Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kozalak said:

topiğin bi yerlerinde yazıyor. google da yapabilirsin. nemesis service suite diye arat o programla product code değiştirecen. sonra da nokia software updater ile update edecen sonra product kodunu eski haline getirecen.

product kodu ne giricez?
bi sitede vermişler turkey red i girdim
yine v31 i buldu
yok diyor guncellştirme
salladım rakam o zaman da olmadı.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ee kırmızı telefonum mavi tema olacak o zaman :(

black dene ama o sitedeki değil nette BENE 5800 Product code diye aratman gerekiyor sanırım tel bağlı değil göremiyorum şuan nmssten..

hoş benim tel siyah zatende mavi-kırmızı tema olmasındansa kırmızıya siyah daha iyi olur diye düşündüm ama bu BENE nin ne olduğunu bilmesemde kırmızısıda var kodları nerden bulduğumu hatırlamıyorum..

kırmızı için kod var yani merak etme.. ara =)
Mesaj tarihi:
mavi için olan kodu kabul etti
yeniden yüklüyorum
sonra siyah bi tema var onu yüklerim heralde.
kırmızı code olmasında tema haricinde bi farklılık yoktur heralde? ne olcak ki eheh
Mesaj tarihi:
0573741: Euro2 Turkey BLACK
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

Bunlar son update (40.0.005) için Türkçe sıkıntısı da çekmemeniz gereken product codelar.
Mesaj tarihi:
Bu 3 temadan başka birşey yok mu telefonda? Siyah aldım ben de menüleri değiştireyim cıvıl cıvıl olsun telefon istedim ama ııh. Wireless'im bozuk nete de bağlanamadım daha.

Yüz yıllık s700i'imde bile menü geçişlerine kadar herşeyi değiştirebildiğim sebil gibi tema vardı, garipsedim.

Bir de dün aldığım telefon heralde v31. v40 yapsam hayatımda neler değişir?

Hı bir de yanında gelen mini-dvd'den ne kurmak lazım? Çok gereksiz şeylermiş gibime geldi. Telefona bilgisayardan program yüklerken falan arayüz kullanmak gerekiyor mu? Yoksa karta atıp telefonda kurabiliyor muyuz?
Mesaj tarihi:
karta atıpda kurabiliyorsun. gelen programın soyle artıları var bilgisayardan mesaj yazıp yollamana olanak veriyor. Video atarken telin formatına göre ceviriyor. Yedeklemeni online saklamana izin veriyor ama bilgisayarı kastıran gereksiz programlar var media playeri ve foto görüntüleyicisi gibi
Mesaj tarihi:
Kendercik said:

0573741: Euro2 Turkey BLACK
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

Bunlar son update (40.0.005) için Türkçe sıkıntısı da çekmemeniz gereken product codelar.

kırmızı kod çalışmıyor
Mesaj tarihi:
O kodlardan kırmızı olanı ile update yaptığıma eminim. Sonradan değiştirilmiş olması aklıma gelen en saçma ihtimal ama her ürüne update çıkartmadıklarına göre olur, olur demek istiyorum.

Onun dışında telefondan update yapmayı denemiyorsunuz değil mi? Bilgisayara bağlayıp nokia software updater'ın son versiyonuyla yapmıştım ben de.
Mesaj tarihi:
nsu yu da güncelledim
o kırmızı kodu değiştirmişler heralde
bi kaç forumda da aynı sorunu yaşayanlar var şu son 5-6 günde.
0559083 yalan olmus yani.
Mesaj tarihi:
blue ile yapın ulan.

ya bi de tema mevzusundan ben de yakınıcam, bikaç tema indirdim netten, ama kasıyor telefon bildiğin. öyle çok cafcaflı şeyler de değildi yani. mahkum muyuz default temayı kullanmaya?
  • Yeni Oluştur...