kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 modeme bağlandığından emin ol. şifreyi yanlış yazsan da bağlanmış görünüyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 girdim ehe Telefonla yaziorum simdi Guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kozalak said: PrudenT said: ya bu arada benim telefonu ne zaman kapatsam hafıza kartını çıkarmadan tekrar açamıyorum. başka yaşayan var mı? v40la ilgili bi şey mi acaba? hani çok sorun olmuyor fazla kapanıp açılmadığı için de merak ettim. hafıza kartını formatlayı denedin mi? denedim değişen bi şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 memory card sorunlarınde hep onu yapın diyolardı. dailymobile.se de baya bişeler var. orayı takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Buyse said: ben direk giriyorum şahsen. sorun da olmadıydı hiç. yazılımını update cart curt et. belki modemde sorun vardır. yıldız kare 0000 kare yaptım guncelleme bak dedim yeni guncelleme yok diyor sürüm 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 product code değiştirip nsu ile update etmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 o nası oluyo diye sorsam yazıyodur sanırım topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 topiğin bi yerlerinde yazıyor. google da yapabilirsin. nemesis service suite diye arat o programla product code değiştirecen. sonra da nokia software updater ile update edecen sonra product kodunu eski haline getirecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tamam tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Selam avea kampanyası devam mı? bende 5610 xpress var zaten 5800 alsam hayatımda bi değişiklik olur mu sayfalarca konuşulmuş :P alim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ben de sipariş verdim bugün. C.tesine geliyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu usb kablosu niye 10cm ya. komedi resmen lan, öndeki usbleri portları çalışmadığı için her seferinde işkence çekiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Fiyat ucuzlatma politikası (: Ben aldığımda 700+ civarındaydı fiyatı ve kutudan saçma sapan, bi sürü, bol bol şeyler çıkmıştı. usb kablosu da makul uzunluktaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 denemek için torrent programını kurdum. operadan zamundaya girip bu telefon için çevirilmiş film torrentinden indirdim, program indirdiğim gibi listeye alıp downloada başladı. 4 seeder olmasına rağmen max 250kb gördüm, download hızı baya iyi ama upload 70kb ın üstüne çıkmadı. indirilen filme göre değişir tabi ama görüntü kalitesi falanda baya hoşuma gitti. download sırasında hayvan gibi şarj yiyor ve biraz ısınma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 internet beleş mi nasıl bu kadar dl yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 wireless varsa ortamda oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 wireless var evet. edit:şuanda skyfire ile hızınıtestet yaptım, 5mb bağlantım var, ev içinde kullandığım laptop ile yaptığım testlerde 4200-4700 kbps aldım telefonla yaptıklarımda ise 3000-3500 kbps arası değişti, upload 1000kbps çıkıyor en fazla, sonuçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 radyosu yok sanırım :( edit: varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 var radyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ya ben netten video izlemeyi beceremedim. flash eksik diyor onu indirmeye çalışınca da exe dosyası olarak geliyor kuramıyorum. mobile için flash yok mu youtube için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu hafta almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 parmağının büyüklüğüne göre değişir mesaj yazma cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Buyse said: ya ben netten video izlemeyi beceremedim. flash eksik diyor onu indirmeye çalışınca da exe dosyası olarak geliyor kuramıyorum. mobile için flash yok mu youtube için falan operadan mı giriyosun nete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 opera mobiledan denemedim bak miniden denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şöyle diyim ben okulun wirelessını kullanarak telefonun kendi explorerından youtubetaki videolarını izleyebiliyordum. ama opera kullanmak istediğim zaman flash player istiyordu. telefonun kendi flash playerı var ama sanırsam sadece kendi explorerını kullandığın zaman etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar