Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 black onune gelenlemi yatsın deniyor tamaman özgür iradesiyle ister yapar ister yapmaz ancak 14 yaş belki deneyiminden sonra olacakları kaldırıp kaldıramayacağı haklkında tartışılabilinir. onun dışında otur herkesle yatmı dedik biz[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Angelfire, 12 Mayıs 2004 17:34 tarihinde demiş ki: cray nası bi düşüncedir bu olamaz böle bi tez mantığa nasıl yatkın düşer anlamadım 14 yaşındaki oğlanla kızın ne farkı olacak hayatı kaldırma açısından Abi kadın-erkek eşitliğine girmeyelim. Doğal olarak erkeklerin koruması gereken birşeyi yok. Erkek hamile kalmıyor.Bir sorumluluk yükleniyor ama manevi bir sorumluluk oluyor. Kız ise heran hamile kalabiliyor.Bunun getirdiği sonuçlar felaket toplumdan dışlanma hor görülme kötülenme çocukla ortada kalma .... Erkek biraz daha şanslı ama tabiki kollanmalı çünkü başımdan geçen bir olay üzerime bir kız yapışmıştı.Erkek evladım olsa veya kardeşim olsa kollarım.Ama 14 yaşında o zevki tatmasına asla izin vermem...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: blackchaos, 12 Mayıs 2004 17:37 tarihinde demiş ki: Kız ise heran hamile kalabiliyor.Bunun getirdiği sonuçlar felaket toplumdan dışlanma toplumun DAVARLIGI o, toplumun ESSEKLIGI o ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki:Cinsellik bir ozgurluktur, bu kaka, bu kotu, bunu bu ya$tan evvel yapma diye insanlarin haklarini ellerinden alamazsiniz.. Peki sence hiç mi yaş sınırı olmamalı. Yani 12 yaşındaki kızın eve 16 yaşında erkek arkıyla gelip odaya çekilebilmeli diyorsun yani? Veya 10 yaşındaki oğlun 20 yaşındaki ERKEK arkadaşıyla beraber olacak ve sende onlarla daha sonra Maç mıizlicen beraber? cinsel özgürlük ayrı, cinsel özgürlükte yaş ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 anladım senin korkunu tamam o konuda haklısın ancak o yaşta ilişkiye girmeyi seçmiş birinin korunmayı ihmal edeceğini hiç sanmıyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Peki korunmadan haberi var mı acaba[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 14 yaşında bence kendi kendine biriyle cinsel muhabbete girmez bir bayan benim demek istediğim küçük bayanlar korunmalı çünkü bazı erkekler çok sinsi ve kötü olabiliyo.. Ama erkeğin kollanmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum ben..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 oha 14 diyoruz 14. daha o yaşta adam akıllı karar veremez kimse valla yapılcak yorum çok ama yapmanın anlamı yok dinleyen yok nasıl olsa. ne özgürlüğüymüş ya valla çok kişi hakkında düşüncem değişicek bu konudan sonra yuh diyorum.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:39 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki:Cinsellik bir ozgurluktur, bu kaka, bu kotu, bunu bu ya$tan evvel yapma diye insanlarin haklarini ellerinden alamazsiniz.. Peki sence hiç mi yaş sınırı olmamalı. Yani 12 yaşındaki kızın eve 16 yaşında erkek arkıyla gelip odaya çekilebilmeli diyorsun yani? Veya 10 yaşındaki oğlun 20 yaşındaki ERKEK arkadaşıyla beraber olacak ve sende onlarla daha sonra Maç mıizlicen beraber? cinsel özgürlük ayrı, cinsel özgürlükte yaş ayrı. illa 16 yasinda saplarin mi gelmesi gitmesi lazim eve. yasa mi bagli. 14 yasinda erkek gelse degiscek mi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:39 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki:Cinsellik bir ozgurluktur, bu kaka, bu kotu, bunu bu ya$tan evvel yapma diye insanlarin haklarini ellerinden alamazsiniz.. Peki sence hiç mi yaş sınırı olmamalı. Yani 12 yaşındaki kızın eve 16 yaşında erkek arkıyla gelip odaya çekilebilmeli diyorsun yani? Veya 10 yaşındaki oğlun 20 yaşındaki ERKEK arkadaşıyla beraber olacak ve sende onlarla daha sonra Maç mıizlicen beraber? cinsel özgürlük ayrı, cinsel özgürlükte yaş ayrı. valla o yaşlarda birbilerine bir ilgi duyabilceklerini pek sanmıyorum ben yaş sınırından çok öte bilinçlenme gerekli diyorum. Korunma yolları altına gireceği sorumluklar vb..[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tecavüze uğrayan kızın babası tarafından namus gerekçesiyle öldürüldüğü bir ülkede aynı zamanda bekaret yaşının bu kadar düşmesi de ayrı bir şaşırtan olay. gerçekten de her iklim yaşanıyor türkiye'de.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya bakın... Modernlik açısından tabiki kabul görür birşey.Özgürlüktür tamam 17-18 yaşından sonra yapılması gereken denenmesi gereken birşeydir.... Günümüzde bunun önemide iyice artmıştır. Benim burda dikkat çekmek istediğim nokta bakirelik değil... 14 YAŞINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK!!! 14 yaşındaki bir çocuk henüz ortaokul sıralarında.Vücudu tam anlamıyla gelişmemiş.Ergenlik çağına daha yeni yeni giriyor. Bu kız bir cinsel birleşmenin zorluklarına katlanıyor.Vücudu yapılanırken o vücudunu zedeliyor... Kusura bakmayın ama benim beynim. asla 14 yaşında bir cinsel birleşmeyi kaldıramaz.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Örnek 16 idi. Seni mi kırcam 13 olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 koylerde 16 yasina gelmis kiz evde kalmis sayilir hala bit bit ediyosunuz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 17:39 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki:Cinsellik bir ozgurluktur, bu kaka, bu kotu, bunu bu ya$tan evvel yapma diye insanlarin haklarini ellerinden alamazsiniz.. Peki sence hiç mi yaş sınırı olmamalı. Yani 12 yaşındaki kızın eve 16 yaşında erkek arkıyla gelip odaya çekilebilmeli diyorsun yani? Veya 10 yaşındaki oğlun 20 yaşındaki ERKEK arkadaşıyla beraber olacak ve sende onlarla daha sonra Maç mıizlicen beraber? cinsel özgürlük ayrı, cinsel özgürlükte yaş ayrı. Ya yaş sınır lazım.. Niye? Bazı yaşlarda insan gerektiği kadar düşünemez ve beyni çok zayıf olur kendi pempe dünyasında yaşar...Bu yüzden yaş sınırı olmalı..Belli yaşlarda insanlar olgunlaşır ve adam akıllı kararlar almaya başlarlar...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 black valla kaldırabilenleride görürsün . Ama senin düşüncende kabulumdur fakat illaki diyosan cinsel ilişki 18 yaşından sonra yapılması gereken bir şey bende bu konuya katılmıyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Dresquin, 12 Mayıs 2004 17:41 tarihinde demiş ki: Black o toplumdan dışlanma toplumun kusurudur ve boyun eğerek düzeltilemez. Çocukla ortada kalma devletin suçudur ve aynı şekilde vatandaş çekmemelidir bunun cezasını. Sen bu sebeplerden dolayı cinsellik kadınlar için erken yaşta olmamalı diyorsan, git koş dağlara çık. Kadının ne suçu var, devletin öküzlüğü. Abi 14 yaşında bir kız kardeşin olsa yada bir aile bağı kurmayalım... Bir komşunun kızı olsa. Birgün hamile bir şekilde gelse Sen ne düşünürsün??? Ahh afferim iyi yapmışssınmı dersin? 14 yaşındaki kızın ne korunmadan haberi vardır nede çocuktan ve sonuçlarından...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:43 tarihinde demiş ki: Abso dude! biliyorum baba olmak zordur, hatta bilmiyorum zor olup olmadigini ama cocuk yapmak da senin secimin sonuc itibariyle.. İleride cocugun sana derse, ''ben mi dedim size beni dogurun diye'' acaba ne cevap vereceksin cok merak ediyorum =) Planda yoktun derim biz yapıyorduk sen oldun. Susar kalır [Bu mesaj Absolut tarafından 12 Mayıs 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Angelfire, 12 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki: black valla kaldırabilenleride görürsün . Ama senin düşüncende kabulumdur fakat illaki diyosan cinsel ilişki 18 yaşından sonra yapılması gereken bir şey bende bu konuya katılmıyorum ya hayır. 18 inden sonra diye bir kaide olamaz. 17 sinde hatta günümüz gençliği 16 sında bilgileniyor. 16-17 sini kabul edemesemde yinede bu var. Ama 14 ne demetir allah aşkına yaa...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sandalyeye oturunca ayağı yere değiyosa tamam abi o kız. :p[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya lütfen günümüzde hele ankaranın bir çok mekanında ted kolejinden veya bir çok okulda kaç yaşında kızların nasıl heriflerle gezindiğini ve üstündeki giysilerden tut da davranışlarına baktığında , 14 yaşındaki kızın korunmadan tut da hangi konu hakkında olursa olsun bilgisi olduğunu fark edersin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Cinsellik tamam güzel bişey ama 14 çok erken... Hayattaki özel şeylerden biridir... Zihinsel,zeka ve bedensel olarak hazır olmak gerekir... Çocuğun psikolojisinde hasara yol açabilir eğer erken yaşta olursa....[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Deep-Night, 12 Mayıs 2004 17:47 tarihinde demiş ki: sandalyeye oturunca ayağı yere değiyosa tamam abi o kız. :p Abi cük kadar sandalyeler yaptılar 5 yaşında cocun ayağı yere deyiyo artık... =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Açıkcası kızımın, kardeşimin, ablamın, oğlumun, abimin 14 yaşında bekaretini kaybetmiş olmasını istemem. Bunu kabullenen varsa yazsın hiç tartışmayalım bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ergenlik çağına daha yeni yeni giriyor demniş biri e yuh diorum bişi demiorum abi kız dediğin ergenliğe 10 bilemedin EN GEÇ 11 yaşında girer. 14 yaşında bir kız harbi küçük aslında 15 biraz akbul edilebilir. ne war ki 15 yaşında kızlar sex yapıo gayet ben de biliorum duyoyrum vs...[signature][hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar