Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye gerçeği...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 12 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Cray o ne demek ya biliyorum 16-17 çok var. Hehehe güldürdün valla.

Abi o kısmı geçelim istersen.. =)
Malum 18 yaşındayım hayatımı yaşamaya çalışıyorum...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 12 Mayıs 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
17-18 yine tamam ama 14 korkunç ulan..
Benim 13 yaşında kız kardeşim war çok kötü koydu bu bana takipmi edicem şimdi ben bu kızı heryere.

erkek kardeşin olsa takip eder miydin?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 12 Mayıs 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 12 Mayıs 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
Globalleşme ile beklenen birşey bu zaten... Modernleşme olarak algılıyoruz bunu malesef.. Aynen tanzimat zamanında batılılaşmanın yanlış anlaşılması gibi.
Katılıyorum, aynı şimdiki gençliğin haftada bir kız/erkek arkadaş değiştirmesi gibi. ben ayakkabılarımı bu kadar sık değiştirmiyorum, noluyor yahu.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 12 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
14 yaşında fuhuş demişsin blackchaos, o her ülkede yalanını da sen atmışın, seni geçtik. Cahil cühela adamlar gibi konuşma bari, okul okuyorsun o kadar ya..

Silth sen şu anda o yüzden okuldan atılacaksın di mi? ehe

Abi çoğu ülke 17-18 olarak kabul etmiyormu bunu?
Yalanmı? O zaman genel evlerde çalıştırılan kızlar 14-13 yaşında olsunlar?Niye genel evlerde 18 yaşından küçük kızlar çalıştırılmıyor???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 12 Mayıs 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
erkek kardeşin olsa takip eder miydin?

Zed cim konuyu namus hede hödösüne çevirmeyelim hepimiz modern insanlarız ama 14 yaşına geldiğinde bişeyler sezersem takip ederim evet.
Erkek olsa etmem evet...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

çalıştırılmamasının sebebi bu işin zorla yaptırılmış olabileceği ayrıca 18 yaş ile tam anlamda free olduğu için o evlerde çalıştırılan kişiler reşit birini çalıştırmak zorundalar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 12 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
said:

Zed cim konuyu namus hede hödösüne çevirmeyelim hepimiz modern insanlarız ama 14 yaşına geldiğinde bişeyler sezersem takip ederim evet.
Erkek olsa etmem evet...

erkek olsa neden takip etmezdin yaa ?

ha ?

onun da bekareti gidiyor 14 te kotu degil mi ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 12 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
said:
CrayTotem, 12 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
said:

Erkek olsa etmem evet...

ha ?

onun da bekareti gidiyor 14 te kotu degil mi ?

İçinde yaşadığın kültüre göre erkek ve kızların bekareti aynı şey değil. yukarda da belirttiğim gibi o yaşta erkek kardeşim olsa onu da kontrol eder uyarırdım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 12 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki:

ha ?

onun da bekareti gidiyor 14 te kotu degil mi ?

Etmezdim..Çünkü kendi sorumluluğunu kaldırabilir...
Bak 14 yaşında bir kızı bir manyak kandırıp kötü şeyler yapabilir..ama erkekte böyle birşey olmaz..
Bayanları küçük yaşta bilinçlendirmek gerekir.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

Belirli şeyleri yaşamak için belirli yaşlar vardır ve cinselliği yaşayabilmek için çeşitli kararlar alıp sonuçlarına katlanabilecek bir kıvama gelmek gerekir. en erken 16-17 olmalıdır bence. Çünkü 14 yaşında birisi düşünme ve doğru karar verme yetisine sahip değildir. Anlık zevklere göre yaşar fakat sonuçlarına katlanamaz.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Sosyal ağlarda paylaş

cray nası bi düşüncedir bu olamaz böle bi tez mantığa nasıl yatkın düşer anlamadım
14 yaşındaki oğlanla kızın ne farkı olacak hayatı kaldırma açısından[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
Benim 13 yaşında kız kardeşim war çok kötü koydu bu bana takipmi edicem şimdi ben bu kızı heryere.

sorun bu zaten, acik olamiyorsunuz, rahat olamiyorsunuz..

ama gunun birinde onlar da $aapacaklar..bu kacinilmaz..
eger olaya $aapmak duzeyinde bakarsan bu tabii ki korkunc olarak degerlendirilir..

Bu duruma cinsellik diyelim, kiz karde$inin de ogrenmesi gereken $eyler oldugunu, tecrube kazanmasi gerektigini, kendine ait bir ya$aminin oldugunu du$unmen lazim..

Abi tecrübe ne demektir yahu???
Tabiki bazı şeyleri öğrenicek de bu tecrübe lafı çok saçma.Bilgilenicek ama her önüne gelenle yatması şartmı???
Bi kişiyle yatar yada hiç yatmaz ama o konu hakkında bilgisi olur.
İlla her önüne gelenle yatmalımı bir kız???
Tamam 17-18 normal

14-13 deniyor yahu...
Daha kızın hiçbirşeyi tam anlamıyla gelişmiyor...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bekaret de ne bekareti

anadolu'da biyiklari terlemeden mektebe giden atesli turk "erkekleri" dahil mi bu istatistige[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - As Seen On TV
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
said:

sorun bu zaten, acik olamiyorsunuz, rahat olamiyorsunuz..

ama gunun birinde onlar da $aapacaklar..bu kacinilmaz..
eger olaya $aapmak duzeyinde bakarsan bu tabii ki korkunc olarak degerlendirilir..

Bu duruma cinsellik diyelim, kiz karde$inin de ogrenmesi gereken $eyler oldugunu, tecrube kazanmasi gerektigini, kendine ait bir ya$aminin oldugunu du$unmen lazim..

Hayır hayır kesinlikle..Benim korkum yaşı ve bir hata yapması..
Yoksa korkum yok..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 12 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
13-14 ya$imda ingiltereye gitmi$tim, orada boyle degil muhabbetler, 14 de direk 20 ya$ cinsellik muhabbetleri donuyor, bizde saclar arkaya tarali bi de siyah renkli falan..
Evet belki barlara almiyolardi ya$ kucuk diye , ama kizlar acayip derecede laf atiyolardi sokaklarda , 14 ya$inda bir kizdan 'nice ass' kelimesini duyamassin diye bir kaide yok o yuzden..

Cinsellik bir ozgurluktur, bu kaka, bu kotu, bunu bu ya$tan evvel yapma diye insanlarin haklarini ellerinden alamazsiniz..

oha liberale bak ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...