Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ya aklımda belirdi bir anda bi sahne, böyle çizgi filmdi,oyunda olabilir neydi tam hatırlamıyorum ama izlemiştim onu hatırlıyorum.Ne olduğu hatırlamadığım için buraya açtım :) Neyse, böyle mafya birini tehdit ediyordu,ciddiyeti göstermek içinde böyle iri yarı sarışın bir rus vardı çakmakla elini yakıyordu,iri yarı tip hiç tepki vermiyordu falan neydi bu ya animasyondu galiba afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kavaltını yaptınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 http://media.canada.com/gallery/dose_80saction/012408_dolph.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 dsafdsfdsa ya kafama takıldı bir anda izlemiştin hatırlıyorum da asfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 o deilde ivanın raki den dayak yemesi çok saçmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yok filmin birinde geciyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 OogahBoogah said: o deilde ivanın raki den dayak yemesi çok saçmaydı +1 resme baktımda imkansız olması lazım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ivan ı geçtim koca mr t bile dayak yedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ama raki bu. kesseler acımaz ADRIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 raki cücük gibi duruyo lan :D asdlfjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 of rocky olsa da izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 DarKRideR said: ya aklımda belirdi bir anda bi sahne, böyle çizgi filmdi,oyunda olabilir neydi tam hatırlamıyorum ama izlemiştim onu hatırlıyorum.Ne olduğu hatırlamadığım için buraya açtım :) Neyse, böyle mafya birini tehdit ediyordu,ciddiyeti göstermek içinde böyle iri yarı sarışın bir rus vardı çakmakla elini yakıyordu,iri yarı tip hiç tepki vermiyordu falan neydi bu ya animasyondu galiba afds bu dediin die hardlardan biri ya. ya da animaniacs falan gibi rahatsız bi çizgifilm bi bölümünde bu olayla da dalga geçti. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar