Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benimde pili pek fazla gitmiyordu. Her gün şarja takıyordum. Geçen ekran ışığı çok fazla geldiydi. sonuna kadar kıstım. (Buna rağmen çok iyi görüntü veriyor.)2 gündür eşekler gibi müzik dinleyip nete girmeme rağmen pili hala full gözüküyor. Eğer yarın sabaha kadar şarjı bitmesse en büyük payın ekran ışığından olduğunu düşünücem.
Mesaj tarihi:
Tron said:

Benimde pili pek fazla gitmiyordu. Her gün şarja takıyordum. Geçen ekran ışığı çok fazla geldiydi. sonuna kadar kıstım. (Buna rağmen çok iyi görüntü veriyor.)2 gündür eşekler gibi müzik dinleyip nete girmeme rağmen pili hala full gözüküyor. Eğer yarın sabaha kadar şarjı bitmesse en büyük payın ekran ışığından olduğunu düşünücem.

sen bir telefonu aç kapa, bazen pil barı öyle kalıyor
Mesaj tarihi:
Buyse said:

ciddiyim sürekli kullandın ve 2 günden beri full mü? bi sorun var

Günde 2-2.5 saat müzik dinliyorum , max yarım saat konuşuyorum.Arada sırada oyun oynarım , 5-6 günde bitiyor şarj.
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Buyse said:

ciddiyim sürekli kullandın ve 2 günden beri full mü? bi sorun var

Günde 2-2.5 saat müzik dinliyorum , max yarım saat konuşuyorum.Arada sırada oyun oynarım , 5-6 günde bitiyor şarj.

nası 5 6 gün ya. benim nie 2 gün zor dayanıo
Mesaj tarihi:
Benim pil de boku yedi mesela. Bol kullanımla 1 günde şarjını bitirirken geçende 4 gün boyunca full göstererek bu sabah bitti. Hatta ince ayar pil gösteren bir program bile bu 4 gün boyunca 100% gösterdi. Kafayı yemiş pil kısaca. İlerleyen günlerdeki performansı nasıl olacak acaba.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

nabıonuz da 2 güne şarj bitiyo ya, arkada bisürü program acık falan mı unutuyosunuz acaba? ben sürekli kullanıyorum aleti ve 5 gün rahat gidiyo

valla wlan falan kullanıyordum sürekli. bu aralar kullanmıyorum 4 günü buldu.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

şu an 5800 için "şuradan alınır" dediğiniz bir yer var mı, hepsiburada da 500~ da. belki daha ucuz-kampanyalı falandır bir yerde, eh ?

benden alınır sıfır ayarında 400e :p
  • Yeni Oluştur...