Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hm bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bende youtube açılmıyor engelli diyor eheh. dns gireyim modeme bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 opera nedense flash desteklemiyor, hızınıtestet de açılmadı denediğimde skyfire herbirşeyi destekliyor ama kullanımı zor geldi bana, facebooktaki uygulamaları bile açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kozalak said: topiğin bi yerlerinde yazıyor. google da yapabilirsin. nemesis service suite diye arat o programla product code değiştirecen. sonra da nokia software updater ile update edecen sonra product kodunu eski haline getirecen. product kodu ne giricez? bi sitede vermişler turkey red i girdim yine v31 i buldu yok diyor guncellştirme salladım rakam o zaman da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mavide buluyordu, onu dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ee kırmızı telefonum mavi tema olacak o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: ee kırmızı telefonum mavi tema olacak o zaman :( black dene ama o sitedeki değil nette BENE 5800 Product code diye aratman gerekiyor sanırım tel bağlı değil göremiyorum şuan nmssten.. hoş benim tel siyah zatende mavi-kırmızı tema olmasındansa kırmızıya siyah daha iyi olur diye düşündüm ama bu BENE nin ne olduğunu bilmesemde kırmızısıda var kodları nerden bulduğumu hatırlamıyorum.. kırmızı için kod var yani merak etme.. ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kırmızı için kod girdimde türkçe kayboldu :D güncelleştirme tamam türkçe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mavi için olan kodu kabul etti yeniden yüklüyorum sonra siyah bi tema var onu yüklerim heralde. kırmızı code olmasında tema haricinde bi farklılık yoktur heralde? ne olcak ki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi kırmızı code yap, update et, orjinal koduna geri çevir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kırmızı kodda update bulamadı maviyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet zaten mavi yapıyor. ben yaptıktan sonra orjinaline çevirdim kodu v40 siyah kodlu oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 0573741: Euro2 Turkey BLACK 0559373: Euro2 Turkey BLUE 0559083: Euro2 Turkey RED Bunlar son update (40.0.005) için Türkçe sıkıntısı da çekmemeniz gereken product codelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 black kodu olmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bu 3 temadan başka birşey yok mu telefonda? Siyah aldım ben de menüleri değiştireyim cıvıl cıvıl olsun telefon istedim ama ııh. Wireless'im bozuk nete de bağlanamadım daha. Yüz yıllık s700i'imde bile menü geçişlerine kadar herşeyi değiştirebildiğim sebil gibi tema vardı, garipsedim. Bir de dün aldığım telefon heralde v31. v40 yapsam hayatımda neler değişir? Hı bir de yanında gelen mini-dvd'den ne kurmak lazım? Çok gereksiz şeylermiş gibime geldi. Telefona bilgisayardan program yüklerken falan arayüz kullanmak gerekiyor mu? Yoksa karta atıp telefonda kurabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 karta atıpda kurabiliyorsun. gelen programın soyle artıları var bilgisayardan mesaj yazıp yollamana olanak veriyor. Video atarken telin formatına göre ceviriyor. Yedeklemeni online saklamana izin veriyor ama bilgisayarı kastıran gereksiz programlar var media playeri ve foto görüntüleyicisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 @dead. o dvdeki nokia ovi suite'ı kur. telefon pcye falan bağlıyken sms atıp alabiliyorsun vs. faydalı bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kendercik said: 0573741: Euro2 Turkey BLACK 0559373: Euro2 Turkey BLUE 0559083: Euro2 Turkey RED Bunlar son update (40.0.005) için Türkçe sıkıntısı da çekmemeniz gereken product codelar. kırmızı kod çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nsu nun güncel olup olmadıgına bakın. öyle bişeler de vardı nsu güncelleyince update etmişti millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 O kodlardan kırmızı olanı ile update yaptığıma eminim. Sonradan değiştirilmiş olması aklıma gelen en saçma ihtimal ama her ürüne update çıkartmadıklarına göre olur, olur demek istiyorum. Onun dışında telefondan update yapmayı denemiyorsunuz değil mi? Bilgisayara bağlayıp nokia software updater'ın son versiyonuyla yapmıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nsu yu da güncelledim o kırmızı kodu değiştirmişler heralde bi kaç forumda da aynı sorunu yaşayanlar var şu son 5-6 günde. 0559083 yalan olmus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 alla alla yav product code a göre farklı bişeyler mi yapıyolar ki adamlar theme dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 belkide telefonlarda fw sonucu çıkan sorunlar bundan dolayı idı, geri mi çektiler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fw40 ı bi elden geçirseler başka bişe istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 blue ile yapın ulan. ya bi de tema mevzusundan ben de yakınıcam, bikaç tema indirdim netten, ama kasıyor telefon bildiğin. öyle çok cafcaflı şeyler de değildi yani. mahkum muyuz default temayı kullanmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar