Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 faith fighter dövüş oyunu. seçebileceğiniz dövüşçüler: tanrı, buddha, isa vb. muhammed de var, yeşil cüppeli sakallı falan. yeni, pek duyulmadı ya da benim haberim yok. hiç olay olmadı bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çok erken patladı topic ama evet şimdi gördüm bir de sansürlü versiyonu varmış. muhammedin yüzü sansürleniomuş :) oyunu oynayın bari güzel oyun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bu site de baya iyi çıktı he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xenu var ama cthulhu yok, olmaz olsun böyle oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hakkaten bu sitenin oyunları süper. ısrarla Operation:Pedopriest tavsiye ediyorum. Papazlar küçük çocuklara tecavüz ediyor. Büyükler bunu gördüklerinde polise haber veriyorlar. bizim amacımız, onlar polise haber vermeden gidip onları ikna etmek. Papazların tripler muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Xenu'ya Perfect çektim Jesus'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ginaly said: hakkaten bu sitenin oyunları süper. ısrarla Operation:Pedopriest tavsiye ediyorum. Papazlar küçük çocuklara tecavüz ediyor. Büyükler bunu gördüklerinde polise haber veriyorlar. bizim amacımız, onlar polise haber vermeden gidip onları ikna etmek. Papazların tripler muhteşem. indirdim ben onu direk. bomba oyun.easy ve medium'u hallettim de hard çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahah sansürlüde muhammedin kafasına karadelik koymuslar lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar