Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dworgian said: Boci said: Ahh ahh ne güzel geliyor kulağa druid qq ları... Fake iken bile bu kadarsa gerçek olduğunu anladıklarında neler olacak. Ağzım kulaklarımda takip ediyorum :) bize 3 sn s.shift cd gelirse size de 10dkk cdli coh gelir inşallah :D Yaa lütfen ama ya. Böyle de beddua edilmezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 valla iyi uğraşılmış fake ise de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 MacLeod said: bariz fake. böyle bi patch gelse direk account cancel yaparım umudu kesip blizzarddan. kim yazdıysa bnu iyi fantazi kurmuş kafasında Rogue'un biri garanti bunu yazan =) AR train olcakmış mış yalana gel. Gerçi olsa aşmış olur tabi de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Boci said: Dworgian said: Boci said: Ahh ahh ne güzel geliyor kulağa druid qq ları... Fake iken bile bu kadarsa gerçek olduğunu anladıklarında neler olacak. Ağzım kulaklarımda takip ediyorum :) bize 3 sn s.shift cd gelirse size de 10dkk cdli coh gelir inşallah :D Yaa lütfen ama ya. Böyle de beddua edilmezki e anla bize o cd ne kadar acı verir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Barathrum said: Patch yalan yada değil druidin shapeshiftinin bukadar beleş ve spamlanabilir olması şu oyunun en büyük saçmalıklarından biri. digerlerini de yazar mısın lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ehehehe ağlayınnnn. Gözyaşlarınız barajlarımızı doldursunnnn :) (Len ne kadar zevkli oluyomuş ağlayanlarla dalga geçmek. Bende niye herkes benimle dalga geçiyo ben ağlarken diyodum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oyundaki diğer stance changeler spaheshift yanında cok cucuk farklar yaratıyor. cok cok normal cd olması, tek tusla 20k armor'a %50 speed'e gecmış olması cok buyuk bı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 abi bunla feyk deil mi nie tartışıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gokhan sankı sende seks varmış gıbı konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bunların hepsini instant mı yapıyolar ya ? Onun için av de adamın peşinden 50 kişi koşturup koşturup duruyoduk yakalayabilmek için :) Edik: Ne oynak ne yanar döner bi classmışınız siz ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Cuce said: oyundaki diğer stance changeler spaheshift yanında cok cucuk farklar yaratıyor. cok cok normal cd olması, tek tusla 20k armor'a %50 speed'e gecmış olması cok buyuk bı olay. lol? Warrior permanent 20k armor & 20k HP ile etrafta WW/BS/MS yardırırken sorun yok, ama druid olunca sorun? Druid dediğin adam caster form da 7k armor ile geziyor. O zaman feral specleyenler de sürekli olarak Dire Bear Form ve Cat Form bonusları ile gezsinler? Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hangi druid 20k hp 20k armorla geziyo ya en az 35k ub hp 33k armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bear formdan cıkmazsa o da öyle geziyo zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 iyide warrior'ın ranged dpsi root'u healı move pseed increase'i ranged dot'u cc si yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bütün druidler 61/61/61 gezio ortalıkta zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yalnız durumu warrior druid yönünden bakıyorsunuz tadsızlık oluyor. sadece ikisi arasında bir kıyaslama yapılırsa zaten warriora şans vermiyorum açıkcası feral karşısında ama her iki classında başkalarına karşı zaafı/üstünlüğü var bunu tartışmak yersiz, kaldı ki gerçekci olmayan bu patch notları üzerinden yapılması üzücü. ps: bu arada gerçek değil falan diyorum da ya çıkarsa!