Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 2 (2010)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tim robbins'de gelmiş ooo güzel,

ilki güzeldi ve bence Marvel'in bugüne kadar yaptığı en iyi çizgiroman uyarlamasıydı.Umarım bu güzelliği 2. filmde de yakalarlar.

İlk filmin en büyük eksiği bir süper kötünün olmamasıydı,umarım eklenince boka sarmaz olaylar.
Mesaj tarihi:
valla ben ironman filmini baya baya beğendim.çok onyargılı yaklaşmıştım.malum diğer marvel uyarlamaları bana göre çok vasat oluyo

downey jr olmasa bu kadar güzel olmazmıs ama
Mesaj tarihi:
spiderman, x-men, ironman, fantastik dörtlü, durmadan filmlerini yapsınlar bunların.. en büyük destekçileriyim bıkmadan 10 kere izlerim.

ironman 2 yerinde bi karar keşke 2009 a fln yetişseydi
Mesaj tarihi:
alperozg said:
spiderman, x-men, ironman, fantastik dörtlü, durmadan filmlerini yapsınlar bunların.. en büyük destekçileriyim bıkmadan 10 kere izlerim.

ironman 2 yerinde bi karar keşke 2009 a fln yetişseydi

(tu)
Mesaj tarihi:
_Gandalf_ said:
neden yeni bir tane daha çekme gereği duymuşlar ki?

Gerek duymadılar zaten ilki çekilirken planları devamını getirmekti Hulk filminin sonunda tony starkın o generalmiydi ne elemanla bardaki konuşması ve iron man 1. filmin sonunda Samuel abimizin karizmatik Nick Fury canlandırması ve iron man le olan ufak konuşması daha ileride birçok filmin gelicek olduğunu anlatıyordu :)
Mesaj tarihi:
2009 a yetismeliydi bu film bence 2010 mayis biraz gec gibi, yani gec degil de biran evvel izlemek istiyoruz =)

samuel l jackson da afro samurai flm sonunda video oyunlarinda da oynamaya basladi, adam artik her yerden cikacak yakinda, ama iyi oyuncu hakkini vermek lazim...

robert downey de ztn super tony stark olmustu, devaminda da iyi oynar
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
neden ölüyoruz anlamadım ben? herkesi sevmek, beğenmek zorunda mıyım?

bu konuya hiç girme her zaman her yerde olduğu gibi forumda da sadece kendi sevdikleri sevilsin kendi beğendikleri beğenilsin şeklinde düşünen kıt insanlar mevcut, sadece bu konuda değil bi film hakkında beğenmediğini söyle hemen "oo nasıl olur aman saçmalık bla lba" şeklinde cevap alırsın, herkesin farklı zevklere sahip olabilceğini istediğin kadar anlat anlamazlar
  • Yeni Oluştur...