HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fw yükseltme sonrası bazı tellerde çıkan sorunlar; şarj bitme sorunu, kullanılmamasına rağmen 1 günde biten şarjlar varmış. radyoda kanal değiştirirken kitleniyormuş ve rds sorunsalı oluyomuş. reset atıyomuş kendi kendine. birde yataya alınca ekranda çızgılar çıkıp kararıyormuş. şarj çizgilerinde 3 gün hiç azalma olmazken anıden kapanıyormuş (bu banada oldu ama 2. seferki şarjda düzeldi) falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oha ben de şarjı az gidiyor sanıyordum.. firmware hatası mıymış? hani ne bileyim ben gün içinde min 2 saat fln bluetoothdur wifi dir açık tutuyorum da ama henüz mp3 dinlemeyle test etmedim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nimbuzz yükledikten sonra yine ekran kararıp reset atmaya başladı telefon. ondan önce sağlamdı gayet. yüklemeyeceğim bir daha onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 şarj sorunu derken? genel olarak pil ömrü mü kısa, yoksa bozukluk yüzünden filan mı? almayı düşünüyorum da telefonu da alıcaksam mp3 playerı için alıcam, pilinin de iyi dayanması gerekiyo haliyle.günde yaklaşık 3 saatim filan yollarda geçiyo. eğer pil ömrü kısaysa pek işime yaramaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ekran kararıp resetlenmeyle ilgili hiç bir fikrim yok ya. Hard reset falan denenebilir diye düşünebiliyorum ancak. Tabi sonra tüm veriler gidecek, alınan backup restore edildikten sonra eksik kalan birkaç ayar ile telefon eski haline döner. Bunu yazarken aklıma fikir geldi: memory card yerine telefonun kendi hafızasına yüklemeyi denedin mi nimbuzz'u? Bir ihtimal memory card temassızlığından falan oluyordur diyeceğim? Tabi bu dediğim gibi olsa sadece nimbuzz açıkken problem olurdu. Pil süresiyle ilgili olarak da neyse ki son güncellemeden sonra bir problemle karşılaşmadım ben. Şöyle ki; günün birinde (biraz da deneme amaçlı olarak) 12 saat 3G ile birlikte nimbuzz açık tuttum, arada konuştum milletle. 3 saat de müzik dinledim. Telefonun pili yine de ertesi günü sadece telefon olarak kullanıma yetti. Ekran ışığını minimumda kullanıyorum faydası olduğunu düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Telefonunuzun modeline yeni firmware çıkmadığı halde chip'teki yöntem nedir ne değildir bilmiyorum ama benim kullandığım yöntem gayet forum içinden: Mayhem sağolsun Kendisi n97 için anlatmış olsa dahi 5800 için geçerli product codeları kullanarak işinizi görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 chiple mayhemin anlattığı yöntem aynısı. şarj sorunu şöyle telefon kullanılmamasına rağmen kendiliğinden bitiriyorumuş şarjını, fw v40 öncesi böyle sorun yokmuş, yükseltme sonrası olmuş. zaten şu anda nedense v40 bazı renklerde üretim kodu değiştirilmeden yüklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 netde bazı yerlerde okudum son zamanlarda bu telefonu alan insanları bazıları, tv kablosu, kılıf, gibi bazı aparatların çıkmadığını falan yazmışlar, bazıları fiyatı düşük tutmak için yapmışlardı denmiş, son 1-2 ay içerisinde bu telefondan edinip, kitapçığında yazan aparatlardan eksiklik olduğu gören varmı? edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kitapçığında aparat çıkar diye bir şey yazmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ilk partilerden sonra kutu içeriği değişti 2 kabloyla fiyat düşürmüyorlar merak etme .) yani artık çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 almayı düşünüyorumda, biraz sakar bir adamın. Dokunmatik hasasdır diye bir kanım varda kılıf olayı biraz önemli gibi geldi benim acımdan, umarım nokia-shoplarda vardır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 var nokia shoplarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 BabacumMostors said: var nokia shoplarda :) iyi haber saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 telefon elime geçti sonunda, update etmek için product code'u neyle değiştircem? v31 var v40ı bulmuyor nokia, sağlam bi kod lazım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nemesis service suite (nss diye geçiyor) onla çok kolay değiştiriliyor. product code listesini de netten bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tamam hallettim. şimdi başka sorum var, mesaj yazmaya başlarken caps açık oluyor 4 kere basıp öyle küçük yazıyorum. ben hep küçük yazmak istiyorum ama her mesajda tekrar eski haline dönüyor. ayarını da bulamadım =( ha bi de bu mesaj gelince çok az titriyor yav hissetmem ben bunu. yok mu bi arttırma yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sağ üstteki Abc yazan yere tıklayınca orda istediğini seçebiliyosun. onla yapamadın mı? bende ilk harf büyük sonra küçük yazıyor. dil kurallarına uygunluk ayarı mı ne o var işte. bu arada full qwerty klavyede mesaj yazmak baya rahat oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 PrudenT said: tamam hallettim. şimdi başka sorum var, mesaj yazmaya başlarken caps açık oluyor 4 kere basıp öyle küçük yazıyorum. ben hep küçük yazmak istiyorum ama her mesajda tekrar eski haline dönüyor. ayarını da bulamadım =( ha bi de bu mesaj gelince çok az titriyor yav hissetmem ben bunu. yok mu bi arttırma yolu? ayarlarda menü titreşim seviyesinde flm kurcala az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kozalak said: sağ üstteki Abc yazan yere tıklayınca orda istediğini seçebiliyosun. onla yapamadın mı? bende ilk harf büyük sonra küçük yazıyor. dil kurallarına uygunluk ayarı mı ne o var işte. tmm da abc sadece alfanumerik klavye mevzusunda çıkıyor diğerlerinde yok dsfghf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hastayım şu telefonun kablosuz modemleri de kullanabilmesine. Bulduğum modeme çöküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yeni opera muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Buyse said: yeni opera muhteşem. + 10000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 telefon açılmıyor yav. şarjı bitmişti. eve geldim şarja taktım. bi saat sonra falan baktım dolarken çıkan simge çıkmıyordu nokia yazıyor sadece. çıkarttım açmaya çalışınca bi titriyor nokia ekranı geliyor ve öyle kalıyor şu an. şarj işareti de çıkmıyor. napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 netten aradım hafıza kartını çıkarınca açıldı tekrar taktım. şimdi açılıp kapanıyor düzeldi teşekkürler gugıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu telefonu bir anlık gaza gelip dün satın aldım, ay sonunu getiremeyerek aç kalacağımı bildimse de, iyi ki almışım diyorum. guitar hero oyunu beni benden aldı, gerisi önemsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar