cado Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 |Joker| said: Fotospor: DAV OSURTTUK!AHAHAHAHAHAH
raw power Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Giovanni said: Radikal'i nispeten objektif bir gazete sanırdım. Posta da şaşırttı açıkçası Evet,Tayyip'in milliyetçi gazına gelmezsen objektif olamıyorsun.Zaten milliyetçi gaz bir tek merkez sağdan gelince mübah,ulusalcılar yapınca kaka.
Drall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aket-Atum said: PARA tersten oku ARAP bu bir rastlantı olamaz amerikanın oyunu bu!
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Radikal: Davos'ta Kasımpaşa havası en iyisi bu cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cen
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: Vakit: İsrail'e Osmanlı tokadı lolol hala adamların içinde bir ukde gibi resmen BİZ OSMANLIYIZ HALA TAAM MI??!
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 benzer hariketi bir ulusalci yapsaydi misal atiyorum baykal diyelim Zaman: [Davos'ta diplomatik kriz] Baykal paneli terk etti, Peres telefonla aradi Sabah: Davos'ta skandal Hürriyet: Davosda (ayin doganin o anki iliskilerine bagli) Milliyet: Davos'ta (buda oyle) Star: Tarihi Serzenis Yeni Şafak: Davosda bogurdu Bugün: Davosda bir kulhan beyi Radikal: Davos'ta bagiran adam Akşam: Baykal bagirdi Peres sustu Vatan: Peres tahrik etti, Baykal sert çıktı Vakit: Israilogullarina da ofke kustu (ATALARI HITLER!) Cumhuriyet: Davos'ta tarihi rest! Sözcü: Davos'ta Ataturk gibi esti gecti Takvim: 'Davos bitmiştir!' Tercüman: Davos'ta Rezalet falan filan islerine gelince 180 derece donuyorlar bugun sehit cenazelerinde protesto yapan ulusalcilari kafatasci ve kana susamis olarak gosterip yarin erdoganin "benim vatandasimin canina tak ederse pompali ile GTA modunda kurt katliyami yapar!" lafini alkisliyorlar iraktaki muslumanlar zulum goruyor diyince bakkal dukkani isletmiyoruz lafini alkislarlar ama secim oncesi flistin icin israile girisince kahraman olur filan
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 başka bir ülkenin başbakanı bunu yapmış olsa hepimiz ayağa kalkardık övmekten bitiremezdik. ben başbakanı hiç sevmiyorum ama yaptığı şey yani özellikle bu konuda ayakta alkışlarım bu da benim düşüncem .
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sexdrugsrocknroll said: başka bir ülkenin başbakanı bunu yapmış olsa hepimiz ayağa kalkardık övmekten bitiremezdik. ben başbakanı hiç sevmiyorum ama yaptığı şey yani özellikle bu konuda ayakta alkışlarım bu da benim düşüncem . şöyle düşün, okuldasın tüm sınıfın sinir olduğu bir hoca var, ders önemli bir ders. en sonunda birisi çıkıyor ve "YETER ULAN SENİN BEN ........." şeklinde sövüyor. Sonrada bir sonraki günü düşün.
GEd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Okulla devlet örneğide gerçekten çok güzel uymuş yani.!?
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 okul, ciddiyetin daha az olduğu biyerdir. devlet kademesi ise fazlasıyla ciddidir. okulda bu tür bir ciddiyetsizliğin doğuracağı sonuçları alıp devlete uyarladığında yaşanabilecek faciaları vurgulamak istedim
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 örnek çok isabetsiz olmuş çünkü peres hoca değil, tayyip de öğrenci değil.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Benim tahminlerim tutmami$. Esh said: Tarafsiz Basin'dan sabah man$etleri: Vakit: PERES KOPEK OLDU Yeni $afak: TEVRATLA TOKATLADI Zaman: DAVOSTA BIR CESUR Taraf: MAZLUMÚN SESI ERDOGAN Sabah: BOMBA OYLE ATILMAZ BOYLE ATILIR Fanatik: Erdogan'dan Muthi$ Vole Fotomac: Peres'e Final Tokadi Fotogol: Real'in Son Bombasi Erdogan
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Seninkiler bir üst mertebede kalmış :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Sam said: örnek çok isabetsiz olmuş çünkü peres hoca değil, tayyip de öğrenci değil. ben peres'le karşılaştırmıyorum durumu, batı kesimi olarak alıyorum, okul örneğinde de burada da şöyle birşey vardır, diklenen kişinin dışındaki herkes aslında o tür bir çıkışma yapmak ister içten içe YETER LAN NE BU BÖLE falan diye ama çıkışı yapan herzaman zararlı çıkar, diğerleride "oh be iyi dedi aslında ama ben yinede istifimi bozmayayım" der çünkü çıkarlarıyla çatışır yapmak istedikleri. bu yüzden diplomasi kritik bir olgu. zaten paşazade başbakan ben diplomasiden anlamam onlar takılsın agalar biz yeteriz birbirimize dedi millette YÜRÜ BE HELAOSSUN dedi. acısı çıkmaya başlayınca ilerde görürüz hep beraber kim yürüyor kim duruyor.
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 gelir beni yalarlar edit : page fail hoş olmadı
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 şimdi direk son sayfaya giden bu mesajı görücek yalamak falan fede hakkındaki fikirleri bu yönde oluşacak.
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 said: Cumhuriyet: Davos'ta gerginlik Sözcü: Davos'ta bir Kasımpaşalı Tercüman: Davos'ta tarihi Türk şamarı ilki için, en aklı başında yorum olmuş. ikincisi için, kişisel iletim zaten bu. üçüncüsü için, "Davos'ta tarihi türk şamanı" olarak okudum, altıma ediyordum az kalsın. quote yaparken farkettim şamar yazdığını :/
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ahah bende şaman okumuştum ne demiş bunlar böyle diyodum
Öne çıkan mesajlar