Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Anneler bunu yapmasınlar. Sürekli temilik yapıyorum ayağına odamdan bişeyler atıyor annem. Baydım artık. Bugünde cep telefonunun kablosu ile fotoğraf makinasının şarj aletinin kablosu ortadan kaybolmuş. Evin altını üstüne getirdim hala yok. Delirecem. Muhtemelen atmıştır. Kadın sürekli bişeyleri çöpe atma ihtiyacı hissediyor. Oturuyorum odada geliyo gözüne çarpan bişeyi soruyor lazım mı değil mi atayım mı diye? Zaten geçende aldığım ses siteminin fişini eve girer girmez alıp bi yerlere kaldırmış bulamadık. Alette bozuk çıktı değiştiremedim servise yolarız fiş yoksa diyolar. Bir ton kavga ettim adamlarla. Anneler size burdan sesleniyorum. Evlatlarınızın odalarından bişeyleri kaldırmayın. Yer değişikliği yapmayın. Eşyalarına ellmeyin. Mümkünse odalarına bile girmeyin. Oh be. Rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Benim annem dota oynarken monitörü siliyo bu da kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bunu bize anlat ama tamam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 konus onunla anlatmayi dene,ben zamaninda denemistim ise yaradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arena yaparken modem fişinin çekilmesi var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 raiddeyken ben özellikle telfonla konuşuyorlardı(biliyorlar telefonu açınca internetin koptuğunu..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 odam ben sadece evde değilken hizmetçimiz tarafından temizleniyo böyle bi sorunum yok o yüzden seni anlamadım üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 çok elitsin adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Arma said: Anneler bunu yapmasınlar. Sürekli temilik yapıyorum ayağına odamdan bişeyler atıyor annem. Baydım artık. Bugünde cep telefonunun kablosu ile fotoğraf makinasının şarj aletinin kablosu ortadan kaybolmuş. Evin altını üstüne getirdim hala yok. Delirecem. Muhtemelen atmıştır. Kadın sürekli bişeyleri çöpe atma ihtiyacı hissediyor. Oturuyorum odada geliyo gözüne çarpan bişeyi soruyor lazım mı değil mi atayım mı diye? Zaten geçende aldığım ses siteminin fişini eve girer girmez alıp bi yerlere kaldırmış bulamadık. Alette bozuk çıktı değiştiremedim servise yolarız fiş yoksa diyolar. Bir ton kavga ettim adamlarla. Anneler size burdan sesleniyorum. Evlatlarınızın odalarından bişeyleri kaldırmayın. Yer değişikliği yapmayın. Eşyalarına ellmeyin. Mümkünse odalarına bile girmeyin. Oh be. Rahatladım. sana tüm kalbimle katılıyorum dostum. benimkinde bi gelişme var ama. artık sabahın köründe,odam kapkaranlıkken kapımı baam diye acıp, bi ışık huzmesiyle, elinde elektrik süpürgesiyle beni taciz etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 evden ayrilinca ararsin odani temizlicek birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kendiniz temizleyiverseniz? ne anneniz uğraşır, ne de size dert olur böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sonra bi de şaşırıyolar evlat annesinin karnını deşince. e deşer tabi lan adamın odası temizliyosun maymun. sen kimsin odayı temizliyosun lan ha bi de ceseti saklaması dert neyseki karnında beni 9 ay taşımasının hatrına çöplüpe attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 cep telefonunun kablosu ile şarj aletini temizlikçi bile atmaz bi yerlere girmiştir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nereye koyduysan ordadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 anne candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 odam toplanınca aradığım hiçbişeyi yerinde bulamıyorum.. odam hep toplanıyo ben dağınık oda istiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 annemde tıkma hastalığı var. Böyle ne bulsa bi çekmece olru dolap olur bi yere tıkıştırıo. Gözden saklıo. Halbuki ben mutluyum öyle masamın üstünde durmalarından. Hepsinin yerini biliyorum öyleyken :D Sora odamdan annem geçio her şey kaybolmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 anne sinadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 can sinadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aa negzel. benim annem artık toplamıyor. söyledim. kabaca tozunu alıyor işte. onun yerine ben topluyorum. bu yine bir şey değil. lcd ekranı köpüklü bezle silen temizlikçi modeli var bir de, eve gelince ekranın alt kısmındaki köpükleri sen alıyorsun manuel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Kizla konusurken odaya giren yabanci ve anlik susma haraketleri anlik bunalmalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 her eve moldovyalı temizlikçi girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aquila said: evden ayrilinca ararsin odani temizlicek birini. of +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar