nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masquerade said: Oley be Sivas'a karşı kupada şansımız var. AYHAN KIRMIZI GÖRDÜ! +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Anlamıyorum. Bu teknik adam bu nondaya nasıl bu kadar tahammul edebiliyor kafam basmıyor. Benim göremedigim birşey varsa lütfen söyleyin. Tam içimden diyordum ki ayhanın cıkması lazım yoksa kart görücek, 10sn sonra kart gördü :) macın gol olana kadarki kısmı çok iyidi. sonra kontrollü oynadık barış biraz becerikli olsa fark olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 nonda iyi futbolcu, bu sene kötü. büyü fln yaptırmış bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Nondayı kullanmayı bilmiyorlar o adama dar şort ver sal sahaya, rakibin moral zaten direk yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 cok kotu degildi nonda bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 nonda hala iyi ama lincoln baros kewell dan geri planda kaldıgı için küsmüş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 iki gol de cok guzeldi. ayhan yerine lincoln oynarsa sivas'tan guzel bi sonucla doneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bilica da yok sivas maçında oh. kayseri - sivas maçı iyi yaradı bize kayserinin bi dahaki maçı bizle, sivasında. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 o değilde sabride asistleri ile göz dolduruyor dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nonda da klasikleşmiş gollerinden birini attı. :P dalga geçiyorum alıntı yapıp aleyhime kullanan hıncaldır uluçtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar