Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın çocuk uyuşturucu aleminde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Pekin Olimpiyatları’nda 8 altın madayla kazanarak dünya tarihine geçen ABD’li yüzücü Micheal Phelps, uyuşturucu içerken yakalandı.İngiliz basını tarafından yayınlanan fotoğrafta esrar içmek için kullanılan cam pipo ile görüntülenen rekortmen yüzünün hali görenleri şoke etti.
Geçen kasımda South Carolina Üniversitesi’nin kampusunde yapılan bir partide çekilen fotoğraf Phelps’in başına büyük bela olabilir. Çünkü eğer fotoğraftaki Phelps çıkarsa Dünya Anti-Doping Komitesi, şampiyon yüzücüye 4 yıl men cezası verebilir.
Bu durumda da Phelps’in 2012 Londra Olimpiyatları’nda yeni bir rekor kırma hayali suya düşebilir. Şampiyon yüzücünün sponsorlarının da anlaşmaları bozma yolunda olduğu öğrenildi.

tık
Mesaj tarihi:
pelps yaşında bong yapmayan 6 kişi var amerikada

tabii şikago/niyork/la/sanfransisko/bostonbul dışını amerika olarak saymıyorum

belki vegasla miamiyi ekliyebilirim. belki o da
Mesaj tarihi:
paspatur said:
bence madalyaları alınmalı.
Milyonlara örnek olmuş bir sporcunun bunu yapmaması gerekirdi. Sponsorlarda iptal eder heralde

oldu canım.

içki de içiyomuş madalyaları alınsın
Mesaj tarihi:
paspatur said:
bence madalyaları alınmalı.
Milyonlara örnek olmuş bir sporcunun bunu yapmaması gerekirdi. Sponsorlarda iptal eder heralde

yasal ülkenin sporcuları ne olcak o halde
hiçmi oynamıcaklar
Mesaj tarihi:
adam bonga takilmis, o da insan, partilere katilip kizlarla da ilgilenecek arada icecek te, bonga da takilabilir yani orasi icin cok normal bisi bu.

sukru ve ilke bile bong paylasiyordur amerikada :o
Mesaj tarihi:
adam o yaşa kadar yaşamamış arkadaşım, milyon dolarları götürdü, şimdi zamanı geldi işte. ben onun yerinde olsam paranın bi kısmını daha çok para getirecek bir yere yatırır, hayatımı garanti altına alır, sonra da hayatımı yaşardım.

günde 234 öğün makarna falan, nedir bu sdfsgsfga
Mesaj tarihi:
Masticore said:
ahaha kova Öğrenci işi lan . Tinerciler yapar onu ne işi var bu adamın öyle şeylerle

oda doğruda ne cekiyo bu adam o zaman
ilk defa böyle bişi görüyorum
yani 10 senelik uyuşturucu hayatımda ilk defa yani yani dffd
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
amerikan işi

dediğim gibi daha verimli. : ) nası yapıldığını yazmıyım şimdi, tanıdığın biri hapiste zaten içmekten : (

nası daha verimli
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...