barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 dun izledim filmi. begendim. eglendirdi baya. ama mr t. yi aradim cok feci. diger karakterler neyse de mr t. cok arattırdı.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çok güzelmiş be film keşke sinemada gideydim.
jonq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 barbu said: dun izledim filmi. begendim. eglendirdi baya. ama mr t. yi aradim cok feci. diger karakterler neyse de mr t. cok arattırdı. Evet o eleman B.A. e hiç gitmemiş.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kimbo slice koysalarmış keşke daha iyi olabilirmiş.
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şebek etmişer B.A i, diğerleri gayet iyi oturmuş, filmde eğlenceliydi gayet. bir de mr.t kadar olamasa da B.A rolünü taşıyabilecek birini koysalardı tadından yenmezdi..
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi b.a saçları eski haline kesmeden önce lahmacuncu gibiydi yani. yarım saat lahmacuncu izledik resmen
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bildiğin a takımı filmi olmuş. uzun bölüm gibiydi. ama böle fantastiko araç ypamalrını bekledim ben onu yapmadılar.
Öne çıkan mesajlar