Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tv'de demin proje yönetmeni nasıl yaptıklarını anlatıyordu, mükemmel olmuş. hayran kaldım doğrusu, istanbul'a geldiğimde gidip kesin göreceğim şahsen. :) bilgi ve fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 süpermiş tam olarak yeri neresi bunun anadolu otogarı diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben de bulamadım doğrusu tam adresi, topkapı fetih parkı demişler ama.heh google'dan panoramik bir tek bunu bulabildim maalesef. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 pembe panterin, fetihte eşsiz katkıları olduğunu biliyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Edirne'de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ulubatli aslinda pembe pantermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ulubatlıyı kadraja sığdıramamışlar sanırım. Hakikatten yoksa -50 rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bide fetih diye baktik bildigin galatasaray besiktas maci sonrasi azan taraftarlar bunlar bayraklar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 topkapı sarayında yer alıyor bunn bi benzeri. bu aralar açılması lazım dı halk ziyaretine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 açıldı işte iki gündür haberlerde filan gösteriyor. heh o zamanki osmanlı bayrağı sarı kırmızı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Emeğe saygı diyor, gidip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mutlaka gideceğim. Milleti çoluk çocuğu da götüreceğim bakalım nasıl bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 çok güzel bişey. anıtkabirde çanakkale ve kurtuluş savaşı temalıları var bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o kızıl bayrak ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ama o değilde gerçekten iyi yapıyorlar adamlar. resimleri birleştiriyolar galiba öle bişiler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 evet birleştiriyorlar ama dünyada kubbeli panoramik ilk buymuş, diğer ülkelerdeki yeni çalışmalara da örnek olabileceğinden bahsettiler. ayrıca yeni bir toz boya çeşidi gene ilk defa kullanıldığı için 107 yıldan önce eskime başlamayacağı anlatılıyordu. 200 yıldan önce restorasyon gerekmeyecekmiş. proje yönetmeni çanakkale savaşı için benzer bir çalışma yapmak istediğini de anlattı, adam sanırım çizgi-film projelerinde çalışıyormuş teklif geldiğinde. haşim vatandaş idi sanırım adı. sekiz kişi çalışmış ekipte dördü ressam olmak üzere. o kızıl gibi görünen bayrağın şu olması lazım: 1326-1517 arası osmanlı bayrağı, bizans bayrağından esinlenilmiş yapılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Hakatten çok güzelmiş , ilk fırsatta gitmek lazım. Resimlerden birindeki top ve güllelerin büyüklğü dikkatimi baya çekti , nedir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 reel quake bu i$te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 osmanli zaten kulliyen bizanstan esinlenmi$, uretim - toprak ili$kilerinden tut yonetim mekanizmasina kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Esh said: osmanli zaten kulliyen bizanstan esinlenmi$, uretim - toprak ili$kilerinden tut yonetim mekanizmasina kadar.. Bu doğru kültürel olarak da bu böyle bakın mesela camilere hepsi küçük ayasofya :) mimari tarz olarak. Dünyanın hiç bir yerinde böyle cami tarzı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 işte horizon onlar da 3 boyut hissini vermek için strafordan yapılmış ekipman, resimle aranızda onlar duruyor. toplar, kılıç, kalkanlar filan. bir yandan da durduğunuz yere göre çarpışma sesleri, at kişnemeleri, mehter marşı sesleri geliyor. bizim herşeyi ellemeye meraklı milletimiz resim çektirmek için üstüne oturup kırmış bazılarını gerçi hemen lol. yok sanırım o bayrağın esas hikayesi osmanlı'nın bizans'ın devamı olarak kendini yasallaştırma çabalarından biri orhan'ın bizans prensesiyle evlenmesinden sonra. esinlenilmiş diye kısaca geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sam said: işte horizon onlar da 3 boyut hissini vermek için strafordan yapılmış ekipman, resimle aranızda onlar duruyor. toplar, kılıç, kalkanlar filan. bir yandan da durduğunuz yere göre çarpışma sesleri, at kişnemeleri, mehter marşı sesleri geliyor. bizim herşeyi ellemeye meraklı milletimiz resim çektirmek için üstüne oturup kırmış bazılarını gerçi hemen lol. E tabi kopyasını sağlam yapmayanda hata , bilicekki bizim millet onu gerçeği gibi kullanır öyle davranır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 e strafor yani bildiğin köpük. :P proje yönetmeni de "o kadar gerçekçi yapmasaydınız" diyenleri gülerek anlattı espirili bir şekilde. adam kullanılan gerçek toplardan birini rumelihisarı'ndan getirtmek istiyormuş ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Esh said: reel quake bu i$te.. fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar