Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ben bu şarkıyı radyoda duydum,çok beğendim sonra hemen eve gittim araştırdım indirdim. Valla bence muhteşem bir parça dinlemenizi tavsiye ederim. (Azeri Türkçesi) İşte şarkı sözleri: O gözler gibi her taraflara Bu yollar senin qötür bi yere (Ya ne bu seher güneş bu zaman ne eyler bir tez el alır başlar dünya o yana güneş o yana her farklı boya yoksa bu deniz uçar bir zülme geçer deniz kaçar) Gel Ey Seher... Gel Ey Seher... Es deli rüzgar bu gölü götür O biten ömrüm ey biten getir (Ya ne bu seher güneş bu zaman ne eyler bir tez el alır başlar dünya o yana güneş o yana her farklı boya yoksa bu deniz uçar bir zülme geçer deniz kaçar) Gel Ey Seher... Gel Ey Seher... (her farklı boya yoksa bu deniz uçar bir zülme geçer deniz kaçar) Gel Ey Seher... Gel Ey Seher...................... Not: Anlayamayanlara;bu şarkıda gün batımından bahsediyor. [signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Mayıs 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Şu son sene aşırı Şebnem Ferah fanatiği oldum.Bu şarkıyı dinlememiştim şimdi indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 azeri tr si olması ilginç...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Mayıs 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 çokkkgüzel bi şarkıdır hakkaten.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 eha sözleri feciii sallamışın yannız[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Power Turk Her sabah okula giderken ve akşam üstü dönerken çalıyor bu şarkıyı. Ben zaten şebnem ferah fanıyım. Bu sayede bütün serviste hastası oldu mükemmel bir şarkıdır. Polat ın da sesi güzel. Şebo ile çok başarılı bir düet.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Gerçek Sözleri: (Şebnem) o gözler gibi her taraf kara bu yollar seni götürür nere (Polad) yena bu seher güneş nur yera eyler bir teze nağıl başlar dünya oyan ey güneş oyan al elvan boya yoxsa bu deniz uçar bir zülmet geca deniz qaçar (Birlikte) gel ey seher.. gel ey seher.. (Şebnem) es deli rüzgar bu günü götür o biten ömrü yeniden getir.. (Polad) yena bu seher güneş nur yera eyler bir teze nağıl başlar dünya oyan ey güneş oyan al elvan boya yoxsa bu deniz uçar bir zülmet geca deniz qaçar (Birlikte) gel ey seher.. gel ey seher..[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şarkının sözlerinin şebnem ferahın sölediği kısmı türkçe şöle bişi şarkı o gözler kimi her taraf qara "o gözler gibi her taraf kara" bu yollar seni aparır hara "bu yollar seni götürür hala" yena bu seher güneş nur yera eyler "yine bu seher güneş yere ışık saçar" bir teze nağıl başlar dünya ""bir yeni masal başlar dünya durur" oyan ey güneş oyan "uyan ey güneş uyan" al elvan boya yoxsa bu deniz uçar "kızıl renklere boya yoksa bu deniz uçar(?)" bir zülmet geca deniz qaçar "bir karanlık gecede deniz kaçar" gel ey seher... gel ey seher... "aynı" es deli külek bu günü apar "es delki rüzgar, bu günü götür" o öten ömrü yeniden qaytar "o biten ömrü geri getir"[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 eha saol madcat ben uuraşırken ... :) ya canım çekti feci. nerden indirebilirim bunu[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 06 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 [email protected]. A.k.a msn :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Valla sözleri bi siteden aldım kusra bakmayın yanlışsa affola azericem yoktur :D[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 www.seboistnet.com en iyi kaynak. :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Şarkıyı isteyende bulamayan varsa mailine atabilirim...[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sensible sallamış sözleri :lol: Eheh güzel şarkıdır o orj halini biliyorum azerice olan. Buda fena degıl hani.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kazaa'da bulamadım gariptir hiç birşey bulamıyorum zaten bu aralar. [Bu mesaj ermynorac tarafından 06 Mayıs 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Gel Ey Seher zaten çok meşhur azeri bir türküdür. Şebnem Ferah'ın hiç bir albümünde bulunmayan "rare" 3 şarkısından biridir. Kazaa'da bulabileceğinizi sanmıyorum; fakat araştırırsanız bulabilirsiniz. "Çok uğraştım, bulamadım." diyorsanız öms atın ben size yollarım :p Not: Fanatik düzeyde Şebnem Ferah hastasıyımdır, laf aramızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya bu arkadaşlardan biri bi zahmet upload edebilir mi biyerlere lütfen?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bende var da nereye up edem?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 .....[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 07 Mayıs 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ermynorac maille yolladım geldi mi?[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bende de var ama up etmeyi bilmiorum ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ermynorac la beraber deli şeboist olduk walla. ben eskiden çekmiştim sonra format çekince gitti bana da yollayabilen olursa sevinirim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 [email protected] ada biri şarklıyı yollayabilirmi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 mükemmel tek kelimeyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Şebo nun kötü şarkısı yokki bu da super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar