vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Adım adım 2 saatir buraya geldim olaya bak:( bu kapiyi nasil acabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 library nin son bossunun odasında bi kutu var, ordan anahtarı alman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Kütüphane sonundaki sandıktan anahtarı alman gerekiyor, bütün kapılar ona bağlı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vimpir: WoW sorularım diye bir başlık açıp ordan sorsan daha şık olur. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 heh anahtarı da alsan orayı tek yapmıcan galiba. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masquerade said: Vimpir: WoW sorularım diye bir başlık açıp ordan sorsan daha şık olur. ^^laf sokmasasin nekadar guzel insanlarsiniz aslinda benim gibi baska bir okuzde bu konuyu ariyabilir diye dusundum forum burasi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Darksun said: Kütüphane sonundaki sandıktan anahtarı alman gerekiyor, bütün kapılar ona bağlı =Pbu lokasyondami kutuphane? girmedigim oda kalmadi cunku burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kızma yahu, da tek başlık altında arasan iyi olur bence de. aramada başlık içerik çıkıyor merak etme. ayrıca tek basına yapamazsın onu. parti bul oraları yapan. instance oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Aynı serverda olsak kapıyı açar bekle der sonra da boss u keserdim. Sırf ondan sonra olacak olay için ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Buyse said: kızma yahu, da tek başlık altında arasan iyi olur bence de. aramada başlık içerik çıkıyor merak etme. ayrıca tek basına yapamazsın onu. parti bul oraları yapan. instance oralar.houndmasteri tek kestim walla kapiyi acabilsem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pardon da ne laf sokması yahu? Daha derli toplu olur dedim, hem senin hem de diğer kullanıcılar açısından. Bu tavrınla sen ayar verdiğini sanmış oldun galiba, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ayarı aldın masq, sus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masquerade said: Pardon da ne laf sokması yahu? Daha derli toplu olur dedim, hem senin hem de diğer kullanıcılar açısından. Bu tavrınla sen ayar verdiğini sanmış oldun galiba, aferin.yok be abicim hem foruma bakip yardim bekliyorum hemde oyuna bakiyorum sadece yardim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Vimpir senin ilacın bir ingilizce sözlük (bkz: zargan) bir de www.wowhead.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Vimpir senin ilacın bir ingilizce sözlük (bkz: zargan) bir de www.wowhead.comkonunun icine ettin ya yemin ediyorum kapasitem yok birisi soylesinde yapsin diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Hakikaten kapasiten yok ya da buluttan nem kapan bir adamsın. Yardım etmek için söylüyoruz laf sokma olarak algılıyorsun, yarın bir gün laf soksak onu anlamayacaksın bile lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Hakikaten kapasiten yok ya da buluttan nem kapan bir adamsın. Yardım etmek için söylüyoruz laf sokma olarak algılıyorsun, yarın bir gün laf soksak onu anlamayacaksın bile lol.gramer olmadan sozluk pek ise yaramiyor dostum babylon var wowhead de favorilerde ekli gel gorki cidden takildigim yeri acik acik soyledim anahtar yok biseymi atladim dedim yazma abicim cevaplamicaksan oturupta birisyle takismak icin acmadim umarim durumumu daha iyi anlamissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Aynı serverda olsak kapıyı açar bekle der sonra da boss u keserdim. Sırf ondan sonra olacak olay için ahahaha. Pyro said: Ayarı aldın masq, sus bence. çok yardımcı olmuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 O yardım etmeye çalışıyoruz dediğim mesajımı alıntılamış, onaydı cevap. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyordum sanırım yanılmışım. Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: O yardım etmeye çalışıyoruz dediğim mesajımı alıntılamış, onaydı cevap. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyordum sanırım yanılmışım. Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın.cok iticin bilmeni istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: O yardım etmeye çalışıyoruz dediğim mesajımı alıntılamış, onaydı cevap. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyordum sanırım yanılmışım. Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın. hadi abim hadi git sağol yorumların için hadi görelim takıl ya takıl bi git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 aha wimpirin abisi geldi edit: hatta ayar vermeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Pyro said: Ayrıca vimpir, durumunu gayet iyi anladım. Bence wow u bırakmalısın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ıııhıh ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar