Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kim mi? Tabii ki anlı şanlı Melih Gökçek abimiz. Bu adamın her söylediği cümlede mutlaka bir "Allah'ın izniyle", "İnşallah", "Allah nasip ederse" kelimesi geçiyor, ama kendisinin dinle imanla alakası olmadığını, Allah'a inanmadığını defalarca gösterdi. Buna rağmen insanları kandırmak için "bakın ben de sizin gibi inanan kesimdenim" diye dalavere çeviriyor. Ayrıca her söylediği cümlede mutlaka bir de "palavra", "iftira", "şeref", "yalan" kelimesi de geçiyor. Herkesi palavracılıkla, iftiracılıkla, şerefsizlikle, yalanla suçluyor, ama ne tuhaftır ki, bunları ilk başta kendisi yapıyor. Bugün SES TV'de gördüm (hay elim kırılasaydı da açmasaydım kanalı, yine afakanlar bastı onu görünce) adam "Ankara Şöför Esnafı Kurultayı"na çıkmış ve süper bir şov yapıyor o kişilerin başında. Kimbilir, belki her birine para vermiştir. Eski şöförler başkanından bahsedip onu kötülüyor, seyirci yuhluyor, sadece 1 dönem belediye başkanlığı yapmış Murat Karayalçın'dan bahsediyor, seyirci yuhluyor. Ordaki insanlara direk kin yüklüyor. Bu şekilde oy avcılığına savunuyor. Gelecek ay seçim var ya, propogandalar sön sürat. Elbette bu yuhalamaların arkasındaki sebeplerden biri de, konuşmasının "bana oy vercek misiniz?" kısmına geçmeden önce "bakın ben bunları bunları yapacam" şeklinde bir yalakalakık çabası bulunmakta. Sırf dolmuşçulara ve taksicilere yaranmak için, Ankara'nın altını üstünü birbirine katıp, her bir caddeyi yokedeceğini burda açık açık söylemiş durumda. Ayrıca, "şu şu cihazları getireceğim, kullanmak zorundasınız" diye birşeyler söyledi, ordaki "şöför başkanları"nın aklından hiç de şu geçmedi: "bu cihazları maliyetinin 10 katına satıp üstümüzden para kazanmıyacak mısınız?" sorusunu sormak. Adam öyle bir konuşuyor ki, bu cihazlar ve yapılacak koca koca binalar sanki sahiden şöförlerin çok muhtaç olduğu şeyler, vatandaşı rahatlatacak felan. Ama uzun süredir Melih Gökçek'i bilen biri olarak, bu getireceği onlarca farklı cihaz türünün her birinden baya güzel paralar kazanma amacı olduğunu da söyleyebilirim. Kaldı ki, insanlara alternatif sunmuyor. "Farklı şirketlere size yenilik getirme altyapısı hazırlayacağım" demiyor, bu kadar farklı cihazı sağlıyacak şirketin adını da verdiğini görmedim. Bunun nedeni elbette Melih Gökçek'e yakın olan şirketler tarafından o cihazların verilecek olması. Adam "acaba nerden bir şekilde para koparırım" diye düşünüyor, insanlara da bunu "bakın ben size hizmet getiriyorum" diye bir güzel yutturuyor. Konuşmanın en komiğime giden kısmı şuydu. Taksi duraklarını tanıtırken, "afedersiniz, tuvaleti de olacak" demesi. Hani çok kibar bir adam ya, hani tuvalet demek ayıp bir kelime ya... Ordaki şöförlerin hepsini açık açık "bakın benim adamım olun, eğer biri sizin taşıtınızda bana laf söz ederse, mutlaka haddini verin" diye tembihliyor. Yani bir nevi mafya örgütlenmesi olmasını emrediyor. Esnaf için hava hoş. Para verdikten sonra Melih Gökçek için herşeyi yaparlar. Ama burda korkulacak nokta, haddini bildirmesini istedikleri kişinin "müşteri" olması. Müşteriyle kastettiğimiz elbette vatandaş. Yani olur da yarın Ankara'da taksiye, otobüse binerseniz, "Ya Melih Gökçek şöyle şöyle yaptı, çok canım sıkılıyor" derseniz, bu şöförün bir anda üstünüze çullanma, hatta sizi taksiden atma ihtimali var. Resmen o şekilde bir gaza getirme konuşması yaptı adam. Birçok Ankaralı'nın başına gelmiştir, özellikle Belediye Otobüs'lerinde, epey uzun zamandır (15 yıldır), belediye aleyhinde konuşan olduğu zaman (bu kişinin 80 yaşında bir kadın olması da değişmez), şöförün kalkıp konuşanın üstüne yürüme vukuatları mevcuttur. Belediye'nin bu kadar kinlendirdiği ve halka düşman kestiği "şöför"ler, bugünkü konuşma sayesinde halka, yani vatandaşa iyice düşman kesileceklerdir. Melih Gökçek'in amacı bu. Eğer olur da takside veya otobüste, şöför kalkıp da size ayar vermeye yeltenirse, sözünü ona yapıştırın ve mosmor edin. Melih Gökçek'in önderliğindeki bu faşist diktatoryadan bıkkınlık geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 taksiciler aşık zaten melih gökcek e!! tapıolar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Secim propogandasi fazla yadirgamamak lazim ayni seyleri Murat Karayalcindan bekliyoruz oda yapsin.. Bu kisilerin kime taptigi onemli degil goreve yarin ben gelsem bana taparlar cunku isleri o kisinin iki dudagi arasinda o yuzden cokta fazla kizmamak lazim.. Chp ne yapip edip kazanmali bu secimi yoksa Melih Gokcek imparatorlugunu ilan edecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Oha hakikaten oha. Çok temiz dövmek lazım o taksicileri otobüs şöforlerini. Melih Gökçek'e gelince burada dile getirmiyim duygularımı ban gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ilahi melih gökçek sen adamı banlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 monamon said: taksiciler aşık zaten melih gökcek e!! tapıolar resmen Normaldir abi Tunalının orttasında Gökçek efendinin yaptırdığı o mükemmel desenli kuğulu park köprüsünün yanında ki 1.5 şeritlik yolun 1 şeridini taksiciler polislerin gözünün önünde taksi durağı gibi 7 gün 24 saat kullanabiliyolar ve bu sadece çok basit bi örnek böle başkana can feda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 İ. Melih Gökçek ayrıca bu toplantıda "Dolmuşlara ayakta yolcu alınması için uğraşacam. RTE beni kırmaz" demiş. Bu sabah haberlerde duydum. Toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alınması trafik kurallarına aykırı ve hayat standartının çok düşük olduğunun kanıtıdır. Adam inatla bunu bile savunarak ve mevcut trafik kuralını kaldıracağına dair sözler vererek havalarda uçtuğunu dünya aleme duyuruyor. Allah akıl fikir versin bu adama ne diyim ben artık. Artık ankara halkı ona oy verip bir daha seçtirirse yuh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 arada paraya kıyıp dolmuş ortamına giriyodum, demek ki o da eziyet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar