Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

topiğin bi yerlerinde yazıyor. google da yapabilirsin. nemesis service suite diye arat o programla product code değiştirecen. sonra da nokia software updater ile update edecen sonra product kodunu eski haline getirecen.

product kodu ne giricez?
bi sitede vermişler turkey red i girdim
yine v31 i buldu
yok diyor guncellştirme
salladım rakam o zaman da olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ee kırmızı telefonum mavi tema olacak o zaman :(

black dene ama o sitedeki değil nette BENE 5800 Product code diye aratman gerekiyor sanırım tel bağlı değil göremiyorum şuan nmssten..

hoş benim tel siyah zatende mavi-kırmızı tema olmasındansa kırmızıya siyah daha iyi olur diye düşündüm ama bu BENE nin ne olduğunu bilmesemde kırmızısıda var kodları nerden bulduğumu hatırlamıyorum..

kırmızı için kod var yani merak etme.. ara =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 3 temadan başka birşey yok mu telefonda? Siyah aldım ben de menüleri değiştireyim cıvıl cıvıl olsun telefon istedim ama ııh. Wireless'im bozuk nete de bağlanamadım daha.

Yüz yıllık s700i'imde bile menü geçişlerine kadar herşeyi değiştirebildiğim sebil gibi tema vardı, garipsedim.

Bir de dün aldığım telefon heralde v31. v40 yapsam hayatımda neler değişir?

Hı bir de yanında gelen mini-dvd'den ne kurmak lazım? Çok gereksiz şeylermiş gibime geldi. Telefona bilgisayardan program yüklerken falan arayüz kullanmak gerekiyor mu? Yoksa karta atıp telefonda kurabiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

karta atıpda kurabiliyorsun. gelen programın soyle artıları var bilgisayardan mesaj yazıp yollamana olanak veriyor. Video atarken telin formatına göre ceviriyor. Yedeklemeni online saklamana izin veriyor ama bilgisayarı kastıran gereksiz programlar var media playeri ve foto görüntüleyicisi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

O kodlardan kırmızı olanı ile update yaptığıma eminim. Sonradan değiştirilmiş olması aklıma gelen en saçma ihtimal ama her ürüne update çıkartmadıklarına göre olur, olur demek istiyorum.

Onun dışında telefondan update yapmayı denemiyorsunuz değil mi? Bilgisayara bağlayıp nokia software updater'ın son versiyonuyla yapmıştım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...