Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Şimdi öncelikle utanılıcak bişey olduğunu düşünmüyorum her ne kadar garbage a açıyor olsamda ciddi bişeyler yazarsanız sevinirim. Şöyle gireyim konuya,hassas bölgeleri traş ederken ne kullanıyosunuz.Jilet mi yoksa tüy dökücü bi ürünmü.Çünkü bu aralar gözüme batmaya başladı bu spreyler falan,kullanan varsa + ve - lerini yazabilirmi. Eğer konu fazla cıvımazsa "Konu dışı" bölümüne hatta "Jilet mi Spreymi" anketiyle beraber açılabilir.Ben çelişkide kaldığım için en kötü olanı yaptım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Franceskooo said: Çünkü bu aralar gözüme batmaya başladı biraz daha kas guinness yolu gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 spreyler falan gözüne batıyomus olm abartma :D:D uhzhuauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz yalnıs anladım sanırım,demek istediğim şey bir çok yerde tüy dökücü kremlerin reklamını görüyorum,yoksa demek istediğin şeyle bi alakası yok yani.Dağ adamımıyım ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şaka b'olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 usturayla gir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 biliyodum böyle olucağını. @Fede Sen geride kalmışın be abi,ben DÖNER BIÇAĞIYLA GİRİYORUM,ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 e abi biliyosan niye açtın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hatta böyle bi konu açılmıştı tröllenmişti falan araştır biraz bulursun , değişik fantaziler falanda vardı o topakta (kolonya - çakmak gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun Bence kızla konuşmalısın belki sana karşı boş değildir dostum. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tüy dökücü ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ustura yoksa ekmek bıçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 simbo ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben cımbız kullanıyorum..tek tek özenle uğraşıyorum her bir kılımla.. X( of laskdfjşalskd :D :D jiletle giriş olm işte ne uğraşcan sprey filan..sprey performans düşürüyomuş asdfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 _Mikael_ said: Öncelikle merhaba ve geçmiş olsun Bence kızla konuşmalısın belki sana karşı boş değildir dostum. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 keser, keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yok yok elektrikli testere en iisi bence..ama dikkatli kullanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 jilet milet kafayımı yediniz ya , işin yoksa kaşın dur sonra + kıl dönmesi falan oyf aman diyim, Ama düzenli yapacam diyosan git berbere :D snek KAYDI yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Uzunları ara makasla al kenarları düzelt yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tüy dökücü falan kullanma pipin düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Anatomi çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bıçak kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Öncelikle merhabalar 12 yaşımdan beri her hafta bir kere cımbızla tek tek alırım. Böylece uzayıp makaslık duruma gelmez. Şampuanımın markası elledur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 siz daha ağdayı keşfedememissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar