Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
edit; arada aleti eski nokiamın ince şarjıyla (ac 3e) ile şarj ediodum. baktım üstünden çıkan şarj ac 8 miş. bu bişi yapar mı?

bi de nokia ac 3e şarj aletlerini geri çağırıo bilginize.

http://chargerexchange.nokia.com/chargerexchange/tr/?cp=BAC-supportcampaign&page=supportmain-turkey
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bi sorunum var. kuzenimin telefonunu update ettim NSS ile. v30'du, kodu blue'ya çevirim v50 yaptım (telefondan denedim ama yapmamıştı). sonra tekrar black'e çevirdim tabi kodu. ama tema blue kaldı. napıcam?
Mesaj tarihi:
bu da sorun mu :P

bi tema indir gitsin amaaan :D

o diilde bu firmware update edince pil bitmesi bi sürü kişide olmuş. çogunda bi program çalışıo arka planda belli zamanlarda sora da pil bitince duruo. secure update widget vs gibi bişey.

şimdi işalla bi ard reset yapınca geçicek sorun ama nokia abv tşk bb
Mesaj tarihi:
valla ben günde yaklaşık 5 saat falan wlan kullanıyorum bu aralar 10 saat dayanıyor. Tam bitmiyor da bitecek diye şarja takıyorum. Nimbuzz opera açık.
Mesaj tarihi:
nasil bu telefon, okuyucak zaman bulamadim bari direk soriyim

telefonum bozuldu soyle nete filan giricek sekil bir telefon ariyorum, 3650 kullandim 4 senemi ne ondada biraz symbiana geri donmekte istiyorum, attan inmis essege dondum simdiki telefonumu aldigimda

ama en onemlisi

http://senses.thirdi.com/wp-content/uploads/2009/08/steve-jobs.jpg

su herife para kazandirmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
telefon fiyat/performans acısından piyasadaki en iyilerden biri

müzik + web + bisürü applicaton kullanımı acısından özellikle

bikaç arkadasa tavsiye ettim, hepsi memnun, ama tabi ne için kullanacagını yazarsan daha detaylı bilgi alabilirsin
Mesaj tarihi:
ya iste klasik telefon oalrak kullanicam

wi-fi varmis o cok iyi, nete girerim bolbol heralde

mp3 calarim bozulursa bir sure idare edicek gucte olsun (5800 ses kalitesi fena degil diyorlar)

kameraydi oyundu falan filan pek umrumda degil
Mesaj tarihi:
hard reset attım hadi bakalım. c.tesi attım şu an normal durumda gibi alet. o zart die pil bitmesinin de olayı ne bilmiorum. nokia messaging bağlı değil de nerden bakıoruz bağlı mı die?
Mesaj tarihi:
bende bi süre full görünüyo şarj (1 gün en azından) sonra o gün içinde çat diye 3 e 2 ye iniyor. tam hatırlamıyorum gerci ama çok da fazla wifi falan kullanmıyorum .
  • Yeni Oluştur...