Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Türk basını (Yorumsuz).

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Giovanni said:
Radikal'i nispeten objektif bir gazete sanırdım. Posta da şaşırttı açıkçası

Evet,Tayyip'in milliyetçi gazına gelmezsen objektif olamıyorsun.Zaten milliyetçi gaz bir tek merkez sağdan gelince mübah,ulusalcılar yapınca kaka.
Mesaj tarihi:
benzer hariketi bir ulusalci yapsaydi misal atiyorum baykal diyelim

Zaman: [Davos'ta diplomatik kriz] Baykal paneli terk etti, Peres telefonla aradi

Sabah: Davos'ta skandal

Hürriyet: Davosda (ayin doganin o anki iliskilerine bagli)

Milliyet: Davos'ta (buda oyle)

Star: Tarihi Serzenis

Yeni Şafak: Davosda bogurdu

Bugün: Davosda bir kulhan beyi

Radikal: Davos'ta bagiran adam

Akşam: Baykal bagirdi Peres sustu

Vatan: Peres tahrik etti, Baykal sert çıktı

Vakit: Israilogullarina da ofke kustu (ATALARI HITLER!)

Cumhuriyet: Davos'ta tarihi rest!

Sözcü: Davos'ta Ataturk gibi esti gecti

Takvim: 'Davos bitmiştir!'

Tercüman: Davos'ta Rezalet

falan filan

islerine gelince 180 derece donuyorlar
bugun sehit cenazelerinde protesto yapan ulusalcilari kafatasci ve kana susamis olarak gosterip yarin erdoganin "benim vatandasimin canina tak ederse pompali ile GTA modunda kurt katliyami yapar!" lafini alkisliyorlar

iraktaki muslumanlar zulum goruyor diyince bakkal dukkani isletmiyoruz lafini alkislarlar ama secim oncesi flistin icin israile girisince kahraman olur filan
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
başka bir ülkenin başbakanı bunu yapmış olsa hepimiz ayağa kalkardık övmekten bitiremezdik. ben başbakanı hiç sevmiyorum ama yaptığı şey yani özellikle bu konuda ayakta alkışlarım bu da benim düşüncem .

şöyle düşün, okuldasın tüm sınıfın sinir olduğu bir hoca var, ders önemli bir ders. en sonunda birisi çıkıyor ve "YETER ULAN SENİN BEN ........." şeklinde sövüyor.

Sonrada bir sonraki günü düşün.
Mesaj tarihi:
okul, ciddiyetin daha az olduğu biyerdir. devlet kademesi ise fazlasıyla ciddidir. okulda bu tür bir ciddiyetsizliğin doğuracağı sonuçları alıp devlete uyarladığında yaşanabilecek faciaları vurgulamak istedim
Mesaj tarihi:
Benim tahminlerim tutmami$.

Esh said:
Tarafsiz Basin'dan sabah man$etleri:

Vakit: PERES KOPEK OLDU
Yeni $afak: TEVRATLA TOKATLADI
Zaman: DAVOSTA BIR CESUR
Taraf: MAZLUMÚN SESI ERDOGAN
Sabah: BOMBA OYLE ATILMAZ BOYLE ATILIR

Fanatik: Erdogan'dan Muthi$ Vole
Fotomac: Peres'e Final Tokadi
Fotogol: Real'in Son Bombasi Erdogan
Mesaj tarihi:
Sam said:
örnek çok isabetsiz olmuş çünkü peres hoca değil, tayyip de öğrenci değil.

ben peres'le karşılaştırmıyorum durumu, batı kesimi olarak alıyorum, okul örneğinde de burada da şöyle birşey vardır, diklenen kişinin dışındaki herkes aslında o tür bir çıkışma yapmak ister içten içe YETER LAN NE BU BÖLE falan diye ama çıkışı yapan herzaman zararlı çıkar, diğerleride "oh be iyi dedi aslında ama ben yinede istifimi bozmayayım" der çünkü çıkarlarıyla çatışır yapmak istedikleri. bu yüzden diplomasi kritik bir olgu. zaten paşazade başbakan ben diplomasiden anlamam onlar takılsın agalar biz yeteriz birbirimize dedi millette YÜRÜ BE HELAOSSUN dedi. acısı çıkmaya başlayınca ilerde görürüz hep beraber kim yürüyor kim duruyor.
Mesaj tarihi:
said:
Cumhuriyet: Davos'ta gerginlik
Sözcü: Davos'ta bir Kasımpaşalı
Tercüman: Davos'ta tarihi Türk şamarı

ilki için, en aklı başında yorum olmuş.
ikincisi için, kişisel iletim zaten bu.
üçüncüsü için, "Davos'ta tarihi türk şamanı" olarak okudum, altıma ediyordum az kalsın. quote yaparken farkettim şamar yazdığını :/
  • Yeni Oluştur...