balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Swissotel The Bosphorus Bayildim Cad. No: 2 Maçka - Besiktas 34357 Istanbul, Turkey inönü stadının arkasındaki swiss otel mi bu adres ? başka bir şeyler mi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 evet orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 tişkür ettim sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bayildim? i ile mi? swiss otel ücreti ne kadar acaba? geçen gün maçkadakini mi göstermişlerdi, çok güzeldi. birkaç gün kalmak isterim aslında :) züğürt tadı hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 en pahalısı hep swiss oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 150 - 200€ civarı odasına göre değişiyor Suite muite olursa bin euroları bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 evet pahalıdır ama sanki ritz carlton daha pahalıymış gibi geliyor bana nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 en pahalı şu an W (akaretler) ile Park Hyatt Maçka otel doldu oraları harbiye ile vişnezade arası. ahhh ahh bayıldım cad. hergün 100kere yazardım bu adresi.Hilton Parksada staj yapıyordum Swissin hemen arkası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar