Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne gönderirsen gönder, sizden büyük ülke yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erdoğan'ın Davos çıkışı Türk firmalara yaradı
"Ne gönderirsen gönder, sizden büyük ülke yok" diye mesaj alan ihracatçı, rotayı İslam ülkelerine çeviriyor.

"KRİZİ YENİ PAZARLARA MAL SATARAK AŞACAĞIZ"

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, krizle birlikte ihracatta değişiklikler olmaya başladığına vurgu yapıyor. Bazı komşu ülkelerle ihracatın üçe dörde katlandığını ifade eden Türkmenoğlu, bu şekilde global krizin ihracatçılara yönelik etkisinin yüzde 10-15 gibi oranlarda kabul edilebilir düzeylerde kaldığının da altını çiziyor. "Büyük miktarlarda alım yerine küçük miktarlarda ve stok tutmadan satış yapılmaya başlandı" diyen Türkmenoğlu İslam ülkelerinin Türkiye'nin dış ticaret açığının kapanması da büyük rol oynayacağına dikkat çekiyor.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/125449-Erdoganin-Davos-cikisi-Turk-firmalara-yaradi.aspx
Mesaj tarihi:
Türki Cumhuriyetlere şut ne alaka yav , sanki başka ülkelere ihracat yapınca diğerleri ile kesmek zorundayız...

Orada 2007 den beri olan artışlarla ilgili rakam ve oranlar verilmiş. Çok iyi bir artış olmuş.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim.
bu ne edepsizliktir ya... RTE'ı sevmiosunuz (OK ben de). AKP'yi sevmiosunuz (aynen ben de). Ama bu ne terbiyesizliktir arkadaşım, dinsizmisin nesin. bu nasıl söz ya. ben ki namaz bile kılmayı bilmem ama bu ne dengesiz bi söylemdir ya..
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:
Snefru said:
Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim.
Ama bu ne terbiyesizliktir arkadaşım, dinsizmisin nesin. bu nasıl söz ya. ben ki namaz bile kılmayı bilmem ama bu ne dengesiz bi söylemdir ya..

hacı sen bambaşkaymışsın ya.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
"dinsiz" diyerek aşağıladığını mı zannediyorsun?
dinsizliği aşşağılık bişi olarakmı görüosunki?
herhangibir dine mensup ise o kişi, o cümlesine o soru sorulur..
  • Yeni Oluştur...