Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alex - Hagi tartışmasına son!

viole

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
Arkasokak said:
tipik galatasaray çirkefi :)

git bi aynaya bak lol. laf soktum üstüne :) koydum süperim lan lalalala falan modundasın ama işte öyle değil, kendi geçmişindeki futbolcuları bilmeyecek kadar futbol cahiliysen , yolun açık olsun, yok biliyorum da yazıyorum diyosan ne diyim sana, gene yolun açık olsun.

hey men ego kasmaya gerek yok, hepimiz bu sokağın gençleriyiz :) geçmişimdeki futbolcuları tabi ki biliyorum. bakın bir müjdat... taparım... anladığım kadarıyla bu heyecanlı arkadaş galatasaraylı da, bana geçmişine bak vs. dicek en son sınıf tayfadan. galatasaraylısın arkadaşım daha ne geçmişi :) çirkef futbolcu imalat yan sanayi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
O zamanlar Türkiye'de forma arkasında isim yazmıyordu, herkes 1-11 arası formayla çıkıyordu, yedekler de işte 18e kadar gidiyordu.

Kolay maçlarda zaman zaman Emre'yi alıştırmak ve ofansif orta saha pozisyonunda oynatmak için, özellikle avrupa kupaları arasında da Hagi yorgun düşmesin diye ligde Hagi'yi yedeğe çekip Emre'yi ilk 11'e sürüyordu tek başına Fatih Terim. Haliyle Emre 10 giyiyordu Hagi de yedekte 15 giyiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...