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Anlatamıyoruz işte onu, mütemadien bir ağlama durumu söz konusu. Bilmem kaç kere söyledim, boşuna yormayın kendinizi, burda yazdıklarınızın hiçbir anlamı yok diye. Madem über theory-craftersınız, EJ var bunun için genel anlamda, oralara yazın? Madem sürekli ağlayacaksınız, official forumlar var oralara yazın. O über güçlü, her defasında beni çimdiklio, ben de öyle olmak istiyorum muhabbetti boş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 e tamamda, en relax ortam burası gangren. ağlayan ağlasın, elitist olan elitist olsun. zaten birşey değişmiyor, tadında kavga edilirse de süper oluyor açıkçası. benim paticikten daha iyi bildiğim türkçe bir wow forumu yok. ki paticik wow forumu değil o da var hehe alt bölüm sonuçta ve ben acayip keyif alıyorum açıkçası. kavgasını eden etsin, oyun sonuçta kalkıp KO' daki gibi "NMASIL BENİ KESERSİN LAN AL SANA BIÇAK" dicek tipler de yok. sakıncası olmaması gerek tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bırakın ağlasınlar ya. Rahatlarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Gangren said: Bütün druidler 61/61/61 gezio ortalıkta zaten.. gief! :D Boci said: Bırakın ağlasınlar ya. Rahatlarlar :) abi birincisi o patch notları fake ikincisi ne bu kuyruk acın druidlere karşı onu da çıkartamadım ki ben. çok mu ezdiler kuzum zamanında arena da oynıcam ben dediginde "no we have an imba resto-druid roflmao" mu dediler sana kıyamam sen coh atsana bak cici cici. hem daha hazır 6 sanie cd deyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 said: iyide warrior'ın ranged dpsi root'u healı move pseed increase'i ranged dot'u cc si yok. resto druidde bunların hepsi yokmu? 61/61/61'e gerek yok bunlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dworgian said: [ ikincisi ne bu kuyruk acın druidlere karşı onu da çıkartamadım ki ben. çok mu ezdiler kuzum zamanında arena da oynıcam ben dediginde "no we have an imba resto-druid roflmao" mu dediler sana kıyamam sen coh atsana bak cici cici. hem daha hazır 6 sanie cd deyken :) druidlere karşı bir kuyruk acım yok arkdaşım. resto druidlere karşı bir kuyruk acım var. yok, takım bulamam derdim olmadı da. innervate atıp, %300 hızla pillar arkasında koşturup DISPEL atamadığım bir class. dispel diyorum, CD si yok, cast time ı yok. abi bir tuşa basacam okadar, adam tüm innervatei yedi bitirdi, ben bi dispelleyemedim. şaka gibi. rejuv atar, regrowth atar, tam dispel atacakken lifebloom atar, lifebloom dispellenir adam heallenir. kumar işi resmen, dispel atsam mı atmasam mı onu düşünüyorum. mana burn cast ederken, ayı olur kedi olur boşa gider. adama frost novat atarsın, durmaz bile koşmaya devam eder. rogueların poisonlarını 1 tuşla siler atar. bari abolish poiosnu kaldırın dispel mekaniğini uygulayın tek tek silsin di mi. hem healer olup hem de CC manyağı olan bir class olabilir mi abi. cyclone,cyclone, cyclone, flash healin ortasında FERAL CHARGEROFL, bash (bash miydi ayıyken koydukları stun), rofl, qq moar. of be ne dolmuşum fasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Cuce said: said: iyide warrior'ın ranged dpsi root'u healı move pseed increase'i ranged dot'u cc si yok. resto druidde bunların hepsi yokmu? 61/61/61'e gerek yok bunlar icin. Resto druid'in Ranged DPS'i her healerda var. Geçiniz. Snare/CC, her healerda var. Geçiniz. Resto Druid'in Ranged DoT'u, Priest ve Shaman'da da var. Geçiniz. Move Speed Increase dediğin şey için druidin form değiştirmesi gerekiyor (Cat -> Dash veya Travel Form) Bunu yapan druidu o sürede yakalayıp, hesabını veremiyorsan, bu sizin sorununuz. Yani karşılaştırma yapıyorsan, diğer sınıflara da bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bir yandan, 78 tane HoT koyup partnerini healleyip, bir yandan su içen bir class abi, ha öbür yandan karşı takımdan biri CC li tabiki. Disc priest yapamadı bunları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Gangren said: Cuce said: said: iyide warrior'ın ranged dpsi root'u healı move pseed increase'i ranged dot'u cc si yok. resto druidde bunların hepsi yokmu? 61/61/61'e gerek yok bunlar icin. Resto druid'in Ranged DPS'i her healerda var. Geçiniz. Snare/CC, her healerda var. Geçiniz. Resto Druid'in Ranged DoT'u, Priest ve Shaman'da da var. Geçiniz. Move Speed Increase dediğin şey için druidin form değiştirmesi gerekiyor (Cat -> Dash veya Travel Form) Bunu yapan druidu o sürede yakalayıp, hesabını veremiyorsan, bu sizin sorununuz. Yani karşılaştırma yapıyorsan, diğer sınıflara da bir göz at. yani bütün classları birleştirince resto druid oluyor voltran gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar