Sotto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Yok yok Hagi biraz daha iyi canım abartmayın...Biraz yani...Biraz..Çok az.. AMA ÇOK ÇİRKEF İĞRENÇ PİSLİK TERBİYESİZ bir futbolcu...ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 overrated anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hagi http://www.zurna.com/uploads/groups/84/hagi_1.jpg Alex http://www.sporx.com/images/1/29/349_B_Alex044.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ne kadar fanatik olursa olsun bir fenerlinin dahi şunu iddia edebileceğini düşünmezdim, hayır objektif baktığını düşündüğüm Emir falan bile Alex iyi yazmış ya ilginç hakkaten. Alex, küçük maçların büyük adamı, takımının hangi Avrupa başarısında payı var hoş Fener'in Avrupa'da pek bi başarısı da yok da, Hagi oynarken GS'den Hagi'yi çıkarsan ki kadronun geri kalanı da fevkaleydi afedersiniz ama bir sik yiyemezdik Avrupa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hagi -->IM Legend Alex---> O.Çocukları yukarda verdim aralarındaki farkı 2sinede bi film uydurdum asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Alex abiciğimiz bu topicte kendisinin bu kadar yüceltildiğini görünce çok sevinmiş: http://fenerbahcedenilkler.files.wordpress.com/2007/05/alex.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 insaf valla, alex iyi diyenlere sasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abarttınız ama bu foto ne ki simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 allah aşkına ben anlamıyorum. alex benim gözümde bırakın türkiyedeki fenerbahçedeki bile en iyi oyuncu değil. anelka ortega carlos gibi oyuncuları alexe her türlü tercih ederim. ki galatasaraya gelmiş alex yerine tercih ediceğim adamlar da var hagi dışında. taffarel ribery popescu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hehe madem brezilya milli takımı diyosunuz hagi' yi geçelim taffarel var. Adam kaç yıl kalesini korudu brezilya milli takımının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Eralp said: Hehe madem brezilya milli takımı diyosunuz hagi' yi geçelim taffarel var. Adam kaç yıl kalesini korudu brezilya milli takımının. hagiyi niye geçelim hagi topicinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 zaten taffarelin kaç golü var alexin kaç golü var. alex kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ya alexin penaltı golünün, alexi övmek amaçlı koyulduğu bir topik var ortada. alex, hagi den önce biz kimiz onu tartışalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 S-H said: hagiyi niye geçelim hagi topicinde :) Abi arkadaş anlamamakta ısrar etti de o yüzden örnek verdim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çok saçma bir topic istatistiklerle olmaz bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sosyal bilimler için tez konusu olacak topicler var bu futbol bölümünde, baya kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Alex >>>>>>>> Hagi Fener >>>>>>>>>>>>>>>>>> Gs. end of story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Azmodai said: Alex >>>>>>>> Hagi Fener >>>>>>>>>>>>>>>>>> Gs. end of story. Son nokta insanlarına bayılıyorum. Hoşgeldin, biz de seni bekliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bir de şu açıdan bakmaya ne dersinizdlksafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fener zenci sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hagi alex ten daha iyi topçu. istatistik olarak alex daha katkılı hagiye göre. alex geldiği ilk 2 sene müthiş oynadı hagi hep müthiş oynadı. hagi nin karakteri rezalet hakemlerle birlikte maçı yönetiyodu itip kakıyodu çekiyodu hatta tükürüyodu alex ise karakter olarak tam bir profesyonel ve daha kişilikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben bir fenerbahçeli olarak Alex'in Hagi'nin anca çırağı olabileceğini düşünüyorum. Saygılar. edit = futbol tabanlı sadece, karakter olarak hagi bildiğin çingene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Abi karakterini niye katıyorsunuz işe onu anlayamadım. Kimse "Hagi gelmiş geçmiş en efendi futbolcuydu" demiyor ki zaten, en kral oyuncu Ertuğrul'du o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 en büyük hagi. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Aiko said: fener taraftarı futbolcusunu dövüyor ama necati yide biz dövdük demi ucakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar