PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 w810dan geçtim ben de, bi tek bu olabilir gibi geldi o muhteşem telefondan sonra esdhjdf. çok da güzel oldu nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ultrAslan said: yalniz tek sorunum sarjin azaldigini alet göstermiyor böyle 4 5 günün sonunda kendiliginden kapaninca tekrar sarja koyuyorum sebebini arastirdim ama bulamadim cözümünü bilen varsa beri gelsin 1-2 gün kullanımdan sonra aç kapat telefonu göstermesi gerek kalan şarjı. fw yi güncellediğim ilk günlerde bende de çubuklar hiç inmiyordu sonralığından kendi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yahu bende şarj 1.5-2 gün gidiyor ortalama, niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 - Tuş titreşimleri - Ekran ışığının parlaklığı - Periyodik e-mail kontrollerinin aşırı sık olması - Arka planda sürekli açık bırakılan diğer programlar - İhtiyaç olmadığı halde 3g şebeke kullanma - Wireless aramasının açık kalması (bunu genel olarak yazdım, bazılaının bu yönde de sorunu olabiliyor diye. Bu açık dursa 2 gün gitmezdi sanırım) Mesaj (tuşlu telefonlarda bile pilden genelde zannedilenin fazlasını yer), konuşma ve telefonu kurcalamak dışında aklıma gelen pil süresini etkileyebilen etkenler yukarıda saydıklarım. Son olarak pilin ömrünün ileri dönemlerinde olması da sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Kendercik said: - İhtiyaç olmadığı halde 3g şebeke kullanma şunu nasıl engellioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 menu>settings>connectivity>network>network mode>gsm seçince oluyor. Telefon ingilizce olduğu için kusura bakmayın da şimdi kafadan çevirmeye kalksam kesin kaos olurdu, telefonda olmayan sözcükler uydururdum. Dual mode seçince sanırım sürekli 3g şebeke aradığından bulamadığı zaman çok pil yiyiyor falan. 3g şebekeye bağlı kalmak da genel olarak daha çok pil yiyiyor olabilir. Çünkü telefonun özelliklerinde bekleme süresi iki seçenek arasında çok da farklı değildi. Esas konuşma süresi çok farkediyordu ama. Aslında ayrı bir mesaj olarak koyayım buraya pil süresiyle ilgili bilgileri, fikir verir insanlara neden çok pil gittiği konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Power * BL-5J 1320 mAh Li-Ion battery * Talk time (maximum): - GSM 8.8 h - WCDMA 5 h * Standby time (maximum): - GSM 406.2 h - WCDMA 400 h * Browsing time with packet data (maximum): 3.4 h * Video playback time (maximum): 5.2 h, Video playback time (maximum, nHD/Mpeg4) 3.4 h, VGA video playback using TV-Out with Stereo BT Headset 3.8 h * Video recording time (maximum): 3.6 h * Video call time (maximum): 3 h * Music playback time (maximum): Up to 35 h * Gaming time (maximum): 5.6 h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 connections/sebeke secimi/dual mode u sadece gsm e getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bi de bu s60lari hackliyolardi sanirim, boyle zirt pirt baglanti sekli, yukleme onayi sormuyodu. ya da heklemeden de sormasi engellenebiliyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hafıza kartı takılıyken tel açılmıyor, nokia yazısında takılıyor.tel kapalı olduğu zamanda usb den pc ye bağlanmıyor.ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hafiza kartina bir format atabilirsin sanirim icinde bir program var calismak isteyen ama basaramayan o engelliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tel açıkken hafıza kartını takıp, uygulamaları sildim.düzeldi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu sorun bendede vardı, pc de karta format attım düzeldi, ama aralarda kartı görmemezlik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 youtube app lazim kullanan var mi guzel bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kamere sesi kapatılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Fistan said: youtube app lazim kullanan var mi guzel bisey niye ki? zaten girilio yutupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 benjani said: kamere sesi kapatılmıyor mu? sessiz modda çıkmıo ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Dworgian said: Fistan said: youtube app lazim kullanan var mi guzel bisey niye ki? zaten girilio yutupa nasıl giriyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bağlantımın dns ini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapıorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu arada 5800 de adobe flash lite yüklü diolar ama ne yüklü uygulamalar içinde ne de uygulamalar klasöründe rastlamadım adobe ye. nasıl yüklicem ya da bende yüklü müdür? software update diorum hiçbişey bulmuo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ben de youtube'da video izleyemiyom ya. Flash yükle diyo ama bildiğim kadarıyla zaten yüklü olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bende yutup açılıp valla browserdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kendi browserından açılıyor, operadan izlenmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Haa öyleymiş. O zaman opera sux kjlhbnşcvxblkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi flask lite yüklü mü şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar