Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Herkese selam. Öğrenmek istediğim birkaç şey vardı birileri trollemeye çalışmaz umarım ya da war vs x tartışmasına dönüşmez. Öncelikli olarak WAR'da durum nasıl ? Oyun içi hatalar sorunlar bunların çözümü ne alemde ? AOC gibi bir fail yaşadığı söylenemez sanırım peki oyuncu seviyesi ne durumda ? Sizlerin düşüncesi ne ? Oyun gelecekte neler vaat ediyor, şuandaki ilerleyişi nasıl ? Benim aklımda war oynamak yok açıkçası sadece merak ettim ve öğrenmek istedim. Şimdiden yanıtlayacak olanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 buglar çok çok azaldı oynayan oyuncular kaliteli genelde neden merak ettin bide oynamıycaksan bende onu merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 valla buglar azaldı ama esas oyunun içine eden buglar duruyor.mesela fort kapıları acık,tum keep lordlar savunma olmasına ragemn asagı ınıp ölüyor vs. end game hatalı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 walla ben 40 olana kadar daha çok eğlenmiştim, biraz baymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 alperozg said: walla ben 40 olana kadar daha çok eğlenmiştim, biraz baymaya başladı. katiliyorum. Eskiden kafamda turuncu 2000, 5000, 10000 falan gibi sayilar ucusurdu, simdi mor mor +1, +2, +5 ler falan ucuyor, bunalimdayim doktor bey :) yuksek chapter PQ da yapan yok. Neyse ki alt karakter fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sadece merak diyelim :) Potansiyeli nasıl diye merak ettim çok övüldü AOC gibi o olacak şu olacak denildi ardından hiç ses çıkmayınca öğrenmek istedim gidişatını. AOC gibi başarısızlık yaşamadı anladığım kadarıyla. Peki rakamlar nedir ? Oynayan oyuncu sayısı ne düzeye geldi ? İyi eğlenceler, cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 saymadım ama 200k + diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sen bi ara sayıyodun kaç kişi var diye zaten. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 1) Realmlerde durum nedir? Oynayanlar kendi serverlarından bilgi verebilir. 2) Oyundaki çökme sorunu düzeldi mi? (fortress) 3) Release anına göre arayüz ve bug fix durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Masquerade said: 1) Realmlerde durum nedir? Oynayanlar kendi serverlarından bilgi verebilir. 2) Oyundaki çökme sorunu düzeldi mi? (fortress) 3) Release anına göre arayüz ve bug fix durumu nedir? 1.realmlerın bir kısmında order bir kısmında destro cogunlukta,sanırım 1 serverda durum eşitmiş 2.eğer çözümü kabul edersen edildi şöyleki artık fortresse saldıranlardan sadece 48 kişi girebılıor aynı sey defans ıcınde gecerli. 3.arayüz güzel,bugların nerdeyse tamamı düzeltıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 miyaw33 said: 2.eğer çözümü kabul edersen edildi şöyleki artık fortresse saldıranlardan sadece 48 kişi girebılıor aynı sey defans ıcınde gecerli. bu rakamın en az iki katı sözkonusu savunan için, saldıran için de belki üç katı. kendim fortress saldırısındaydım dün ve birkaç ayrı wb birkaç ayrı wb'ye saldırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Peki oyunda RP serverları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sam said: miyaw33 said: 2.eğer çözümü kabul edersen edildi şöyleki artık fortresse saldıranlardan sadece 48 kişi girebılıor aynı sey defans ıcınde gecerli. bu rakamın en az iki katı sözkonusu savunan için, saldıran için de belki üç katı. kendim fortress saldırısındaydım dün ve birkaç ayrı wb birkaç ayrı wb'ye saldırıyordu. hmm evet bu sayı yanlsı olmus miyaw. saldıranlar 4 wb kadar olabiliyor. savunmayı bilmiyorum hiç savunma durumuna düşmedigimizden:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Cıkartılmış olan Hammerer/Slayer ve Choppa sınıflarının ne zaman geleceği bellimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mart ayında call to arms eventi ile gelecekler.önce eventi tamamlayacağız, tamamlayanlara early access verilecek v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hmmm çıkarılan sınıflar tamamlanıyor yani. Off kafayı yiyecem. Bir yanda orta dünya ve lotr, diğer yanda War.. hangisine girişsem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sardius said: Sam said: miyaw33 said: 2.eğer çözümü kabul edersen edildi şöyleki artık fortresse saldıranlardan sadece 48 kişi girebılıor aynı sey defans ıcınde gecerli. bu rakamın en az iki katı sözkonusu savunan için, saldıran için de belki üç katı. kendim fortress saldırısındaydım dün ve birkaç ayrı wb birkaç ayrı wb'ye saldırıyordu. hmm evet bu sayı yanlsı olmus miyaw. saldıranlar 4 wb kadar olabiliyor. savunmayı bilmiyorum hiç savunma durumuna düşmedigimizden:p biz hic 2 wb dan fazla olamadık gecen patchden sonra,belkı adam yetersizliğinden belkide cap tandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 açıkcası ben oyundan baya bi sıkıldım kaç alt karakterini 40 lvl yapıcaksın ki bi yerden sonra yapılacak birşey olmuyor 40 olana kadar gayet zevkli ama bi yerden sonra gerçekten bögh oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hala oyuna yeni başlayanlar var yazık walla paralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 istersen ona sen deilde yeni başlayanlar karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 40 lvl olup hala zevk alanlar var şaşırmıyorum ama ben baya bi baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Asgard said: istersen ona sen deilde yeni başlayanlar karar versin. yok ben karar vericem oynamış biri olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben de oynadım ve diyorum ki sen karar veremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 verdim ama çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar