vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Adım adım 2 saatir buraya geldim olaya bak:( bu kapiyi nasil acabilirim acaba?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 library nin son bossunun odasında bi kutu var, ordan anahtarı alman gerekiyo
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Kütüphane sonundaki sandıktan anahtarı alman gerekiyor, bütün kapılar ona bağlı =P
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vimpir: WoW sorularım diye bir başlık açıp ordan sorsan daha şık olur. ^^
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 heh anahtarı da alsan orayı tek yapmıcan galiba. xD
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masquerade said: Vimpir: WoW sorularım diye bir başlık açıp ordan sorsan daha şık olur. ^^laf sokmasasin nekadar guzel insanlarsiniz aslinda benim gibi baska bir okuzde bu konuyu ariyabilir diye dusundum forum burasi dimi?
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Darksun said: Kütüphane sonundaki sandıktan anahtarı alman gerekiyor, bütün kapılar ona bağlı =Pbu lokasyondami kutuphane? girmedigim oda kalmadi cunku burda
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kızma yahu, da tek başlık altında arasan iyi olur bence de. aramada başlık içerik çıkıyor merak etme. ayrıca tek basına yapamazsın onu. parti bul oraları yapan. instance oralar.
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Aynı serverda olsak kapıyı açar bekle der sonra da boss u keserdim. Sırf ondan sonra olacak olay için ahahaha.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Buyse said: kızma yahu, da tek başlık altında arasan iyi olur bence de. aramada başlık içerik çıkıyor merak etme. ayrıca tek basına yapamazsın onu. parti bul oraları yapan. instance oralar.houndmasteri tek kestim walla kapiyi acabilsem:)
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pardon da ne laf sokması yahu? Daha derli toplu olur dedim, hem senin hem de diğer kullanıcılar açısından. Bu tavrınla sen ayar verdiğini sanmış oldun galiba, aferin.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masquerade said: Pardon da ne laf sokması yahu? Daha derli toplu olur dedim, hem senin hem de diğer kullanıcılar açısından. Bu tavrınla sen ayar verdiğini sanmış oldun galiba, aferin.yok be abicim hem foruma bakip yardim bekliyorum hemde oyuna bakiyorum sadece yardim istiyorum
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vimpir senin ilacın bir ingilizce sözlük (bkz: zargan) bir de www.wowhead.com
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Vimpir senin ilacın bir ingilizce sözlük (bkz: zargan) bir de www.wowhead.comkonunun icine ettin ya yemin ediyorum kapasitem yok birisi soylesinde yapsin diye bekliyorum
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Hakikaten kapasiten yok ya da buluttan nem kapan bir adamsın. Yardım etmek için söylüyoruz laf sokma olarak algılıyorsun, yarın bir gün laf soksak onu anlamayacaksın bile lol.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Hakikaten kapasiten yok ya da buluttan nem kapan bir adamsın. Yardım etmek için söylüyoruz laf sokma olarak algılıyorsun, yarın bir gün laf soksak onu anlamayacaksın bile lol.gramer olmadan sozluk pek ise yaramiyor dostum babylon var wowhead de favorilerde ekli gel gorki cidden takildigim yeri acik acik soyledim anahtar yok biseymi atladim dedim yazma abicim cevaplamicaksan oturupta birisyle takismak icin acmadim umarim durumumu daha iyi anlamissindir
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Aynı serverda olsak kapıyı açar bekle der sonra da boss u keserdim. Sırf ondan sonra olacak olay için ahahaha. Pyro said: Ayarı aldın masq, sus bence. çok yardımcı olmuşsun..
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 O yardım etmeye çalışıyoruz dediğim mesajımı alıntılamış, onaydı cevap. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyordum sanırım yanılmışım. Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: O yardım etmeye çalışıyoruz dediğim mesajımı alıntılamış, onaydı cevap. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyordum sanırım yanılmışım. Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın.cok iticin bilmeni istedim
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: O yardım etmeye çalışıyoruz dediğim mesajımı alıntılamış, onaydı cevap. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyordum sanırım yanılmışım. Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın. hadi abim hadi git sağol yorumların için hadi görelim takıl ya takıl bi git ya
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aha wimpirin abisi geldi edit: hatta ayar vermeye çalışıyor
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın. :D
Öne çıkan mesajlar