Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Aslinda bayagi ictim ondan avusturyada 1 sene yasamis biri olarak da sazanlari goriim dedim, Sina da atladi tesekkur ediyorum tatmin oldum ^^
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 benim tecrübeyle sabit tek bitmeyen içki lokka. (vodka) içemiyorsunki, bok gibi.
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mortis said: var sex var. sekste ne içiyosun ki hmmmm
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sly-One said: Aslinda bayagi ictim ondan avusturyada 1 sene yasamis biri olarak da sazanlari goriim dedim, Sina da atladi tesekkur ediyorum tatmin oldum ^^ bırak ya cevabı aldıktan sonra ben de derim bunu kültürsüz cahil
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kahveye vodka dok ic, kahluaya para vermeye gerek yok, igrenc bisey zaten.
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kahluanın bi kaç karışı çok sağlam olabiliyo
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ardeth said: Sly-One said: Aslinda bayagi ictim ondan avusturyada 1 sene yasamis biri olarak da sazanlari goriim dedim, Sina da atladi tesekkur ediyorum tatmin oldum ^^ bırak ya cevabı aldıktan sonra ben de derim bunu kültürsüz cahil fotoğraflarla tokatlardım seni ama uğraşmayacağım.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ferrero said: amarula nın tadı bailey's e benzemiyor. zengin semtlerindeki alkollü içki satan yerlerde rahatlıkla bulmak mümkün. Tadı benzemiyor ama kremalı içki babında söyledim. En azından bailey's i sevende bunu sevmeyen görmedim. Birde Nerede var ??? İthalatcısıyla bile konuştum satmıyoruz dediler.Birtek freeshop'a veriyorlarmış. Satıldığı bir yere raslamadım ben daha
Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şekerli içeceklerle eğlenen bir nesle aşina değilim.
Öne çıkan mesajlar