Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzen

viole

Öne çıkan mesajlar

viole said:
kermit dalga geçilicek bir konu değil
onun bende farkındayım ama ne yaptıgımı bilmiyodum o an

ya dayanamadım cidden komik bir konu.dalga geçilmiycek gibi değil.17-18 yaşına gelmişsiniz kavgaya bak ya . bir de boğarken kıpkırmızı olunca acıyıp bırakmış. hastanelik etseydin bari ya da direk öldürseydin PS2 kavgası yüzünden. lol

ginaly said:
hey allam ne hanzo adamlar var.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
viole said:
kermit dalga geçilicek bir konu değil
onun bende farkındayım ama ne yaptıgımı bilmiyodum o an

ya dayanamadım cidden komik bir konu.dalga geçilmiycek gibi değil.17-18 yaşına gelmişsiniz kavgaya bak ya . bir de boğarken kıpkırmızı olunca acıyıp bırakmış. hastanelik etseydin bari ya da direk öldürseydin PS2 kavgası yüzünden. lol

mevzu ps2 mevzusu değil konuyu bilmiyosun
ona kaç kere burda bırakma yukarı götür dedim
benim kızdıgım nokta bana karşı tavrı
burdan anlıyoruzki konuyu anlamadan yorum yazmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

viole said:
OogahBoogah said:
yaş kaç merak ettim gerçekten

şöyle egoist mesajlar atmayın. neyi kanıtlamaya calışıyosun büyük oldugunu falanmı
topici okusaydın anlardın

dikkat ettim senin mesajlarının cogu prim yapmak için

Prim yapmadım. Sadece kaç yaşındasın merak ettim..

Prim : Malsahibi ile yüklenici arasında yapılan sözleşmede öngörülen temel hedeflerin aşılması halinde malsahibi tarafından ödül biçiminde yükleniciye yapılan veya yapılması gereken ödeme.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşı 17 senin de yaşın 18. İkiniz de çoluk çocuksunuz buradan bakınca. Kendinden 1 yaş küçük adamlardan daha ne laflar yiycen bakalım kaç tanesinin boğazına yapışmaya cesaret ediceksin. Çocuk dediğin adamla aranda 1 yaş var, kendini reklam etme, sinirlere hakim kal.
Sosyal ağlarda paylaş

viole harbi gereksiz adammışsın. o durumda tokat mı atılır hiç mi kavgaya girmedin ilk hareket kafadır.

şaka bir yana hak etmiş yani aynısını bana yapsa ben de döverdim. tmm akrabadır carttır curttur ama herkes karşısındaki insanın sınırlarını bilip ona göre hareket etmeli. bi de öle kenara çekip atar yapması çok ilginçmiş hakikaten...

Greeny mesela çok yakın arkadaşımdır ama bir yaptı sustum 2 yaptı uyardım 3. de dayak yer yemiştir de yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Abicim böyle "babasına güveniyo, babasından da korkmuyorum onun biliyo dayak yiyceğini" falan. Bunlar boş konuşmalar ya hakkaten.

o anlık sinirle yazılmış bişi sadece
neyse geçti zaten suçluluk duygusu hissediyorum şuan.

SodomVsGomore said:
viole harbi gereksiz adammışsın. o durumda tokat mı atılır hiç mi kavgaya girmedin ilk hareket kafadır.

şaka bir yana hak etmiş yani aynısını bana yapsa ben de döverdim. tmm akrabadır carttır curttur ama herkes karşısındaki insanın sınırlarını bilip ona göre hareket etmeli. bi de öle kenara çekip atar yapması çok ilginçmiş hakikaten...

Greeny mesela çok yakın arkadaşımdır ama bir yaptı sustum 2 yaptı uyardım 3. de dayak yer yemiştir de yani...

dfdsfd
insan sinirlerine hakim olmalı ama malesef bende o yok
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 17-18 yaşlarında olan herkes "çok sinirli biri" olarak görür kendini, ki gerçekten de sinirlidir, dünyaya isyan eder.
19'da azalıyo bu olay, sonra 20-21 arasında nirvanaya ulaşıyosun. "Sinirini aşıyosun" diyeyim. Ezmeye çalışmak falan değil, cidden böyle oluyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
viole said:
tabiki muhakkak öledir.
bunları yaşayan insanlardan duymak hoşuma gitti.
teşekkürler xae koji

ayıp lan ayıp şurda yaptığına doğru diyen bir ben varım gitmişin xae koji ye teşkür etmişsin. adres ver geliyorum yaş 18 laaaan

ya ne iyisi abicim
o cocukla benim cocuklugum beraber geçti
paylaştıgımız acılarımızın sevinçlerimiz vardı
onunla her ortama her olaya girerdik
bigün hiç unutmam elektrik faturasını yatırması için evden para almıştı benimde cebimde para yoktu karnım acıkmıştı bana iskender ısmarlamıştı o fatura parası ile :/
baya dramatize ettim bu arada fds

şöyle iyi bi yanı var bi daha aynı hareketi yapamıcak..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...