münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bugun uzun bir yoldan geldim 31 numaralı yolcuyla pek bi kesiştik tanışma fırsatım olmadı ben bu yolcunun ismini öğrenebilir miyim firmadan herhangi bir bahane üretipte verirler mi ismini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Telefonunu bile verirler. Bilmemneyini unutmuş onu vericem dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kaaç saat sürdü bu yolculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nerden nereye gidiyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bi şeyini unutmuş dersin ama firma "31. numarada oturanın eşyası olduğunu nasıl anladın" diye sorarsa nasıl açıklarsın? orası önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 uzun bi yolculukta 2 3 kere mola vermişsindir en az bi susurluk ayranı bi afyon ekmek kadayafı bilem paylaşamamışsın kendi işini kendin halledememişsin bide numara istiyorum diyosun armut piş ağzıma düş emek yoqqsa ekmekde yoqq!! 'iki nokta pe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Pek bi kesiştiyseniz o kız "o kadar yüz verdik bakmadı,ne bakıcam" diyip gitmiştir,telefonunu bile bulsan konuşmaz. Elinizde fırsat varken korkmayın değerlendirin,sonra çok topic açar çok kafanızı duvarlara vurursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 10 saat sürdüde ben son moladan sonra farkettim onu ve ben erken indim. Haremde indim o esenlerde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 çok geç, yeni denizlere yelken açanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 münazara said: 10 saat sürdüde ben son moladan sonra farkettim onu ve ben erken indim. Haremde indim o esenlerde sanırım. haremde inilirmi laa gideydin sende esenlere çokmu zor sonuna kadar tırmalasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 benim başıma yurtdışında metroda geldi böle bişi. ama ben amaca ulaşmıştım tabii o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 otobüsteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 biriniz harem biriniz esenler. ayrı kıtaların insanlarısınız bu ilişki yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 belki bindiği aracın ismi otobüsd idi nerden biliyosaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 münazara said: Bugun uzun bir yoldan geldim 31 numaralı yolcuyla pek bi kesiştik tanışma fırsatım olmadı ben bu yolcunun ismini öğrenebilir miyim firmadan herhangi bir bahane üretipte verirler mi ismini? Birde münazaracısın, hiç eğitim almadınız mı siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 31 numaralı yolcu? dostum galiba yolda uykuya dalmış ve otobüzü devirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben olsam 31 numaralı bir yolcuyla tanışmak istemezdim. ahah fede benden önce davranmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Holy said: biriniz harem biriniz esenler. ayrı kıtaların insanlarısınız bu ilişki yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: 31 numaralı yolcu? dostum galiba yolda uykuya dalmış ve otobüzü devirmişsin bi karikatür vardı..canlandır gözünde onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Holy said: biriniz harem biriniz esenler. ayrı kıtaların insanlarısınız bu ilişki yürümez. +1 çok yakın buldum bu postu kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu arada kız 27 numaradaymış. Otobüsü aradım poşetim karışmış bahanesi uydurdum o civarda 4 bayan oturuyordu dedi başkada birşey demedi. Nasıl yapmalı ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ismini facebook da arattınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ismini bulsam aratırım ismini bile bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aa doğru lan. facebookta grup aç. şu sefersayılı otobüste 31 de oturan tatlı kız.....SENİ İSTİYORUM diye. sonra da arkadaşlarını davet etmeyen üye olmasın lan de. 2 milyon kişi istiyorum burda de. ilginç bi yöntem olur belki ama ulaşabilir kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Olur da kızı bulabilirsen bu ismini öğrenme hikayesini anlat, ya stalker damgası yiip gg olursun, ya da büyük bir aşk doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar