Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Aslinda bayagi ictim ondan avusturyada 1 sene yasamis biri olarak da sazanlari goriim dedim, Sina da atladi tesekkur ediyorum tatmin oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 benim tecrübeyle sabit tek bitmeyen içki lokka. (vodka) içemiyorsunki, bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mortis said: var sex var. sekste ne içiyosun ki hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sly-One said: Aslinda bayagi ictim ondan avusturyada 1 sene yasamis biri olarak da sazanlari goriim dedim, Sina da atladi tesekkur ediyorum tatmin oldum ^^ bırak ya cevabı aldıktan sonra ben de derim bunu kültürsüz cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kahlua en yakın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kahveye vodka dok ic, kahluaya para vermeye gerek yok, igrenc bisey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kahlua güzel be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kahluanın bi kaç karışı çok sağlam olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ardeth said: Sly-One said: Aslinda bayagi ictim ondan avusturyada 1 sene yasamis biri olarak da sazanlari goriim dedim, Sina da atladi tesekkur ediyorum tatmin oldum ^^ bırak ya cevabı aldıktan sonra ben de derim bunu kültürsüz cahil fotoğraflarla tokatlardım seni ama uğraşmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ferrero said: amarula nın tadı bailey's e benzemiyor. zengin semtlerindeki alkollü içki satan yerlerde rahatlıkla bulmak mümkün. Tadı benzemiyor ama kremalı içki babında söyledim. En azından bailey's i sevende bunu sevmeyen görmedim. Birde Nerede var ??? İthalatcısıyla bile konuştum satmıyoruz dediler.Birtek freeshop'a veriyorlarmış. Satıldığı bir yere raslamadım ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şekerli içeceklerle eğlenen bir nesle aşina değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 YÜRÜ BE KAPTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kaptan kustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kaptan yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 -gaptanlar cok pis vurur abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar