-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 viole said: bu zamanda esrar kubar içmeyen cok az bende kullandım zamanında bunları lanet olsun BURDAN GENÇLERE TAVSİYEM BULAŞMAYIN !! evet alkışlayın beni Voys said: versene benı mahkemeye İnsanları kişisel olarak ıslah etme gibi bir gayem yok hayatta. Hayat senin hayatın. Ha o alıntıladığım mesajına cevap vermek gerekirse evet ben hiçbir zaman içmedim ve içene de iyi gözle bakmam. (Merak edersin diye söyleme gereği duydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 nediyor 8:16 da İÇMEYECEKSİN. içiyorsunuz. daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Laf koyduğumu düşünmüyorum. Bu forumda kuralları yazmak "laf koymak" olarak algılanacak kadar kuralsız bir ortam mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fede said: nediyor 8:16 da İÇMEYECEKSİN. içiyorsunuz. daha da gelmem AAHAHAHHAHAHHAHA LAN SESLİ GÜLDÜM ahaAHAhahHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şaka yapıyoruz ya. ayrıca stumble yaparken o kadar sitenin içinde bu geldi lan. bu bir tesadüf olamaz http://www.ihbarweb.org.tr/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 BIR HAPLANDI, NE BILEYIM OT ICTI, NE BILEYIM GOZDEN EROYIN + KOKOYIN VURDU VEYAHUT AMFETAMIN YUTTU DIYE DISLANMAYI KIMSE HAKETMIYOR. Cok Iyi | Iyi | Orta | Kotu | Cok Kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Penthesilea said: BIR HAPLANDI, NE BILEYIM OT ICTI, NE BILEYIM GOZDEN EROYIN + KOKOYIN VURDU VEYAHUT AMFETAMIN YUTTU DIYE DISLANMAYI KIMSE HAKETMIYOR. Cok Iyi | Iyi | Orta | Kotu | Cok Kotu | Diger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Tuh yanlis yazmisim, boyleymis dogrusu direk Hurriyet.com.tr'den c/p ediyorum Çok İyi %78 İyi %2 Normal %1 Kötü %1 Beğenmedim %15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 1000 euroyu sarıp esrar çekenler var burda abi. o kadar elite yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 peki benim merak ettigim birsey var. diyelimki amerikadakı bir kullanıcı amerikada suc olmıyan ama burda suc olan bir msg attı. bu kullanıcı turkıyede yargılanabılır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Turkiyeye gelirse yada turkiyede olursa yargilanir?Hakkinda suc duyurusunda bulunulur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Amerika'dan böyle bişey yaparsa Jack Bauer ona haddini bildirir zaten np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben burada yazılanlarla özenip başlayacak birini arıyorum. HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Uyusturucu dedikleri de ot mu? Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahahah o ilk sayfada kova ogrenci isi tinerci isi diyen arkadas kopardi beni =) bu adamin yaptini herkes yapiyor amerikada partilerde genelde ama tabi boyle fotograf karesinde yer almasi, bir role model yani ornek biri olarak yapmamasi, kacinmasi gereken birsey... bunu yapicaksa bile cok gizli hic bir sekilde goruntulenemeyecegi bir yerde yapmali. sonucta unlu olmanin da sorumluluklari var; zaten bunu anlamayan, yapamayanlar ununu koruyamayanlar, silinip gidenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 007 doktor mu olcan ajan mı avukat mı karar ver karar bekliyoruz sendennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://www.norml.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Uyuşturucu kullanımının hiçrbir şekilde masumu zararsızı diye birşey yok. Ben bi kere kulandım bişi olmadı demek bir daha kullanmayacağınız veya daha kuvvetlisi denemeyeceğiniz anlamına gelmez ki zaten esas problem budur. LÜTFEN YORUMLARINIZI HAVA ATMAK İÇİN DEĞİL BİRAZ AKLINIZI BAŞINIZA ALARAK YAPIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Genwa said: Ben burada yazılanlarla özenip başlayacak birini arıyorum. HADİ Ekşi sözlük gibi bir ortam sırf böyle bir sebepten kapalı kaldı ve başı hukukla derde girdi. Eminim biçok site yöneticisi de bu örneği detaylarıyla biliyordur. Biri etkilensin veya etkilenmesin eylemin içeriğine bakarsın. Jadelith said: 007 doktor mu olcan ajan mı avukat mı karar ver karar bekliyoruz sendennn adam olmak iyidir tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sen çocuk yapsana 007. baba olma vaktin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Olayları kişisel alıp mahallenin tespih çeken adidas eşofmanlı delikanlısı tarzında kişisel laf etme eğilimi yerine denmek istenenin altındaki düşünceyi forum ortamında medeni biçimde algılamak baba olmayı gerektirecek kadar zor bi olay değil. Türkiye'nin eğitim seviyesi en yüksek forumunda olduğumuzu düşünüyorum. Ama ne yazık ki sadece kurallar yazılınca bile kişisel saldırabilen derecede suçluluk psikolojisi triplerine giren tipler varmış böyle bir ortamda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kişisel saldırı değil, devlet meselesi yaptın o yüzden eğleniyorum. okusana son 5 sayfa insanların yazdığı yorumları ve senın yazdığın yorumları. kendi kendine otun zararlarıyla ilgili tartışıosun. hepimiz biliyoruz nedir ne değildir. insanlar nolcak ottan yav sadece ünlü diye güme gitmiş diyor, sen başlıosun çocuğunu balkonda ot içerken yakalamış baba gibi gözü dönmüş şekilde İÇMEYİİİİİİİİNN İÇİRTMEYİİİİİİİİİNN OT İÇMEK ERKEN YAŞTA ÖLMENİZE SEBEP OLUUUUR diye çemkirmeye. sakin ol yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben devleti bırak mesele bile yapmadım. Ben kuralları söyledim. Sonra birileri öyle veya böyle anlamsızca triplere girip ot savunmak adına bana kişisel mesaj attı. Ben de şu mesajda bile bu kişisel konu dışı mesajlara cevap veriyorum. Bunun adı ne uzatmaktır ne devlet meselesi yapmaktır. "Kendi kendine otun zararlarını tartışıyorsun" falan demişsin de 10 tane mesajımdan 1-2 tanesinde "zararlı olduğunu" cevaben söylemişimdir. Dediğin gibi değil yani. Sonuç olarak dediğim gibi: 1) İçmeyin demedim, demem. İçen benim gözümde şudur budur derim ancak. (Ki onu da sadece 1 mesajda istek üzerine dedim) 2) İçirtmeyin de demedim, demem. İçirten her açıdan ayvayı yer derim. O başka. 3) Tekrar söylemem gerekirse hayatta kimseyi ıslah etme gibi bir amacım yok. Kurallar size hatırlatılınca kişisel çemkiriyorsanız yanlışsınız susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Spiegel said: ahahah o ilk sayfada kova ogrenci isi tinerci isi diyen arkadas kopardi beni =) bu adamin yaptini herkes yapiyor amerikada partilerde genelde ama tabi boyle fotograf karesinde yer almasi, bir role model yani ornek biri olarak yapmamasi, kacinmasi gereken birsey... bunu yapicaksa bile cok gizli hic bir sekilde goruntulenemeyecegi bir yerde yapmali. sonucta unlu olmanin da sorumluluklari var; zaten bunu anlamayan, yapamayanlar ununu koruyamayanlar, silinip gidenler İyi kop sen. Amerika da ki kova zannediyosun buradakini heralde. Komiktir ingilizceye kova diye de geçmiyor tabi. Bildiğin pet şişe delip dibine cigarayı yerleştiriyorlar. Cektikleri duman'ınıda başka bir şişeye geri üflüyorlar ki bir daha çekeler. Yaptığımdan fln. degil uyuşturucu kullanmışlığımda yok (ortamdan dolayı kafa olmak hariç) hiç işim olmazda. Ama insanın yeditepede 10 arkadaşından 6 sı uyuşturucu madde kullanınca öğreniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar