Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bende bağdatta şehrin altında petrol çıktı. kuyu da açamıyorum. tüm dünyadaki petrolü bitirdim her yer silme insan yakıcıyla doldu falan. arada ırakta hq ya saldırıyolar falan. oyun resmen bug yaptı. iki saat ileriye bastım mad world oldu sonunda. kaç yılında bittim ona da bakamadım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/9933/adszqx9.jpg iyi bişi mi ? iyi ise birincilik teli istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oyuna başladıktan 20 sene sonra emekliye ayırdılar beni. ilginç. erken emeklilik bu olsa gerek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oha debuff, oyunun iyi sonu varmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 var zaten abi =) ama amaç o değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 petrol fiyatlarını nasıl arttıracağımı bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben somurdum dunyayı total 20dk da falan bitio heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Arkasokak said: petrol fiyatlarını nasıl arttıracağımı bulamadım?iste econ101 almamanın sonucları =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ıraka asker yollıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yolluyordum, bir yerden sonra ırak'ı kaybettim. ardından yollanan askerler palace ın etrafında dizildiği halde militanlara saldırmamaya başladılar. kardeş kardeş takılıyorduk ki 2172 yılında mı ne bitti. bitişinde rüzgar gülleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 rüzgar gülleri varsa çok seçim kaybetmişsin sen,sana karşı çok yasa çıkmış,emekli etmişler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu sefer hiç acımadım. paso ırak'ı işgal ettim. varil fiyatı 300 dolara vurdu sabit kaldı. her yeri sömürdüm, çok kısa sürede mad world ilanıyla bitti. amerika olmak eğlenceliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 300 dolara çıkınca fiyat çok dayanmıo bitio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 en çok dayanmanın sırrı 2 dönem yönetimi satın alıp 3. dönemde çevrecilerin kazanmasına izin vermekte. 2050 ye kadar dayanırsanız bütün kuyuları yıkıp yerine insan yakma yeri kurucaksınız işte, sonra 2+1 yönetime geçin. ama yine de oyun bi noktadan sonra çıkmaza giriyo. hem petrol fiyatları 300 e dayanıyo, şirket ortakları hala mutsuz oluyo filan, o noktadan sonra ne yaparsanız yapın sorun çözülmüyo. ya şutluyolar ya da mad world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 cok guzelmis oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yannız ameleler petrol kuyusuna saldırıyo ama human burner a dokunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 2172 den öteye geçemedim naparsam yapim aynı ya mad world yada emekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aynı sitede mcdonald's ı yönetmeye dair bir oyun da var. o da güzelmiş. onu bunu rüşvete bağlıyoruz vs. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya şöyle oyunlar koymayın başladğım zamanı unutuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar