Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sherlock Holmes (2009)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet, bildigimiz unlu dedektif sherlock holmes ama tek farki yonetmen guy ritchie. sherlock'u robert downey jr. ve yardimcisi john watson'i da jude law canlandiracak. bir aksilik olmazsa 2009 sonbaharinda gosterime girecek.

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0988045/
Mesaj tarihi:
snatch'ten fırlamış Brad Pitt tarzı bir Robert Downey JR. ekran görüntüsü görmüştüm filme dair,klasik Guy Ritchie tarzı bir bekliyor bizi büyük ihtimal.Bugüne kadar çekilmiş filmlerden çok farklı olacak bu SH filmi demişti Guy Richie,bekliyoruz
Mesaj tarihi:
sherlock holmes hikayeleri aslında guy richie'ye çok uygun konu olur. kadro çok iyi de bence robert downey jr. uymuşta sanki ingiliz bi oyuncu oynasa çok daha mantıklı olabilirmiş. o ingiliz ingilizcesi çok önemli bence.
Mesaj tarihi:
ilginç şekilde gümleme potansiyeli olan bir film olabilir

zira orjinal kitabın değil o kitaptan medetlenen bir çizgiromanın uyarlaması. ayrıva Jude + Downey Jr haricinde bir isim tanıdık gelmedi. Ya gümler ya Downer Jr'ın sırtlanıp götürdüğü filmlerden olur bence.
Mesaj tarihi:
O kare tahminen Sherlock Holmes'ün Scotland Yard'a yardım etmeye başlamasından önce boksörlük yaptığı günlerini gösteriyor. Kendisi, sallamıyım ama, kısa süren kariyeri boyunca hiç nakavt olmamıştır ve çok sağlam sağ kroşesi vardır.

Belki de film Batman Begins gibi biraz deşicek olayı. Çizgi romanı merak ettim kimmiş yazarı çizeri acaba?

derken edit: imdb'de varmış yazarın ismi.
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

yalnız baya kitabını okudum ama hatırlayabildiğim hiç böyle ringde dövüştüğü bi hikaye hatırlamıorm.
gençliğinde boksla uğraştığından bahsedilir kitaplarda. burda da watson la ilk buyluşması sanırım, o yüzden olabilir.

bana pek umut vermedi fragman. rdj severim ama espiriler filan bayık geldi. neyse gelsin bakalım...
  • Yeni Oluştur...