Kendercik Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Symbian^3 diye bir tema kullanıyorum. Nereden bulmuşumdur, paralı mıdır, kaçak mıdır, göçek midir bilmiyorum. Memory card üzerine değil, doğrudan telefonun hafızasına kurulu. Tema efektleri kapalı. Bana düzgün çalışıyor gibi geliyor. Tipi mipi de düzgün. Galiba samsung'un bi temasından, (hatta default olandan), arak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 iphone teması var bi tane süper görünüyor. bu arada theme leri memory card a yukleyin diyolar. telefona yüklediğinizde sorun çıkarsa telefonu flaşlamak zorunda kalıyomuşsunuz. ben 5530 un orjinal bi theme ini kullanıyorum. light vision. transparan theme iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ovi store'da tema bölümünde Black diye bi tema var ilk sayfada onu indirdim güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yahu ben bu 30 sayfayı 2 defa okudum. fakat hala çözemediğim konu, şu v40 olayı! bazı sitelerde bunu yapmamak gerektiğini çünki bu sürümün nokia tarafından verilmediğini söylüyorlar. ayrıca, bazıları telefon çok hızlandı ve Kinetic Scroll gibi özellikler geliyor, bazılar ise daha telefonuma doyamadan içine edildi bu v40 sayesinde diyorlar... bunlar niye yazıyorum! Çünki bu modeli çok beyendim, perşembe gidip alıcam! :) update'in hala yararlı mı, yoksa zararlı mıdır çözemedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yararlı. update ettikten sonra bir hard reset gerekebiliyor bazen. o mallar buyuk ihtimalle hard reset yapmadan telefonu kullanmaya calısıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 MTP USB device hödö error'le karşılaşan oldu mu? Nette biraz gezindim ama işe yarar birşeyler bulamadım. NSU'yu kullanamıyorum da böyle. Bir de emektar mpx200'ümde şöyle bir geyik vardı, mesela win mobile'ı güncelleştirirken piliniz %50'de diyelim, güncelleştirdiniz bitti, yeni win mobile %50deki pili tammış gibi görüyordu ve pil ömrünü yarıya düşürüyordu telefonun. Böyle bir şeyler var mı NSU'da da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bir de .avi player istiyorum, telefon mp4 açıyor en fazla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 pilde öyle bir şey yok. mtp driverları win 7 de yükleyebilmişti sanırım bende bi kaç error den sonra. ama nasıl yükledi bilmiyorum. telefonu bilgisayara takınca pc-suite ya da mass storage seçmiştim onlardan birinde yüklemişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya bu ayarlarda dokunma ayarları var 4 köşeye dokunarak yapıyorsun. onu bozdum ben sanırım. tuşların kapsama alanları değişti q klavyede falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu gün telefonu almaya gidicem de! bu telefonun 1. veya 2. seri olduğu nasıl anlaşılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bi yerinde üretim tarihi yazıyordu. kodlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 1.seri olması imkansız gibi. ben sormuştum da hiç bi yerde kalmadı onlar demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cihazı blue product code ile upgrade ettim. mavi oldu :) kırmızı bir tema bulup sıvıcam güzelcene :) edit : http://www.nokia5800-tr.com/nokia-5800-ve-n97-stripes-temalari-siyah-gri-mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 5530 un transparan theme leri kullanın. şeffaf olunca daha güzel oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kvk'larda 540 lira. daha ucuza bulabilir miyim sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben teknosadan aldım. 329 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 560 lira dio http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010976&CS_Category=_NOKIA220&CS_Catalog=_TELEKOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kadıköyde random telefoncularda 500-520 civarına bulursun tahminen. 510'a almıştım ben 1 ay önce. Kvk garantisi falan da var zaten. İnternetten alacaksan pek bilemiyorum ama. edit: hepsiburada var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yarın maça getirsene, elden bi bakiyim beencem mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 519 a aldım ben mediamarkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fizban said: 560 lira dio http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010976&CS_Category=_NOKIA220&CS_Catalog=_TELEKOM vatanda 490 milyon kampanyası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fizban sana söylenen fiyat pahalı bile. iyice düştü telefonun fiyatı. 300küsurlara bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 300 küsura nerede bulunuyor ya? Biraz fazla abartı gibi geldi de. Amerika'da 270$'a mı ne satıyor nokia. Elektronik bir zımbırtıda Amerika'dan daha ucuz değilizdir diye düşünüyorum. Uzak doğu fiyatlarına bakamadım şimdi, dil bilmediğimden zor geldi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 300 küsür olan 5230 XpressMusic'tir muhtemelen. Bir iki arkadaşım daha demişti de sonra anlaşılmıştı karıştırdıkları. Görünüşleri falan aynı olduğu için karışabiliyor. Özellikleri falan değişik haliyle. Ha o fiyata 5800 varsa hakikaten bilelim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben 1 hafta kullanılmışını 250 tlye aldım nıhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar