BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu telefon böyle aldığımdan beri 4. keredir radyo dinlerken takıldı.. sizdede oldu mu bu? bu arada v40 kullanıyorum hâlen v50 ye geçemedim :P çok üşeniyorum, vaktim olamdı hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 v 40 da oluyo bende de. geç v 50 ye ya. hatta telefondan indir yükle. öyle de oluyo. uygulamalarda var updater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 v50 bataryayı baya yiyor ya. display ayarlarını falan da kıstım ama yemedi. açbuk tüketiyor, ya da göstergesinde bir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben sadece v50 yükledim diğer uygulamaları yüklemedim buglı diye. o nokia messenger yiyormuş pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben hiç bişe çalıştırmıyom ki telefonda. telefona güvenemez oldum şarjı bitti bitecek diye evden cıkamıyorum sdfsd yeni bir fw cıksın patchlesinler bari en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dün sabah şarjetmiştim ondan önce işte fw güncelleme yaptım 24 saati geçti şu anda 5 çentik gösteriyor ki ben arada 2,5 saate yakın radyo dinledim 1 saate yakın da wifi sini kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 + 2-3 dakika bu arkasındaki ledleri kullanarak elfeneri olarak kullandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 v50ye geçtiğimden beri 4-5 gün çok rahat gidiyo batarya. mesajdır konuşmadır, çok nadir 3-5dk wifi'dır, günde 2-3 saat mp3 dinlemedir bana mısın demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben bi hard reset atim o zaman ya allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 200 euro fiyati var italyada. degermi almaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BabacumMostors said: dün sabah şarjetmiştim ondan önce işte fw güncelleme yaptım 24 saati geçti şu anda 5 çentik gösteriyor ki ben arada 2,5 saate yakın radyo dinledim 1 saate yakın da wifi sini kullandım 2 saat akdar d telefonla konuşmam var 3 çentik kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Odeon said: 200 euro fiyati var italyada. degermi almaya ? ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 euro düştü de burada hala daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 burda daha ucuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 nokia nın kendi software updater ile cihazın sürümünü yükseltmek riskli olur mu bi daha acılmaması gibi ? faydası ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben öyle yükledim bi sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 software updater da neden reinstall gibi bir seçenek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bazen çıkıyordu o seçenek. Neye göre ve nasıl bazen olduğunu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 evet işte bazen çıkıyor. neye göre çıkıyor ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bataryası çabuk bitenler: pili tamamen boşaltıp sonra full şarj yapmayı deneyin. düzelir gibi oldu sanki. gecen gün öyle yapmıştım ben, 3. güne başladı tel 4 çubuk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu pazartesi aldim ve cok memnundum acikcasi aletten.. yalniz bu sabah kalktigimda kotu bir saka yapti. telefon acilmiyor.. ya da acik ama ekranda goruntu yok. herseyi cikardim, geri taktim vs. ise yaramadi. bu da cok killandirici bir durum. yok bir de hic bir sey yapmadim. pantolonumun cebindeydi, yattim. sabah bir baktim; yalan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dandik telefon ondan oluyo tüm bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ractamainus said: bu pazartesi aldim ve cok memnundum acikcasi aletten.. yalniz bu sabah kalktigimda kotu bir saka yapti. telefon acilmiyor.. ya da acik ama ekranda goruntu yok. herseyi cikardim, geri taktim vs. ise yaramadi. bu da cok killandirici bir durum. yok bir de hic bir sey yapmadim. pantolonumun cebindeydi, yattim. sabah bir baktim; yalan olmus. şarja takmayı denedin mi? şarj bitince uyarı falan vermiyor açmaya kalktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sarj seviyesi takildi, 2 gundur %100 gosteriyor firmware update filan yapmadim alinca, versiyonu nerden goruyoruz? hangi versiyon makbuldur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 *#0000# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar