Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odaya girip temizlik yapan anne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anneler bunu yapmasınlar. Sürekli temilik yapıyorum ayağına odamdan bişeyler atıyor annem. Baydım artık. Bugünde cep telefonunun kablosu ile fotoğraf makinasının şarj aletinin kablosu ortadan kaybolmuş. Evin altını üstüne getirdim hala yok. Delirecem. Muhtemelen atmıştır. Kadın sürekli bişeyleri çöpe atma ihtiyacı hissediyor. Oturuyorum odada geliyo gözüne çarpan bişeyi soruyor lazım mı değil mi atayım mı diye? Zaten geçende aldığım ses siteminin fişini eve girer girmez alıp bi yerlere kaldırmış bulamadık. Alette bozuk çıktı değiştiremedim servise yolarız fiş yoksa diyolar. Bir ton kavga ettim adamlarla. Anneler size burdan sesleniyorum. Evlatlarınızın odalarından bişeyleri kaldırmayın. Yer değişikliği yapmayın. Eşyalarına ellmeyin. Mümkünse odalarına bile girmeyin.
Oh be. Rahatladım.
Mesaj tarihi:
Arma said:
Anneler bunu yapmasınlar. Sürekli temilik yapıyorum ayağına odamdan bişeyler atıyor annem. Baydım artık. Bugünde cep telefonunun kablosu ile fotoğraf makinasının şarj aletinin kablosu ortadan kaybolmuş. Evin altını üstüne getirdim hala yok. Delirecem. Muhtemelen atmıştır. Kadın sürekli bişeyleri çöpe atma ihtiyacı hissediyor. Oturuyorum odada geliyo gözüne çarpan bişeyi soruyor lazım mı değil mi atayım mı diye? Zaten geçende aldığım ses siteminin fişini eve girer girmez alıp bi yerlere kaldırmış bulamadık. Alette bozuk çıktı değiştiremedim servise yolarız fiş yoksa diyolar. Bir ton kavga ettim adamlarla. Anneler size burdan sesleniyorum. Evlatlarınızın odalarından bişeyleri kaldırmayın. Yer değişikliği yapmayın. Eşyalarına ellmeyin. Mümkünse odalarına bile girmeyin.
Oh be. Rahatladım.

sana tüm kalbimle katılıyorum dostum.
benimkinde bi gelişme var ama.
artık sabahın köründe,odam kapkaranlıkken kapımı baam diye acıp, bi ışık huzmesiyle, elinde elektrik süpürgesiyle beni taciz etmiyo.
Mesaj tarihi:
sonra bi de şaşırıyolar evlat annesinin karnını deşince. e deşer tabi lan adamın odası temizliyosun maymun.

sen kimsin odayı temizliyosun lan

ha bi de ceseti saklaması dert neyseki karnında beni 9 ay taşımasının hatrına çöplüpe attım
Mesaj tarihi:
annemde tıkma hastalığı var. Böyle ne bulsa bi çekmece olru dolap olur bi yere tıkıştırıo. Gözden saklıo. Halbuki ben mutluyum öyle masamın üstünde durmalarından. Hepsinin yerini biliyorum öyleyken :D Sora odamdan annem geçio her şey kaybolmuş :D
Mesaj tarihi:
aa negzel. benim annem artık toplamıyor. söyledim. kabaca tozunu alıyor işte. onun yerine ben topluyorum.

bu yine bir şey değil. lcd ekranı köpüklü bezle silen temizlikçi modeli var bir de, eve gelince ekranın alt kısmındaki köpükleri sen alıyorsun manuel olarak.
  • Yeni Oluştur...