aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 BOOOSSSKKKOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 dun izledim filmi. begendim. eglendirdi baya. ama mr t. yi aradim cok feci. diger karakterler neyse de mr t. cok arattırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çok güzelmiş be film keşke sinemada gideydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 barbu said: dun izledim filmi. begendim. eglendirdi baya. ama mr t. yi aradim cok feci. diger karakterler neyse de mr t. cok arattırdı. Evet o eleman B.A. e hiç gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kimbo slice koysalarmış keşke daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şebek etmişer B.A i, diğerleri gayet iyi oturmuş, filmde eğlenceliydi gayet. bir de mr.t kadar olamasa da B.A rolünü taşıyabilecek birini koysalardı tadından yenmezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi b.a saçları eski haline kesmeden önce lahmacuncu gibiydi yani. yarım saat lahmacuncu izledik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 moriQ said: olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bildiğin a takımı filmi olmuş. uzun bölüm gibiydi. ama böle fantastiko araç ypamalrını bekledim ben onu yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar