Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

fw yükseltme sonrası bazı tellerde çıkan sorunlar;
şarj bitme sorunu, kullanılmamasına rağmen 1 günde biten şarjlar varmış.
radyoda kanal değiştirirken kitleniyormuş ve rds sorunsalı oluyomuş.
reset atıyomuş kendi kendine.
birde yataya alınca ekranda çızgılar çıkıp kararıyormuş.
şarj çizgilerinde 3 gün hiç azalma olmazken anıden kapanıyormuş (bu banada oldu ama 2. seferki şarjda düzeldi)
falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kararıp resetlenmeyle ilgili hiç bir fikrim yok ya. Hard reset falan denenebilir diye düşünebiliyorum ancak. Tabi sonra tüm veriler gidecek, alınan backup restore edildikten sonra eksik kalan birkaç ayar ile telefon eski haline döner.
Bunu yazarken aklıma fikir geldi: memory card yerine telefonun kendi hafızasına yüklemeyi denedin mi nimbuzz'u? Bir ihtimal memory card temassızlığından falan oluyordur diyeceğim? Tabi bu dediğim gibi olsa sadece nimbuzz açıkken problem olurdu.

Pil süresiyle ilgili olarak da neyse ki son güncellemeden sonra bir problemle karşılaşmadım ben. Şöyle ki; günün birinde (biraz da deneme amaçlı olarak) 12 saat 3G ile birlikte nimbuzz açık tuttum, arada konuştum milletle. 3 saat de müzik dinledim. Telefonun pili yine de ertesi günü sadece telefon olarak kullanıma yetti. Ekran ışığını minimumda kullanıyorum faydası olduğunu düşünerek.
Sosyal ağlarda paylaş

netde bazı yerlerde okudum son zamanlarda bu telefonu alan insanları bazıları, tv kablosu, kılıf, gibi bazı aparatların çıkmadığını falan yazmışlar, bazıları fiyatı düşük tutmak için yapmışlardı denmiş, son 1-2 ay içerisinde bu telefondan edinip, kitapçığında yazan aparatlardan eksiklik olduğu gören varmı?

edit
Sosyal ağlarda paylaş

tamam hallettim. şimdi başka sorum var, mesaj yazmaya başlarken caps açık oluyor 4 kere basıp öyle küçük yazıyorum. ben hep küçük yazmak istiyorum ama her mesajda tekrar eski haline dönüyor. ayarını da bulamadım =(

ha bi de bu mesaj gelince çok az titriyor yav hissetmem ben bunu. yok mu bi arttırma yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

tamam hallettim. şimdi başka sorum var, mesaj yazmaya başlarken caps açık oluyor 4 kere basıp öyle küçük yazıyorum. ben hep küçük yazmak istiyorum ama her mesajda tekrar eski haline dönüyor. ayarını da bulamadım =(

ha bi de bu mesaj gelince çok az titriyor yav hissetmem ben bunu. yok mu bi arttırma yolu?

ayarlarda menü titreşim seviyesinde flm kurcala az
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

sağ üstteki Abc yazan yere tıklayınca orda istediğini seçebiliyosun. onla yapamadın mı? bende ilk harf büyük sonra küçük yazıyor. dil kurallarına uygunluk ayarı mı ne o var işte.

tmm da abc sadece alfanumerik klavye mevzusunda çıkıyor diğerlerinde yok dsfghf.
Sosyal ağlarda paylaş

telefon açılmıyor yav. şarjı bitmişti. eve geldim şarja taktım. bi saat sonra falan baktım dolarken çıkan simge çıkmıyordu nokia yazıyor sadece. çıkarttım açmaya çalışınca bi titriyor nokia ekranı geliyor ve öyle kalıyor şu an. şarj işareti de çıkmıyor. napim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...