MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: kermit dalga geçilicek bir konu değil onun bende farkındayım ama ne yaptıgımı bilmiyodum o an ya dayanamadım cidden komik bir konu.dalga geçilmiycek gibi değil.17-18 yaşına gelmişsiniz kavgaya bak ya . bir de boğarken kıpkırmızı olunca acıyıp bırakmış. hastanelik etseydin bari ya da direk öldürseydin PS2 kavgası yüzünden. lol ginaly said: hey allam ne hanzo adamlar var. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 MacLeod said: viole said: kermit dalga geçilicek bir konu değil onun bende farkındayım ama ne yaptıgımı bilmiyodum o an ya dayanamadım cidden komik bir konu.dalga geçilmiycek gibi değil.17-18 yaşına gelmişsiniz kavgaya bak ya . bir de boğarken kıpkırmızı olunca acıyıp bırakmış. hastanelik etseydin bari ya da direk öldürseydin PS2 kavgası yüzünden. lol mevzu ps2 mevzusu değil konuyu bilmiyosun ona kaç kere burda bırakma yukarı götür dedim benim kızdıgım nokta bana karşı tavrı burdan anlıyoruzki konuyu anlamadan yorum yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yaş kaç merak ettim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 benim kuzenim masadan düştü bu topici okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 OogahBoogah said: yaş kaç merak ettim gerçekten şöyle egoist mesajlar atmayın. neyi kanıtlamaya calışıyosun büyük oldugunu falanmı topici okusaydın anlardın dikkat ettim senin mesajlarının cogu prim yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 verdiğin tepki biraz aşırı kaçmış her ne olursa olsun yani , şimdi gidecek o sinirle başka işlere falan kalkışacak ondan sonra aileler karışacak falan bi ton gereksiz muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 İyi yapmışsın. Üzülme. bir dahakine uyar görürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: OogahBoogah said: yaş kaç merak ettim gerçekten şöyle egoist mesajlar atmayın. neyi kanıtlamaya calışıyosun büyük oldugunu falanmı topici okusaydın anlardın dikkat ettim senin mesajlarının cogu prim yapmak için Prim yapmadım. Sadece kaç yaşındasın merak ettim.. Prim : Malsahibi ile yüklenici arasında yapılan sözleşmede öngörülen temel hedeflerin aşılması halinde malsahibi tarafından ödül biçiminde yükleniciye yapılan veya yapılması gereken ödeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 shut up man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: ve bana hiçbi zaman hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeceği bi hareketi benden bi yaş kücük biri yaptı. Ne yapti da bu kadar delirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 He bu mudur yani ayri bisey daha yapti sandim. bsgpls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 offf okuyun abicim su topagı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Yaşı 17 senin de yaşın 18. İkiniz de çoluk çocuksunuz buradan bakınca. Kendinden 1 yaş küçük adamlardan daha ne laflar yiycen bakalım kaç tanesinin boğazına yapışmaya cesaret ediceksin. Çocuk dediğin adamla aranda 1 yaş var, kendini reklam etme, sinirlere hakim kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Abicim böyle "babasına güveniyo, babasından da korkmuyorum onun biliyo dayak yiyceğini" falan. Bunlar boş konuşmalar ya hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole harbi gereksiz adammışsın. o durumda tokat mı atılır hiç mi kavgaya girmedin ilk hareket kafadır. şaka bir yana hak etmiş yani aynısını bana yapsa ben de döverdim. tmm akrabadır carttır curttur ama herkes karşısındaki insanın sınırlarını bilip ona göre hareket etmeli. bi de öle kenara çekip atar yapması çok ilginçmiş hakikaten... Greeny mesela çok yakın arkadaşımdır ama bir yaptı sustum 2 yaptı uyardım 3. de dayak yer yemiştir de yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Xaenin said: Abicim böyle "babasına güveniyo, babasından da korkmuyorum onun biliyo dayak yiyceğini" falan. Bunlar boş konuşmalar ya hakkaten. o anlık sinirle yazılmış bişi sadece neyse geçti zaten suçluluk duygusu hissediyorum şuan. SodomVsGomore said: viole harbi gereksiz adammışsın. o durumda tokat mı atılır hiç mi kavgaya girmedin ilk hareket kafadır. şaka bir yana hak etmiş yani aynısını bana yapsa ben de döverdim. tmm akrabadır carttır curttur ama herkes karşısındaki insanın sınırlarını bilip ona göre hareket etmeli. bi de öle kenara çekip atar yapması çok ilginçmiş hakikaten... Greeny mesela çok yakın arkadaşımdır ama bir yaptı sustum 2 yaptı uyardım 3. de dayak yer yemiştir de yani... dfdsfd insan sinirlerine hakim olmalı ama malesef bende o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Hoş bişey değil. Ben de hakim olamazdım küçükken, sonra hakim olabildiğim zaman kendime adam demeye başladım. Ota boka atar yapmakla adam olunmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Zaten 17-18 yaşlarında olan herkes "çok sinirli biri" olarak görür kendini, ki gerçekten de sinirlidir, dünyaya isyan eder. 19'da azalıyo bu olay, sonra 20-21 arasında nirvanaya ulaşıyosun. "Sinirini aşıyosun" diyeyim. Ezmeye çalışmak falan değil, cidden böyle oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tabiki muhakkak öledir. bunları yaşayan insanlardan duymak hoşuma gitti. teşekkürler xae koji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: tabiki muhakkak öledir. bunları yaşayan insanlardan duymak hoşuma gitti. teşekkürler xae koji ayıp lan ayıp şurda yaptığına doğru diyen bir ben varım gitmişin xae koji ye teşkür etmişsin. adres ver geliyorum yaş 18 laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben mesela öfkemi bastırıp xae ye patlatıyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 SodomVsGomore said: viole said: tabiki muhakkak öledir. bunları yaşayan insanlardan duymak hoşuma gitti. teşekkürler xae koji ayıp lan ayıp şurda yaptığına doğru diyen bir ben varım gitmişin xae koji ye teşkür etmişsin. adres ver geliyorum yaş 18 laaaan ya ne iyisi abicim o cocukla benim cocuklugum beraber geçti paylaştıgımız acılarımızın sevinçlerimiz vardı onunla her ortama her olaya girerdik bigün hiç unutmam elektrik faturasını yatırması için evden para almıştı benimde cebimde para yoktu karnım acıkmıştı bana iskender ısmarlamıştı o fatura parası ile :/ baya dramatize ettim bu arada fds şöyle iyi bi yanı var bi daha aynı hareketi yapamıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 he tmm şimdi de ben suçlu oldum. yok abi yok aile arası olaylara girilmezmiş bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar