Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Şimdi öncelikle utanılıcak bişey olduğunu düşünmüyorum her ne kadar garbage a açıyor olsamda ciddi bişeyler yazarsanız sevinirim. Şöyle gireyim konuya,hassas bölgeleri traş ederken ne kullanıyosunuz.Jilet mi yoksa tüy dökücü bi ürünmü.Çünkü bu aralar gözüme batmaya başladı bu spreyler falan,kullanan varsa + ve - lerini yazabilirmi. Eğer konu fazla cıvımazsa "Konu dışı" bölümüne hatta "Jilet mi Spreymi" anketiyle beraber açılabilir.Ben çelişkide kaldığım için en kötü olanı yaptım şu an.
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Franceskooo said: Çünkü bu aralar gözüme batmaya başladı biraz daha kas guinness yolu gözüküyor
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 spreyler falan gözüne batıyomus olm abartma :D:D uhzhuauhauh
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz yalnıs anladım sanırım,demek istediğim şey bir çok yerde tüy dökücü kremlerin reklamını görüyorum,yoksa demek istediğin şeyle bi alakası yok yani.Dağ adamımıyım ake.
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 biliyodum böyle olucağını. @Fede Sen geride kalmışın be abi,ben DÖNER BIÇAĞIYLA GİRİYORUM,ne diyosun.
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hatta böyle bi konu açılmıştı tröllenmişti falan araştır biraz bulursun , değişik fantaziler falanda vardı o topakta (kolonya - çakmak gibi)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun Bence kızla konuşmalısın belki sana karşı boş değildir dostum. Sevgiler
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben cımbız kullanıyorum..tek tek özenle uğraşıyorum her bir kılımla.. X( of laskdfjşalskd :D :D jiletle giriş olm işte ne uğraşcan sprey filan..sprey performans düşürüyomuş asdfds :D
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 _Mikael_ said: Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun Bence kızla konuşmalısın belki sana karşı boş değildir dostum. Sevgiler
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yok yok elektrikli testere en iisi bence..ama dikkatli kullanman lazım
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 jilet milet kafayımı yediniz ya , işin yoksa kaşın dur sonra + kıl dönmesi falan oyf aman diyim, Ama düzenli yapacam diyosan git berbere :D snek KAYDI yapsın
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Uzunları ara makasla al kenarları düzelt yeter.
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tüy dökücü falan kullanma pipin düşer
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Öncelikle merhabalar 12 yaşımdan beri her hafta bir kere cımbızla tek tek alırım. Böylece uzayıp makaslık duruma gelmez. Şampuanımın markası elledur.
Öne çıkan mesajlar