Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 evet, bildigimiz unlu dedektif sherlock holmes ama tek farki yonetmen guy ritchie. sherlock'u robert downey jr. ve yardimcisi john watson'i da jude law canlandiracak. bir aksilik olmazsa 2009 sonbaharinda gosterime girecek. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0988045/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 OHA KADROYA BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 epik olma potansiyeli varmis, I KISS YOU RACHEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 öh çok iyiymiş kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 snatch'ten fırlamış Brad Pitt tarzı bir Robert Downey JR. ekran görüntüsü görmüştüm filme dair,klasik Guy Ritchie tarzı bir bekliyor bizi büyük ihtimal.Bugüne kadar çekilmiş filmlerden çok farklı olacak bu SH filmi demişti Guy Richie,bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bence farklılığı konu itibariyle olacaktır :P Robert Downey Jr. ne yapsa izlenir. Rachel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sherlock holmes hikayeleri aslında guy richie'ye çok uygun konu olur. kadro çok iyi de bence robert downey jr. uymuşta sanki ingiliz bi oyuncu oynasa çok daha mantıklı olabilirmiş. o ingiliz ingilizcesi çok önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fucking. epic. win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HOusedaki abimiz baya guzel olurdu aslında zaten aslen ingiliz kendisi ama dizide US ingilizcesi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 robert downey jr abi,adam her aksanı rahatlıkla yapabilen bir adam LAZARUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o çok bilmiş bakış ve miminkleri ile zaten çok yakışıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ilginç şekilde gümleme potansiyeli olan bir film olabilir zira orjinal kitabın değil o kitaptan medetlenen bir çizgiromanın uyarlaması. ayrıva Jude + Downey Jr haricinde bir isim tanıdık gelmedi. Ya gümler ya Downer Jr'ın sırtlanıp götürdüğü filmlerden olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://www.imdb.com/media/rm2344192512/tt0988045 aha bunu diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 O kare tahminen Sherlock Holmes'ün Scotland Yard'a yardım etmeye başlamasından önce boksörlük yaptığı günlerini gösteriyor. Kendisi, sallamıyım ama, kısa süren kariyeri boyunca hiç nakavt olmamıştır ve çok sağlam sağ kroşesi vardır. Belki de film Batman Begins gibi biraz deşicek olayı. Çizgi romanı merak ettim kimmiş yazarı çizeri acaba? derken edit: imdb'de varmış yazarın ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sherlock Holmes Begins tarzı birşey de olabilir dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 guy riçi ne çekse gözüm kapalı seyrederim (ironi)(üf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=S4K3aM5H5KM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kadro harika.üstelik guy ritchie den babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 US version sherlock holmes olmuş. Patlayabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 guzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yalnız baya kitabını okudum ama hatırlayabildiğim hiç böyle ringde dövüştüğü bi hikaye hatırlamıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sıkıldm ben Guy Ritchie'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 http://www.traileraddict.com/content/warner-bros-pictures/sherlockholmes-3.jpg http://www.traileraddict.com/content/warner-bros-pictures/sherlockholmes-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sorun bende sanırım ama kafaların oranına gülüyorum hala hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: yalnız baya kitabını okudum ama hatırlayabildiğim hiç böyle ringde dövüştüğü bi hikaye hatırlamıorm.gençliğinde boksla uğraştığından bahsedilir kitaplarda. burda da watson la ilk buyluşması sanırım, o yüzden olabilir. bana pek umut vermedi fragman. rdj severim ama espiriler filan bayık geldi. neyse gelsin bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar