Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 OogahBoogah said: Waaagh! ahhahhahadfadgfdsgsdfggf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ne komik adamlarsınız allasen adam influnce yazmış siz orda yok OSMANLI GERİ DÖNÜYO HEHEHE!!!BİR11 viyanaya dayanalım avrupayı ele geçireli diyorsunuz.dünyanın okuduğu, birçok olay hakkında doğru tahminler yapan bir düşünce kuruluşunu küçümseyecek kadar zeki herkes paticikte zaten harcanıyorsunuz yani yazık. sphere of influnce = etki alanı demektir. etki alanı kurmak için düşündüğünüz gibi mehter takımıyla girmek gerekmez.diplomatik olarak baskı kurabildiğiniz ülkeler etki alanınızda olur yani o kırmızılar bizim topraklarımız olmayacak bu bir bölge gücü olacağımız anlamına geliyor. tabi siz daha iyi bilirsiniz stratforun haddine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 canım cicim kimse adamların çalışmasıyla dalga geçmiyo. eğleniyoruz işte hayvan gibi kara parçası "bizim" gözükünce : ) relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 tamam bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gelsene üstüne rahat bişiler giyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 total war oynayın arkaya mehteri de açıp ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 strafordan akıl alacak değiliz, ne etkisi, gider fethederiz valla 81 düzce 82 musul 83 cidde 84 kahire 85 atina edit: strafor değil stratfor diyecek tüm arkadaşlara selam ederim. strategy forward falan mı bu, ne demek, sitelerinde yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 stratosfer in janjanlı haliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Herşey inanmakla başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaştığın için sağol speyskeyk. Paticikte tartışılan siyasetin derinliği ancak bu kadar oluyor işte. Kendi görüşüne "tam" uymuyorsa trolle geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Buyse said: http://www.ensonhaber.com/images/banner/turkiye20501.jpg ukraynayla sınır komşusu olcakmışız lan hobaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sınırı ben korurum problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 adfdffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Nosfe said: Paylaştığın için sağol speyskeyk. Paticikte tartışılan siyasetin derinliği ancak bu kadar oluyor işte. Kendi görüşüne "tam" uymuyorsa trolle geç. rica ederim...Malesef böyle,şimdi kendi merak ettiğim bi konuda araştırma yapıyorum (habsburg ailesi) çok ilgimi çeken şeyler öğrendim buraya da koyacaktım ama böyle tipler varken hiç gereği yok emeğimi paylaşmamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 one minute! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 habsburg dudagiyla operiz seni canim :) ahah kultur dolu insanlar sizi sipeyskeyk said: Nosfe said: Paylaştığın için sağol speyskeyk. Paticikte tartışılan siyasetin derinliği ancak bu kadar oluyor işte. Kendi görüşüne "tam" uymuyorsa trolle geç. rica ederim...Malesef böyle,şimdi kendi merak ettiğim bi konuda araştırma yapıyorum (habsburg ailesi) çok ilgimi çeken şeyler öğrendim buraya da koyacaktım ama böyle tipler varken hiç gereği yok emeğimi paylaşmamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yok ben kültür dolu insan değilim.henüz üniversite öğrencisi olduğum için ve tarihe-siyasete ilgim olduğu için merak ettiğim şeyleri bakıyorum internetten nedir bu ukalalığın sebebi sana ne yani şunu yazcağına hiçbişey yazma daha iyi parmaklarına yazık. edit: oHAaaaaaa habsburg dudağını biliyomuşsun inanılmazsın ya üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar