Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğanın patlaması ve Türkiyenin Geleceği (İngilizce)

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

ne komik adamlarsınız allasen

adam influnce yazmış siz orda yok OSMANLI GERİ DÖNÜYO HEHEHE!!!BİR11 viyanaya dayanalım avrupayı ele geçireli diyorsunuz.dünyanın okuduğu, birçok olay hakkında doğru tahminler yapan bir düşünce kuruluşunu küçümseyecek kadar zeki herkes paticikte zaten harcanıyorsunuz yani yazık.

sphere of influnce = etki alanı demektir.

etki alanı kurmak için düşündüğünüz gibi mehter takımıyla girmek gerekmez.diplomatik olarak baskı kurabildiğiniz ülkeler etki alanınızda olur yani o kırmızılar bizim topraklarımız olmayacak bu bir bölge gücü olacağımız anlamına geliyor.

tabi siz daha iyi bilirsiniz stratforun haddine değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:
Paylaştığın için sağol speyskeyk.

Paticikte tartışılan siyasetin derinliği ancak bu kadar oluyor işte. Kendi görüşüne "tam" uymuyorsa trolle geç.

rica ederim...Malesef böyle,şimdi kendi merak ettiğim bi konuda araştırma yapıyorum (habsburg ailesi) çok ilgimi çeken şeyler öğrendim buraya da koyacaktım ama böyle tipler varken hiç gereği yok emeğimi paylaşmamın.
Sosyal ağlarda paylaş

habsburg dudagiyla operiz seni canim :)

ahah kultur dolu insanlar sizi

sipeyskeyk said:
Nosfe said:
Paylaştığın için sağol speyskeyk.

Paticikte tartışılan siyasetin derinliği ancak bu kadar oluyor işte. Kendi görüşüne "tam" uymuyorsa trolle geç.

rica ederim...Malesef böyle,şimdi kendi merak ettiğim bi konuda araştırma yapıyorum (habsburg ailesi) çok ilgimi çeken şeyler öğrendim buraya da koyacaktım ama böyle tipler varken hiç gereği yok emeğimi paylaşmamın.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben kültür dolu insan değilim.henüz üniversite öğrencisi olduğum için ve tarihe-siyasete ilgim olduğu için merak ettiğim şeyleri bakıyorum internetten nedir bu ukalalığın sebebi sana ne yani şunu yazcağına hiçbişey yazma daha iyi parmaklarına yazık.

edit: oHAaaaaaa habsburg dudağını biliyomuşsun inanılmazsın ya üff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...