Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nokia messaging i silsem mi napsam nasıl silicem hum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 o silinmiyo ya program yoneticisinden. CFW yapmak lazım onda da garanti hede hödö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dün şarjı doldurdum bugun 3 çubuk gitmiş. sadece mesaj atıyorum, arka planda çalışcan uygulamayada rastlayamadım. noldu ki böyle birden hızlıca biter oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 arkadaşlar bu 3g bağlantı ile şebekeden bağlantının farkı nedir? daha mı hızlı oluyor? aralarında fiyat farkı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben daha v50 kurmadım.. iyi mi yapmışım acep? şikayetleriniz devam ediyor mu? sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bende hiç sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 PrudenT said: bende hiç sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Benimde pili pek fazla gitmiyordu. Her gün şarja takıyordum. Geçen ekran ışığı çok fazla geldiydi. sonuna kadar kıstım. (Buna rağmen çok iyi görüntü veriyor.)2 gündür eşekler gibi müzik dinleyip nete girmeme rağmen pili hala full gözüküyor. Eğer yarın sabaha kadar şarjı bitmesse en büyük payın ekran ışığından olduğunu düşünücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 2 gün mü? ohaoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 limewire tarzi mobil bi program var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Buyse said: 2 gün mü? ohaoha üfff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Tron said: Benimde pili pek fazla gitmiyordu. Her gün şarja takıyordum. Geçen ekran ışığı çok fazla geldiydi. sonuna kadar kıstım. (Buna rağmen çok iyi görüntü veriyor.)2 gündür eşekler gibi müzik dinleyip nete girmeme rağmen pili hala full gözüküyor. Eğer yarın sabaha kadar şarjı bitmesse en büyük payın ekran ışığından olduğunu düşünücem. sen bir telefonu aç kapa, bazen pil barı öyle kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Fistan said: limewire tarzi mobil bi program var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ciddiyim sürekli kullandın ve 2 günden beri full mü? bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 lord_gorthaur said: sen bir telefonu aç kapa, bazen pil barı öyle kalıyor haklıymışsınız. 2 çubuk yok. yinede yarısından fazlası dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Buyse said: ciddiyim sürekli kullandın ve 2 günden beri full mü? bi sorun var Günde 2-2.5 saat müzik dinliyorum , max yarım saat konuşuyorum.Arada sırada oyun oynarım , 5-6 günde bitiyor şarj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şu an 5800 için "şuradan alınır" dediğiniz bir yer var mı, hepsiburada da 500~ da. belki daha ucuz-kampanyalı falandır bir yerde, eh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sawer said: Buyse said: ciddiyim sürekli kullandın ve 2 günden beri full mü? bi sorun var Günde 2-2.5 saat müzik dinliyorum , max yarım saat konuşuyorum.Arada sırada oyun oynarım , 5-6 günde bitiyor şarj. nası 5 6 gün ya. benim nie 2 gün zor dayanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nabıonuz da 2 güne şarj bitiyo ya, arkada bisürü program acık falan mı unutuyosunuz acaba? ben sürekli kullanıyorum aleti ve 5 gün rahat gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Benim pil de boku yedi mesela. Bol kullanımla 1 günde şarjını bitirirken geçende 4 gün boyunca full göstererek bu sabah bitti. Hatta ince ayar pil gösteren bir program bile bu 4 gün boyunca 100% gösterdi. Kafayı yemiş pil kısaca. İlerleyen günlerdeki performansı nasıl olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Quel-Thul said: nabıonuz da 2 güne şarj bitiyo ya, arkada bisürü program acık falan mı unutuyosunuz acaba? ben sürekli kullanıyorum aleti ve 5 gün rahat gidiyo valla wlan falan kullanıyordum sürekli. bu aralar kullanmıyorum 4 günü buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Lancelion said: şu an 5800 için "şuradan alınır" dediğiniz bir yer var mı, hepsiburada da 500~ da. belki daha ucuz-kampanyalı falandır bir yerde, eh ? benden alınır sıfır ayarında 400e :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şu ovi suite de notları göremiyorum ya. senkronize ediyor ama notları gözteren bir yer yok_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 oha outlooka atıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 telefona sennheiser cx 270 aldım! yolda yürüşüm değişti resmen X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar