Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 a bak onu atlamışım ya. gerçi onu da pauselu action rpgden sayabiliriz tabi. baldurun 3dsi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Morrowind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 o bloodlines tarzına giriyor sanırım. veya ne diyelim, fable da olabilir. evet ikisine yakın çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kamera açısı olarak değil ama içerik olarak incelemek lazım. Morrowind bence kusursuz bir RPG oyunuydu ama "FPS olmalılardır" demek değil bu. Nasıl yaparlar bilmiyorum ister FPS yapsınlar ister izometrik ister TPS, Morrowind'in içeriği şahane ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rpg oyununda bunu tartışmak abes. tek tip değiller ki. içeriğine göre değişir. bg, m&m, bloodlines oynarken "keşke bu oyun diğeri gibi olsaydı" demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rpg oyunu reflex istememeli. sonuçta fps oynamak istiyorsam tonla var zaten kafasından vuruyom herkezi. Rpg de böle nişan alma felan olunca çok komik oluyor. vur vur geç. Herkes böle nişancı değil ki. Orada karakterin skillerine göre vurup vuramayacağı önemli. Kotor o konuda güzeldi hem 3 boyutluydu hem de combatlarda hiç reflex istemiyordu sakin sakin basıyorduk tuşlara sonra bekliyorduk. fallout 3 ün vats olayına hiç alışamadım. sonuçta vats kullanmayınca da nişan alıp ateş edebiliyorsun. Keşke komple vats yapsalardı combat kısmını. kısaca pouse ve komut verme favorim. 3 boyutlu olması veya izometrik olması sorun değil önemli olan karakterin skillerinin işe yaraması oyuncunun reflexinin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 2. şık eziyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 RPG çok size, gidin Fallout 3 oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Adam gibi npc interaction, adam gibi atmosfer, adam gibi müzik ve adam gibi konusu olsun fps/izometrik/rt/tb tartışmaları falan fasafiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arcane said: RPG çok size, gidin Fallout 3 oynayın. lololol how cool is that duude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adam gibi npc interaction olduktan sonra, atmosfer de tamamsa action bile olmasın diyebilir misiniz? damage olayı kökten olmasa yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 eeet diyebiliriz olay hikaye de anlatışta atmosferde ondan ötürü millet o kadar bugına firmasını batırmasına rağmen hatta bildiğin eksik çıkmasına rağmen bloodlines'ı beğeniyor. planescape te mesala çok beğenilmesine rağmen satiş olarak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 o kadar renkli bir rpgyi nerden buldun bilmiyorum ama keşke yapmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 İçinde sırf Bloodlines geçiyo diye 3'e verdim oyumu. Fanatizmin gözü kör olsun :P Ayrıca Jaan'a katılıyorum, RPG dediin pauselanabilmeli. Mouse'tan ziyade kafayı kullandırtmalı. Ve bence en önemlisi, alınan her skill'in, her feat'in, her attribute'un bi şekilde kullanışlı olması lazım. "EN İYİ CLASS"'ı yaratmak için kasmayayım, "str +15 olsun, dex 12 iidir" falan kasmayayım. Yani genel olarak bakıldığında, belli özelliklerdeki bi karakter farklı bi karakterden üstün olmasın. Ek olarak, rahat bi oynanış, iyi bi senaryo, güzel müzik ve gözü rahatsız etmeyen görseller olmalı. Oha çok şey istedim. O değil, yeniden bi Bloodlines oynayayım diyorum da ne açsam acaba bu sefer. Malkavian, Toreador ve azıcık Ventrue oynadım, şimdi yeni bi tad arıyorum. Var mı tavsiyesi olan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Joscelin said: Planescape Torment gibi olmalı. 'nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gangrel oyna bloodlines ftw. son zamanlarda çıkmış en iyi rpg hands down. unofficial patchleri de alcan tabiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 izometrik olmiyan oyun rpg degildir once bakican izometrik mi degilmi gerisi sonra gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Eulogy said: @silentstorm Tabi de, mesela fallout 3 konusunda uzun tartışmalar sürdü ve izometrik olması gerektiğini, turn-based olması gerektiğini savunan koca bir kitle vardı. İnsanlar fps-rpg istemiyorlar mesela. Gelenekçilik diyebilirsiniz, değişime açık değiller diyebilirsiniz ama sonuçta adamlar haklı çıktı. Sebebi de izometrik yapan gelenekçi adamların falloutun ilk ikisindeki tadı verebileceğiydi ve tahmin edilen gibi fallout3 te verilemedi. Bu çok garip bir paradoks. Ama bence 3d olup da eski tat, atmosfer yakalanabilir hala. Gene de aklımı kurcalıyor, hala insanlar nasıl rpg istiyor diye. Herkes izometrik turn-based istiyorsa, neden fps yapalım ki, değil mi? not: yorumları yapan arkadaşlar anketi de oylamayı unutmazlarsa çok sevinirim. orda asıl kaygı oyunu bethesda nın yapacak olması üzerinden çıkmıştı. yoksa oyunun haklarını troika alıp "fps yapcaz" deselerdi itiraz edenlerin çoğu "bi bildikleri vardır" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 rpg dediğin half life serisindeki gibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Shadow said: satranç gibi düşünmeye kaşınmaya ve gerinmeye süre tanımalı yani turn based olmalı, historical veya modern çağ olmalı, aliens-dragons-witchs ve bilumum uydurma yaratık olmamalı, fallout+jagged alliance+gaia+silent storm karışımı olmalı, mümkünse 10 sene bekletmeden çıkmalı:)-D +1. turn based ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 53 kişi, açık açık, infinity engine ile piyasaya oyun sürülse oynayacağız diyor yani. Gerçekten gözlerimi yaşartan bir sahne. Kuzenim, 3d olmazsa oynamam diyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 53 kişi "2d olsun infinity olsun" dememiş, pauseli demiş. benim için hikaye olsun, gerisi yalan. ha bi de grafik. bi de oynanabilirlik. öeöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Jadelith said: 53 kişi "2d olsun infinity olsun" dememiş, pauseli demiş. anket biraz garip zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 1- oynanabilirlik 2- atmosfer 3- içerik 4- grafik olsun yeter. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar