Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Erdoğan'ın Davos çıkışı Türk firmalara yaradı "Ne gönderirsen gönder, sizden büyük ülke yok" diye mesaj alan ihracatçı, rotayı İslam ülkelerine çeviriyor. "KRİZİ YENİ PAZARLARA MAL SATARAK AŞACAĞIZ" Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, krizle birlikte ihracatta değişiklikler olmaya başladığına vurgu yapıyor. Bazı komşu ülkelerle ihracatın üçe dörde katlandığını ifade eden Türkmenoğlu, bu şekilde global krizin ihracatçılara yönelik etkisinin yüzde 10-15 gibi oranlarda kabul edilebilir düzeylerde kaldığının da altını çiziyor. "Büyük miktarlarda alım yerine küçük miktarlarda ve stok tutmadan satış yapılmaya başlandı" diyen Türkmenoğlu İslam ülkelerinin Türkiye'nin dış ticaret açığının kapanması da büyük rol oynayacağına dikkat çekiyor. http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/125449-Erdoganin-Davos-cikisi-Turk-firmalara-yaradi.aspx
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 recep abi bi yolluk hazırla abi arabistan'a gidiyoruz
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Snefru said: Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim. ahahah
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Tam istediğimiz şey, Türki Cumhuriyetlere şut, yaşasın Müslüman Dünya ve Arap ülkeleri. Hamas Tayyip elele, hep birlikte Dubai'ye, Mekke'ye, Umre'ye.
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Türki Cumhuriyetlere şut ne alaka yav , sanki başka ülkelere ihracat yapınca diğerleri ile kesmek zorundayız... Orada 2007 den beri olan artışlarla ilgili rakam ve oranlar verilmiş. Çok iyi bir artış olmuş.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 güzel bir şey valla. sömürelim 3. dünya ülkelerini. viva la capitalism.
AMO Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 artıs olarak guzel de hala miktar olarak az avrupa pazarına alternatif olabilmesi icin
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 adamınbiri said: recep abi bi yolluk hazırla abi arabistan'a gidiyoruz HAHAHAHAHA
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Snefru said: Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim. yaratıcılığa bak heaesnad
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ERKE projesini satalım araplara 20 milyar $ a
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 salakmi araplar petrolsuz araba calistiran teknoloji ile ilgilensinler
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 iyi işte 20 milyara alıp yakarlar projeyi ortadan kalkar böylece tehdit de.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Snefru said: Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim.bu ne edepsizliktir ya... RTE'ı sevmiosunuz (OK ben de). AKP'yi sevmiosunuz (aynen ben de). Ama bu ne terbiyesizliktir arkadaşım, dinsizmisin nesin. bu nasıl söz ya. ben ki namaz bile kılmayı bilmem ama bu ne dengesiz bi söylemdir ya..
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 "dinsiz" diyerek aşağıladığını mı zannediyorsun?
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Tayyip kendini halife sanmıyormu yanlış birşey mi söyledim yani :)
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dragonmax said: Snefru said: Allahın yeryüzündeki gölgesi Tayyibim benim.Ama bu ne terbiyesizliktir arkadaşım, dinsizmisin nesin. bu nasıl söz ya. ben ki namaz bile kılmayı bilmem ama bu ne dengesiz bi söylemdir ya.. hacı sen bambaşkaymışsın ya.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 DoruK said: "dinsiz" diyerek aşağıladığını mı zannediyorsun?dinsizliği aşşağılık bişi olarakmı görüosunki? herhangibir dine mensup ise o kişi, o cümlesine o soru sorulur..
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ginaly said: hacı sen bambaşkaymışsın ya.derken ?
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 e tamam, adam herhangi bir dine mensubum mu demiş?
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tamam avukat bey, sor müvekkiline, eğer dinsizim derse geri alıcam sözümü..
Öne çıkan mesajlar