thisisnotdom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evrim teorisi olmasa teori olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 domatesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 aklı olan arkadaşlar ! bukadar mükemmel dünya düzeni kendi kendine oluşur mu? insan nasıl bukadar mükemmel olabilir..maymundan gelerek mi ? madem akıl var..mümkünse onu birazda saçmalamadan düşünmek için kullanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tanrı belanı vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Amma çok ALLAHSIZ varmış lam forumda.Şok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dominic said: nereden geldigini sorgulayacak kadar uzun dusunmedim acikcasi, olm. Olm'dan önce virgül, vurgu falan? Başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Barathrum said: Amma çok ALLAHSIZ varmış lam forumda.Şok oldum. banada olduydu aynı şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 dominic said: ustelik piechart'in mr. t'ye de benzemesi calismanin ciddiyetini gosteriyor olsa gerek... tam dakika başında programın çalışma süresini test etmek için çalıştıracaktım buna gülmekten 15 saniye ıskaladım şimdi 60lık tabanda çıkarma yapmak zorunda kalcam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Barathrum said: Amma çok ALLAHSIZ varmış lam forumda.Şok oldum. ateist veya agnostik olmamızın sana bi zararı var mı? yok. o zaman bi su çarp yüzüne, bi espresso patlat üstüne, şokun geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 kavgaya ne gerek var arkadaşlar rahat olun. http://img69.imageshack.us/img69/7424/godalmightyvialoljesuscsu2.jpg http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/thumb/3/36/AllahActionFigure.jpg/306px-AllahActionFigure.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 jesus christ superstore ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 murat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 xunn said: Olm'dan önce virgül, vurgu falan? Başarılı. tesekkurler. Ardeth said: tam dakika başında programın çalışma süresini test etmek için çalıştıracaktım buna gülmekten 15 saniye ıskaladım şimdi 60lık tabanda çıkarma yapmak zorunda kalcam sdfsd ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 burtoneskin koyduğu oyuncaklar süpermiş hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben allaha eğer varsan ses et dedim. etmedi. im truly sory fot yor lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yörüngeden uzak allaha yakın olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 len çarpılcan görcen ozaman şırrı çözmeyi filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar