş buysa kötü olmuş baya. Direk Warmachine ile sırt sırta durdukları yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Film çıkana kadar daha değişir afiş. NOT:UMARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 off afiş tam bole 0 hikaye full karı kız memesi full patlama efekti filmlerine benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 War Machine'ı her gördüğümde Terrence Howard'ın "Next time, baby" lafı aklıma geliyo gülüyorum saçma sapan aehasdf. yazık lan adama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi bende nalamıyorum, her ay sahene voerlar yapıyolar marvel olarak, cıkıp iki tane afiş yaptırsalarya cizerlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Değişsin walla o afiş, tam boy scarlett afişi olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yq_AtGQkAqQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 oha 7 mayıs mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 prrfff tam finallerin oncesi, finalleri bitirp 3 gun boyunca filme giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Hele sukur, son 6 aydir sinemada izledigime deyecek bir film gordum. Cizgi romana ne kadar bagli kaldilar bilemem ama ben epey begendim filmi. 8.5/10 Spoiler Yine bu filmde belli konulara baslangic niteliginde, bana halen hazirlik yapiyorlar hissi verdi. Genel olarak, Iron Man in kendini bulusu, War Machine nin cikisi ve Avenger lar kurulumu icin zemin olusturma, vs. seklinde gidiyor. Bu sefer Nick Fury epey bir gozukuyor, anlasilan SHIELD basindan beri Tony yi gozetlemekte, zaten Howard Stark in SHIELD in kurucu ortagi oldugunu ogreniyoruz. Mickey Rourke feci rusca dokturuyor. Adam o role cuk oturmus resmen. Scarlett te hasta oldum, yok boyle bisi, birde latince ogretmisler hatuna aman aman diyim. Tabii espriler havalarda ucusuyor her zamanki gibi. Ozellikle Tony Stark in dogum gunu partisinde turntable in basina gecmesi, ehhehehehe. Film sonunda yazilarin bitmesini bekleyin. SHIELD elemanlari, New Mexico da Thor un cekicini buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ilk filmi cok begenmistim ama bu filmin temposu biraz dusuk olmus. ozellikle de ilk baslarda bir yandan karakterleri tanitip bir yandan konular arasi gecis yapmaya calisinca bocalamis. bir marvel filmi olarak guzel bir film. ama ilk iron man lezzeti yok. benden anca 7.5/10 calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://dergiweb.com/film/iron-man-100-milyonu-gordu-5547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yarın izliycem çok heyecanlıyım şimdiden çok güzel olacağına adım kadar eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 üç boyutlu moyutlu değil di mi bu? bugün gidicem de ona göre gözlükle veya lensle gidicem hiçbi yerde 3d göremedim, değil heralde 3d filan filmde şu adamın oynaması üzücü ama http://www.imdb.com/media/rm356617472/tt1228705 gene de gidip izlicez napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 don cheadle 'ü öp başının üstüne koy bence. eskisinden daha iyi olmuştur. mimik işinde de daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar