Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hiç bişe çalıştırmıyom ki telefonda. telefona güvenemez oldum şarjı bitti bitecek diye evden cıkamıyorum sdfsd
yeni bir fw cıksın patchlesinler bari en azından.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

dün sabah şarjetmiştim ondan önce işte fw güncelleme yaptım 24 saati geçti şu anda 5 çentik gösteriyor ki ben arada 2,5 saate yakın radyo dinledim 1 saate yakın da wifi sini kullandım

2 saat akdar d telefonla konuşmam var 3 çentik kaldı
Mesaj tarihi:
bataryası çabuk bitenler:
pili tamamen boşaltıp sonra full şarj yapmayı deneyin. düzelir gibi oldu sanki. gecen gün öyle yapmıştım ben, 3. güne başladı tel 4 çubuk var.
Mesaj tarihi:
bu pazartesi aldim ve cok memnundum acikcasi aletten..

yalniz bu sabah kalktigimda kotu bir saka yapti. telefon acilmiyor.. ya da acik ama ekranda goruntu yok. herseyi cikardim, geri taktim vs. ise yaramadi. bu da cok killandirici bir durum. yok bir de hic bir sey yapmadim. pantolonumun cebindeydi, yattim. sabah bir baktim; yalan olmus.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

bu pazartesi aldim ve cok memnundum acikcasi aletten..

yalniz bu sabah kalktigimda kotu bir saka yapti. telefon acilmiyor.. ya da acik ama ekranda goruntu yok. herseyi cikardim, geri taktim vs. ise yaramadi. bu da cok killandirici bir durum. yok bir de hic bir sey yapmadim. pantolonumun cebindeydi, yattim. sabah bir baktim; yalan olmus.

şarja takmayı denedin mi? şarj bitince uyarı falan vermiyor açmaya kalktığında.
  • Yeni Oluştur...