Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Troy akıllara kazınacak mı ?

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

filmde tanrıların vs. olmadığını hemen belirteyim (bu ayki sinema dergisi)
yani pek mitolojik kısmına kaçmadan savaşın son 50 gününü anlatıyo yanılmıyosam
truva atı vs muabbeti de var

güzel olacağa benzer umarım memnun kalıcas[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Homeros gemilerin içinde yüzbinlerce adamın geldiğini söylüyor bence gemilerin sayısı normal.Sonuçta orada copy paste yapmamışlar.Fragmanlarında dikkat ederseniz oradaki her gemide farklı bir detay var.Paralel paralel hepsi aynı yere bile bakmıyor.
şimdi söliceğim sözüme kesin biri laf eder biri neyse söyliim :) LotR daki gibi bütün mordor ordusu copy paste edilmemiş :D yıhyıhyıh..

Bu arada bir filmin adından çok uzun süre bahsettirmesi bence tamamen popülerliğiyle ilgilidir ,kalitesiyle değil.

Bide müziklere deyinmek istedim.Fazla bir şey demeye gerek yok bence süper.

Tabi daha film çıkmadı inşallah bende patlamam .
bu kadar çok beklentide iyi değil :D

"Troy'un orduları Ne kadar iyi olabilir ki?"
Örnek vererek izah edeyim.Nasıl Osmanlı İstanbul Bizans'ınken saldırdığında avrupalılar yardım ediyorsa,Truva'yada o şekilde yardım geliyor.Yoksa bir savaşın 10 yıl sürmesi biraz komik olurdu.

Troy'un Sitesi

[Bu mesaj ermynorac tarafından 08 Mayıs 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Trailerlar beni etkiledi istedigim sekil ir film olucak gıbı..neysem cıksın konusuruz ayrıntılı...sam gene anti kısılıkle yaklasmıs gene ehehhe :) neyseeee..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

yarın geliyo hehe
filmin fragmanında tüylerimi ürperten 100 lerce geminin görüntüsü o neydi be[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

o gemi sahnesi gaz verio resmen insana,çok iyi yapılmış, tekrar tekrar izledim o sahneyi trailerda ben.

koltuktan fırlayıp savaşa gidelim, koşalım, nerde gemiler hadi hadi savaş kaçıo, falan diyesim geldi benim. en son bana böyle gaz veren diablo 2 nin expansionu giriş demosu vardı kaç sene önce :)

neys ben biletlerimi aldım yarın ilk seans olan 14:00 da izliycez, film 3 saatmiş gene lotr gibin, alıştık artık 3 saatlik filmlere valla.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerinden biraz zaman geçmiş ama "Troy'un orduları ne kadar iyi olabilir ki?" derken filmdeki savaş sahnelerini kastetmiştim.
Yani:
-Theoden King stands alone."
-Not alone. Rohirrim!... To the King!!
-Hurraaaaa!!
LotR hayranı olarak diyebilirim ki, savaş sahnelerinden aynı tadı alamayacağım.
Zaten hiç bir film aynı tadı veremez.
Her şeyden önce insan kesiyorlar! Çok gereksiz. Bir iki tabur ork koysalarmış bari. ;)
Yine de filmi beğeneceğim gibi geliyor. :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu nerden izlediler hemende verdiler, sümüklüdür onlar sam sen aldırma. Herşeye maydanoz olan menopozlu ortayaş sözde hayvan hakları savunucusu çaçarondur onlar :)

Şimdi bende bir arkadaşla gemileri ilk gördüpümde ohohoo demiştimde sonra aklıma Romalıların zamanında toroslardık çam ormanlarının tamamnını filo yapmak için kestikleri anekdotu gelince neden olmasın dedim?
Tabi o zamanlar şehir devletleri var paso egede, rahat 3 -4 tane kalabalık olanı birleşmiştir.
Ortalama 100,000 150,000 nüfuslu şehir devletleri bunlar. Büyükleri 400bini geçer, nasıl efes zamanında çok kalabalık idiyse aynı mantık.

Bir tek şu truva atını görünce imrendim, bizim turizm bakanlığı aynısından yaptırıp çanakkaleye koyarsa işte o zaman çoşar turizm :)

Film keyifli olacak, gerçi brad pit in uçarak kılıcını arı gibi sokması hareketi dikkat çekiciydi. İyi hareketler varsa filmde iyi olabilir sonuçta...

Yani siz ortalama bir maceradan biraz daha iyi olarak düşünerek gidin en kötüsünden hayal kırıklığına uğramazsınız hiçbirşekilde.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten action, bol zırh, kılıç falan için gidiyorum ben :) çok bi beklentim yok yane action/eğlenceden başka.

truva savaşı istesem açarım kitabını bi kere daha okurum nasılsa :)

ekleme: bide turizm bakanlığı baya bi tanıtım falan yapmış aslında:

tık

[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 14 Mayıs 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...