Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
?
Olay milletin orasını burasını incelemek değil anlayamıyorsun. 14 yaşında birinin bekaretini kaybetmesinin normal olup olmadığı.

abi sen siniri bekaret olarak cizmi$sin bile..Bekarteti ba$ taci yapan ulkenin s.ki bi turlu dogrulmaz !

Aklı fikri s.k olan da ancak onu tutar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 12 Mayıs 2004 18:19 tarihinde demiş ki:
Girin beyoğlunun arka sokaklarına
Hiçbiri kolejli kızı değil.

12-13 yaşındaki kızlar minicik etekler micik vücutları bir ton makyaj ile sokaklarda 18+ üzerindeki heriflerin kucaklarında...

Bu eğer özgürlükse...

Alın sizin olsun ben özgür olmak istemiyorum...

Azına saglık budur...
14 :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
Yahu demiyoruz ki fuhuş olsun bilmemne olsun blackchaos. Bunu diyen kimse yok, çocuk işçi çalıştırmaya karşıyım ben de. 18 üstü olsun tabi ki genelevde, bilmemnerede, ama özel hayatında bu işi yapmak isteyen insan gerekli şartları yerine getirebiliyorsa fiziksel olarak, yapsın. Ben bunu diyorum. Kim kime karışabilir.. Yasaklayın adam gibi, kontrolünü yapın her gün, o zaman olur belki. Siz milletin cinsel organını incele meraklısıysanız, açık açık söyleyin, karıştırmayın toplumsal meseleleri.

Ya ben diorumki 17-18 yaşındaki insan aklı başında hernekadar çoğu öyle olmasada biliyor ucundan kıysından birşeyler.
Banane istediği kaar yatsın onla bunla milletinin şeyinin bekçisi değiliz.
Ama 14 yaşındaki bir çocuk ya sokağa çık bir bak boyutlarına vücuduna yüzüne.
Sokakta ip atlayan çocuk ebelemece saklanbaç oynayan bir çocuk cinsel bir ilişkiye nasıl hazır olur??[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 12 Mayıs 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
olaya hemen atatürkü katmayın.

kim ne katm1s annamad1m ya[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
Bilmem aranızda yaprak dökümünü okuyan var mı reşat nuri güntekinden... ordaki aile de batılılaşmayı tanzimat zamanında yanlış anlayarak batının etik, ahlaki değerlerini ve savurganlık, eğlence gibi öğelerini alarak türk örf ve ananeleriyle çakıştırır.. Sonuç olarak aile dağılır. Anlatmak istediğim batının çok çalışma, teknoloji, eğitim kalitesi... gibi özelliklerini almak ve milletimizi ileri taşımak varken tutupta batının uçkur felsefesini getirip Türkiyeye adapte etmeye çalışıyorsak bizden cacık olmaz. AB ye falan da girmeyelim zaten.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 12 Mayıs 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
Tartışmaktan önce konuya gerçekten sağlıklı bir bakış açısına sahip olmamız gerektiğine inanıyorum. yani en azından neden hatunların işine burnumuzu sokuyoruz onu bi irdelemeliyiz.

bir tarafta suni olarak yaratılmış modern toplum geyiği, bir tarafta gelenekler görenekler. küçükten tabu olarak yer etmiş şeyler falaaaan filan..

Eh kardeşim sende haklısın tabiki ama ''en azından neden hatunların işine burnumuzu sokuyoruz'' kısmını pek anlıyabilmiş değilim açarmısın lütfen?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
Bu arada 9 yaşından ştşbareb bayanlar normal olarak doğurgan sayılıyor yani senin deyiminle "bu işi yapmak isteyen insan gerekli şartları yerine getirebiliyorsa fiziksel olarak" bu yaşta normal olmalı cinsellik için?

9 yaşında iki çocuk sevişirlerse birbirleriyle, şampiyon ilan edelim onları ne diyeyim ben. 9 yaşında birini nasıl cinsellikle bağdaştırırsın bir de kız babası olacaksın. İİĞĞRAANÇ!

Sana göre 9 yaş küçük geliyor bana göre 14 aynı geliyor. Ve farkındaysan orda senin deyiminle kelimesini kullandım. Bugün 14ü norrmal kabul ediyorsan yarın 9u neden kabul etmeyeceksin ki? Bunu açıkla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
DeamoN, 12 Mayıs 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
said:
Angelfire, 12 Mayıs 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
tamam absoyla senin söylemek istediğinizi ben yeni idrak ettim ve bi üstteki quete li mesajımdada anlattım bu konuda haklısınız bu beni bile rahatsız ediyor.
Ama uzun bi süre tek eşli bir duygusal ilişki yaşamışsa ve 14 15 yaşlarında iken kız kardeşim yanıma gelip böyle bi arkadaşım vardı şu kardar beraberdik ve sonunda ilişkiye girdik fln dese ben pek bi köpüreceğimi sanmıyorum. Eğer sonuçlarını düşünerek girdiyse işin içine

angel walla dogruya dogru şidmi günü kurtarmak için yalan sölemiim kardeşim bana öle bişi dese o çocugun kafasını koparırım.
nitekim akrdeşim yoık

neden söylermisin?

[Bu mesaj Angelfire tarafından 12 Mayıs 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Niye her 14 yasindaki veya 16 yasindaki kisiyi bi kefeye koyuyorsunuzki ? kisilerin pisikolojik ve fiziksel gelisimleri son derece farklilik gosterebiliyor.Bu ise 15 yasinda hazir olanda wardir 18 inde hazir olmayanda vardir bence.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 12 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
ben biraz degisik bi boyutta bakacam olaya.

Evet 14 yas kucuk bir yas olabilir ama 14 yasinda ilk deneyimini yasamis birinide ne kinarim nede kotu gozle bakarim. Bu isi illa fuhusa falan cekmeye gerek yok yani, bir insan 14 olsa bile bir erkekle yatmayi kabul ediyorsa kendi kararini vermistir o yasa kadar zaten ailesinden birseyler almis bu konuda kendisi bir dusunceye sahip olmustur.

Siz kizlari salakmi saniyorsunuz yahu? gidipte sen 14 yasindada olsa 22 yasindada olsa bir kizla bu tip bir konuda fikir aldigin zaman senden etkileneceginimi saniyorsunuz. Affedersiniz ayip olacak bayanlardanda ozur diliyorum ama gercektende bir erkek "hadi ya bikerecik versen" dedigi zaman kizin aa eet diye aptal aptal bu ise gireceginimi saniosunuz? hayir kiz ztn fikrini vermis.

Abso demiski 14 yasinda bir insanin iliskiye girmesi sacma ne kizimi ne kardesimi oyle gormek isterim. Hakli. Bir baba olarak hakli, bir insan olarakta hakli. Kendi dusuncesidir cunku bu konuda hic birimizin laf soylemeye hakkimiz yok, Absoda ztn eminim kizini yetistirirken direkt soylemesede nasihatlar falan etmesede elbette yetistirme tarzindan ve kizinin alacagi egitimden dolayi kizi kendi basina saglikli karar verebilecek duruma gelecektir. Bu konuda suphemiz yok.

Ayni sekilde erken yasta cinselligin normal oldugunu savunanlarda bir nevi hakli, oda yukarida bahsettigim olaylardan ve kizin karar verebilitesinden dolayi boyle dusunebilir. Herkesin fikri bu konuda farklidir.

bir kiz 14 yasinda biri ile yatti diye tabiyiki sokaklara dusmez, oyle bir kanun yoktur.

Haa diceksinizki azmo sen ne dusunuyorsun. Ben 16 yasin hem vucut gelisimi hemde her iki tarafinda daha kontrollu davranmasi acisindan en saglikli yas. Biri gelipte 16 yas erken yahu dese belki aksini savunurum, ama 14 yas BENCE her zaman olmasada bazi durumlarda sakincali.

soyle ozetleyelim, bir insanin 14 yasinda iliskiye girmesinden dolayi duyabilecegi pismanlik duygusuna kapilma olasiligi daha ileri yastakinden daha fazla, ama olasiliktan bahsediyoruz.

bu arada bisi daha belirtecemki Bekaret yasi turkiyede 14 yas DEGILDIR black'e kim salladiysa iyi sallamis, gazetede yazdiysa tam sallama cunku daha 2 hafta once bir proje icin Devlet istatistikler mudurlugunun kutuphanesine gidip bu konu hakkinda "istatistik" topladik. Bu yas turkiyede halen 16-17 arasinda. Ve Kirsal kesimde daha fazla gozukuyor. Isteyen gidebilir scanner falan olsa scan edip koyarim buraya ama ankara oturan herhangi biri DIE binasina gidip kutuphaneye bakabilir.

işte benim kıt anlatımımla anlatmaya çalıştığım buydu
bu yazının altına imzamı atarım hemde tüm içtenliğimle[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Azmodai benim fikrim bence 14 yaşında bir kız kolay kolay düşünemez herşeyi..
Ve sen ayrıca kızlar salakmı demişin?
Tabiki deiller lakin 14 yaşında bir kız bence alkolle kandırılıp kötü şeyler yapılabilir diye düşünüyorum...
Bilinçli ve dikkatli olmak lazım bu ortamlara 16-17-18 yaşlarında girmek lazım..

Bunun dışında haklısın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Beyler bekaret konusunu tartışmıyoruz bekaretin yaşı konusunu tartışıyoruz karıştıranlar oluyor. Yoksa bilinçli olarak kendi kararlarını verecek yaştaki bir insan istediğini yapar ona karışşamam ama hala çocuk yaştaki birinin bekaretini tartışıyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
cray öyle düşünürsen aynı yaştaki bir oğlanda aynı sebeple başka bir hatun tarafından kandırılıp bir organı çalınabilir organ mafyaları tarafından aynı şey değilmi ?????[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
Abso eşcinsellikle sex yaşının düşmesi nasıl bir birlikteliğe sahip de, aynı konuymuş gibi örnek verdin? Oğlancı mısın?

Cinsel özgürlük sence sadece karşı cinslemi sınırlıdır? Yani madem 14 yaşındaki bekareti kaybedebilir normal diyorsun aynı 14 yasındakide eşcinsel olabilir ona da normal demen lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, epey sayfa birikmiş o yüzden tamamını okuyamadım, ama bir bayan olarak ve de 30 yaşında olarak kendi fikrimi belirtmek istiyorum izin verirseniz.
Bekaret yaşının 14e düşmüş olması benim açımdan üzücü... çünkü bu durum sadece cinselliğin değil daha bir çok şeyin de kullanım yaşının gitgite küçüldüğünü gösteriyor, alkol ve uyuşturucu gibi. sosyo-kültürel olarak incelediimizde bu tür olgukarın çoğu zaman paralel ilerlediğini görürüz, hele ki bizim gibi ilerleme ve çağ atlamayı "işin suyunu çıkarmak" olarak algılayan bi ülkede. bizim için çağdaşlaşmak anlamına gelen olaylar -hele de suistimale açıksa ve işimize geliyorsa- tarafımızdan hemen kabul görüyor ve de tepe tepe kullanılıyor maalesef.
ben bu olaya karşıyım dediğim gibi, 14 yaşındaki bir birey daha cinsellikmiş şuymuş uymuş diye debeleneceine kendisini geliştirmek adına daha yapıcı olaylara yönelmelidir. tabii ki "aman olur mu o yaşta cinsellik" demiyorum, mutlaka ki olacak ve de olmalıdır, ama bir çok şeyi zamanından hızlı yaşamak ve içindeki merakı tüketmek ileriki yaşlar için sorun olur, insanın yaşama dair istek ve merakını öldürebilir. her şeyin bir yeri ve zamanı vardır, sağlık açısından bile ele alındığında bekaret zarının "son kullanma tarihi" (tabiri caizse) 16 yaştır.
Bunları dert etmeden önce hayata yön vermeli maddi manevi ve psikolojik olarak kendini yarınlarına hazırlamalıdır insan, zaten daha sora sağlıklı bir zemine oturtulmuş bir yaşamda tüm bunlar kendiliğinden olacak şeylerdir.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 12 Mayıs 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:16 tarihinde demiş ki:

Hemen ingiltere ornegimizi veriyoruz, 13...

İngiltere o yaşlarda erkek arkadaşı olmayanı kız çocuklarını psikoloğa havale ediolar oda bide onların kültürlerinden kaynaklandığı açıkca ortada ancak türklerin gelenek,görenek vs vs bunla bağdaşmadığı halde durum böyle ise bişeyler vahim durumda demek ki...

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Mayıs 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki:

kisaca diyor ki ;

''Vajina benim, icindeki deri benim ,sana ne ki?''

bu kadar basit, bu kadar liberal, bu kadar NORMAL

Hoş değil.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
Silthanas demek ya vajina benim o benim bu benim. Oğlun 14ünde geldiğin döt benim sana ne dediğinde de aynı şeyi dermsiin acaba?

sana gore butun oglanlar e$cinsel abso..

ayrica kizim olsun oglum olsun, ben ona yolu gosteririm, teknigi anlatirim, neyin dogru neyin yanli$ oldugunu(ili$ki hakkinda) belirtirim..Gerisi ona kalmi$, ister duzer, ister duzmez..

Öncelikle tartışma konusunu dahi algılayamıyorsun daha. Kiminle neyi tartışıyorum ki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 12 Mayıs 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
acik konusayim alkolle kandirma geyigi her ne kadar mumkun olsada genelde nuri alco filmlerine has bir olaydir :) Cinsellik konusuna karar verebilen bir insan KANIMCA alkol/uyusturucu konusundada kendi kararini coktan vermis bir kisidir.

bu benim dusuncem hic bir sekilde ne kabul ettireyim diyorum ne birsey :) bence oyle ama.

Haklısın aslında ne diyim =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
CrayTotem, 12 Mayıs 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
Beyler...
Ortamı germeyin...!!!

sorun ;ortami gerenin, feodal duzenden kalmi$ olan putla$mi$ bir ahlaki deger olmasi ne kadar da aci..

zar yahu bu, zar..

Hala tartışmayı anlamamış olman üzücü. Ben herkes bakir olsunu tartışmıyorum. 14 yaşında bekaretin kaybedilmesini tartışıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Modernleşen"!" toplumların en başta gelen sorunlarından biris de bu her konudaki özgürleşme hastalığıdır. Vücut bana ait, istediğim yaşta istediğimi yaparım. Evet teknik olarak bu söylem doğru olabilir ama sonuçlarına baktığımız zaman hiç de o kadar normal olmadığını görüyoruz. Gittikçe artan sayıda boşanmalar, gittikçe toplumdaki yozlaşmalar, kadın erkek ilişkilerindeki çarpıklıklar.

Evet nisbeten yaşınız daha küçükken bu tür özgürleşmeler size çok cazip geliyor olabilir. İşin daha da kötü tarafı yaşınız büyüse bile hala güzel bir şeymiş gibi gelmeye deavm edebilir ancak genellikle artık komşuda pişer bizede düşer mantığından sıyrıldıktan sonra, karşı cinsi seks yapabileceğiniz birisi olarak değil de artık eşiniz veya çocuğunuz olarak görmeye başlıyorsunuz. İşte işin rengi ve hayattan beklediğiniz huzurlu ortam durumu ile bu çok sevişken maceracı ruh birbiri ile çok ağlam çelişmeye başlıyor.

Eskiden her çiçeğe konmak benim için ayrı bir iştah kabartıcı bir durum, bir şekilde özgürce her istediği ile yatan kadınlar bilinçli insanlar iken artık cinsellik belli beklentilerin arkasına düşmeye başlıyor. Bir saatten sonra ideal, çevremde bulunmasından hoşlandığım kadın türü tarifim çok ciddi bir şekilde değişikliğe uğruyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...