Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi yine oldu zart die şarj bitmesi olayı. wlan tarama vs vs vs hiçbişey çalışmıo. servise de götürmek istemiorum. hard format? edit: fw50 sorası oldu bu 2. kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 edit; arada aleti eski nokiamın ince şarjıyla (ac 3e) ile şarj ediodum. baktım üstünden çıkan şarj ac 8 miş. bu bişi yapar mı? bi de nokia ac 3e şarj aletlerini geri çağırıo bilginize. http://chargerexchange.nokia.com/chargerexchange/tr/?cp=BAC-supportcampaign&page=supportmain-turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Araştırdım farketmiomuş şarj aleti pehhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben update ederkene elektirik gitti geldi. servise verdim telefonu. }*#x½4%:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 nokia dan aradılar hard format ftw o da olmazsa gg servis dediler :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hard reset atsana abi, niye cekiniyosun ki ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 eve ctsi gitcem anca o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 arkadaşlar bi sorunum var. kuzenimin telefonunu update ettim NSS ile. v30'du, kodu blue'ya çevirim v50 yaptım (telefondan denedim ama yapmamıştı). sonra tekrar black'e çevirdim tabi kodu. ama tema blue kaldı. napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu da sorun mu :P bi tema indir gitsin amaaan :D o diilde bu firmware update edince pil bitmesi bi sürü kişide olmuş. çogunda bi program çalışıo arka planda belli zamanlarda sora da pil bitince duruo. secure update widget vs gibi bişey. şimdi işalla bi ard reset yapınca geçicek sorun ama nokia abv tşk bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ya başımın etini yer şimdi aylarca. eski temayı istiyomuş illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Siyahın temayı biraz arasan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 dailymobile.se adresinden forumlarda bulabilirsin aynı temayı, hatta aynısının home screendaki tuşların transparan olduğu halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 v50 den sonra benim pilin dayanma süresi azaldı ya. hard reset de çakmıştım halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 v50'yi indirmedim henüz çekindiğim için, ama dün tlefon şarjı da varken hoop diye kapanmış, şarja takmadan açılmadı. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 v50 den beri 1 günde biter oldu pil.3 saat filan müzik dinliyorum günde sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 nokia messaging bagli olmasin butun gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 valla ben günde yaklaşık 5 saat falan wlan kullanıyorum bu aralar 10 saat dayanıyor. Tam bitmiyor da bitecek diye şarja takıyorum. Nimbuzz opera açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nasil bu telefon, okuyucak zaman bulamadim bari direk soriyim telefonum bozuldu soyle nete filan giricek sekil bir telefon ariyorum, 3650 kullandim 4 senemi ne ondada biraz symbiana geri donmekte istiyorum, attan inmis essege dondum simdiki telefonumu aldigimda ama en onemlisi http://senses.thirdi.com/wp-content/uploads/2009/08/steve-jobs.jpg su herife para kazandirmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 chip.gen.tr de 5800 vs iphone testi var ona bakıp karar verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 telefon fiyat/performans acısından piyasadaki en iyilerden biri müzik + web + bisürü applicaton kullanımı acısından özellikle bikaç arkadasa tavsiye ettim, hepsi memnun, ama tabi ne için kullanacagını yazarsan daha detaylı bilgi alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ya iste klasik telefon oalrak kullanicam wi-fi varmis o cok iyi, nete girerim bolbol heralde mp3 calarim bozulursa bir sure idare edicek gucte olsun (5800 ses kalitesi fena degil diyorlar) kameraydi oyundu falan filan pek umrumda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hard reset attım hadi bakalım. c.tesi attım şu an normal durumda gibi alet. o zart die pil bitmesinin de olayı ne bilmiorum. nokia messaging bağlı değil de nerden bakıoruz bağlı mı die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bende bi süre full görünüyo şarj (1 gün en azından) sonra o gün içinde çat diye 3 e 2 ye iniyor. tam hatırlamıyorum gerci ama çok da fazla wifi falan kullanmıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 fw50 e geçince olduysa hard reset at abi. salak bi bug var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 atmıştım ya. tekrar atarım olmadı. RDS de çalışmıyor zaten hala deli ettiler. bi güncellemede çözemez mi adam. test etmeden salıyorlar herhalde fw yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar