Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Symbian^3 diye bir tema kullanıyorum. Nereden bulmuşumdur, paralı mıdır, kaçak mıdır, göçek midir bilmiyorum. Memory card üzerine değil, doğrudan telefonun hafızasına kurulu. Tema efektleri kapalı. Bana düzgün çalışıyor gibi geliyor. Tipi mipi de düzgün. Galiba samsung'un bi temasından, (hatta default olandan), arak.
Sosyal ağlarda paylaş

iphone teması var bi tane süper görünüyor. bu arada theme leri memory card a yukleyin diyolar. telefona yüklediğinizde sorun çıkarsa telefonu flaşlamak zorunda kalıyomuşsunuz.
ben 5530 un orjinal bi theme ini kullanıyorum. light vision. transparan theme iyi oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben bu 30 sayfayı 2 defa okudum. fakat hala çözemediğim konu, şu v40 olayı! bazı sitelerde bunu yapmamak gerektiğini çünki bu sürümün nokia tarafından verilmediğini söylüyorlar. ayrıca, bazıları telefon çok hızlandı ve Kinetic Scroll gibi özellikler geliyor, bazılar ise daha telefonuma doyamadan içine edildi bu v40 sayesinde diyorlar...

bunlar niye yazıyorum! Çünki bu modeli çok beyendim, perşembe gidip alıcam! :) update'in hala yararlı mı, yoksa zararlı mıdır çözemedim!
Sosyal ağlarda paylaş

MTP USB device hödö error'le karşılaşan oldu mu? Nette biraz gezindim ama işe yarar birşeyler bulamadım. NSU'yu kullanamıyorum da böyle.

Bir de emektar mpx200'ümde şöyle bir geyik vardı, mesela win mobile'ı güncelleştirirken piliniz %50'de diyelim, güncelleştirdiniz bitti, yeni win mobile %50deki pili tammış gibi görüyordu ve pil ömrünü yarıya düşürüyordu telefonun. Böyle bir şeyler var mı NSU'da da?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...