burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aynen ya iyi güzel de takısız ba mi olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 belki filmin sonunda filan takilarini nerden aldigini goruruz. cunku dizide olaylarin basini gosterdiklerini hatirlamiyorum ben hic, hep basind anlatirdi boyle boyle oldu diye, sonra direk olaya girerdi bolumde. bi de ucaga binerken sut icirmediler, gerce hapisten kaciyolar heralde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aa doğru aslında. öyle olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gene gmc minibus var, hastasiydim o minibusun kucukken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hi-tech A-Team olmuş, epey eğlendim şahsen. :) Gerçi orjinalinde A-Team kimseyi öldürmezdi, ama arkadaşlar pek acımıyor:) Birde B.A ile Murdock ın dialogları süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Türkiye'ye gelecek mi? imdb'de listede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Temmuzda gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 temmuz mu? oha! o zamana kadar br-rip ini izlersiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 13 Ağustos çıkış tarihi Türkiyede ben avatarla karıştırdım sanırım temmuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Gallant said: temmuz mu? oha! o zamana kadar br-rip ini izlersiniz yahu. 3-5 gün sonra temmuz değil mi? bdripi çıkmaz ki o zamana kadar? ha 13 ağustosta geliyorsa iş daha da yaş. bizde sinemalarda oynayana kadar ben amerikadan blurayini isterim kargoyla 2-3 hafta geçer gelir, sinemalarda oynarken evde bd izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bu murdock districk 9 daki merwe değil mi ya? adamın hiç tecrübesi olmamasına rağmen döktürmüştü, bi de doğaçlama falan yapmıs deniyordu dist. 9 da, burada da yapmış mıdır acaba? trailer izlendikten sonrası edit, bi action moviesi olarak izleyeceğiz izlersek. eskiyi yâd etmek icin değil :<, bu arada B.A hic olmamıs gibi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 izledim filmi cocukluguma damga vurmus, cidden senelerce aklimdan cikmiycak yegane dizi A takimi idi, mcguyver scotch band ve 5-6 cividen nukleer bomba yaparken beni etkilemiyordu, ama bir garaja kapanip siradan bir traktorden hem karada hem denzide gidebilen killdozer yapan A takimi asiri eglenceli geliyordu bilmiyen icin epic IRL troll Killdozer (srsbsnss) amerikada elamanin komsualrina ve belediyeye tepesi atiyor, bodruma kapanip bir buldozeri modifiye edip sahane dosenmis zirhla yokedilemez hale getiriyor, one arkaya tufek yerlestirip icine girip kaynakla zirhi kapiyor, sonra kasabada GTA modeli rage yapip kafasinin bozuk oldugu insanlarin evlerini yikip neredeyse aksabada tas tas ustunde birakmiyor, polis ve asker hicbirsekidle durduramayinca tank filan cagiriyorlar ama son yikmaya calistigi evde cukura dusup kaliyor amca, radyatorde asiri isininca yolun sonuna geldigini anlayip intehar ediyor, plakalari kesip adamin cesedine ulasmalari saatler suruyor http://www.youtube.com/watch?v=24n77GgRtrw ilk olarak konuyu soyliyelim, star trek gibi gidip devam filmi yapmak yerine olayin basini anlatmislar "islemedikelri bir suctan dolayi..." kalibindaki o islemedikleri suc ustune butun film, birde ustune tkimin nasil ilk bir araya geldigini anlatiyor karakterlere gelelim en zor kisim george peppard din olumudnen sonra "hannibal kim olucak?" sorunsaliydi sanirim, liam neeson rolun altindan kalkabilmis (tu), sorun ise filmi 2010 a uyarlarken "kimse olmicek" kuralinin rafa kalkmasi gibi hannibal i daha gercekci bir karakter yapmislar yaratik kostumleri giyip setlerde calisan, her bolum basinda abidik kiliklara giren hannibal yok burda, daha sert daha ciddi ve olgun bir hannibal var, ama hikayenin basi oldugu icin sanirim okay denebilir, sonucta senelerce federallerden ve ordudan kacan ve parali askerlik yapan bir hannibal yok burda, albay hannibal var gelelim facemen e, bana sorarsaniz tipki BSG-starbuck gibi dirk benedicti aratmiycak bir recast olmus, gayette uymus role, bildiginiz eski face i pek aramiycaksiniz gelelim murdock a, district 9 in wikus u murdock olarak inanilmaz basarili, birebri murdock olmayi gectim orjinalide sollamis, cidden filmde en keyifle izledigim karakterdi, FUUUKIN PROWWWWWN!111 ve gelelim B.A. e, filmin zayif halkasi aktor ne Mr. T. ye benziyor, nede bezemeye calismis, senaristlerde burda baya batirmislar ve ortaya bu inandiriciligi sifir olan karakter cikmis, orjinal A Takimini izlemediyseniz "filmin token black karakteri" bile diyebilirsiniz, zincirleri mohawki ve moral faggotryi gectim yok yani bu B.A. degil kesinlikle, orjinal diziyi tasiyabilen en etkili aktorun ve en akilda kalanin B.A. oldugunu dusunursek pek cok kiside filmi sirf bu yuzden begenmiyicek diyebilirim gelelim icerige, icerik olarak tatmin edici gercekten, A Takiminin her hafta giristigi imkansiz planlar ve ancak kafayi usutumus insanlarin girisicegi stuntlar aynen duruyor ve nefes kesici efektler ile coook daha iyi olmuslar, siradan bri action filmi olarak bile gayet tatmin edici ve guzel olmus, heleki acilistaki sahne ve parasutcu olan B.A. in neden ucak korkusu oldugu geyigini islemeleri mukemmeldi bi sekilde izleyin, nostalji icin bile izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Söyleyecek hiç birşey bırakmamışsın Viktor. Bende bu konu niye bukadar gerilere düşmüş diyorum :p Film rahat rahat 8/10 alır. Sinemada izledikten sonra pişman olacağınız bir film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bence filmin kesinlike diziyle kıyaslanmaması lzm eğlencelik aksiyon filmi işte.hayatın anlamını aramamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Film cidden çok eğlenceli, bundan sonra bir sürü a-team filmi bizi bekler gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Film cidden çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 film süper.diziyi hiç hatırlamıyorum küçükken öyle bakardım sadece :P.ama filmi çok beğendim sinemaya verdiğim her kuruşa değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 a takimi full buldum 5 sezon birden, 2 sezonu bitirdimde cidden diziyi tasiyan en saglam karakter Mr. T yahu http://www.youtube.com/watch?v=Y88JyKGykqo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=2aa9hiEfZyU http://www.youtube.com/watch?v=6eURO3yCjrA&feature=related SHUT UP SUCKAA buram buram 80 ler zaten dizi, ne keyifle izliyorum heueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 So, Satan walks into this bar... asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 orjinal A takimini basairli yapan seyler karakterlerin super olmasi yanniz bi yanda dahi albay hannibal smith var, hicbir zaman olmasi gerektigi gibi yurumiyen ama bi sekilde basari ile sonuclanan deli planlar yapiyor, adrenaline susamisligi var zevk aliyor boyle 1 vs 30 kapismalara girip kafasina silah dayanmisken bile karsisindakini trolliyor, birde ustune azili bri kacak olmasina ragmen kufur gibi hollywod da aktorluk yapiyor, set ismi olarakta kendisini kovaliyan albayin ismini veriyor obur yanda dolandirici facemen var, adam simdiye kadar izledigim bolumlerde ucaktan tut bota kadar birsuru sey scamledi, luks bir gokdelenin penthousunda kaliyor adam, tek bir film cekmeden almanca bir filmi arakliyip hollywood yapimcilarini scamliyordu filan murdock dahi pilot, adam o kadar zekiki deli raporu alabiliyor, abidik gubidik stuntlara girip her bolum baska bir yontemle B.A. i trolliyor, gorunmez kopegi billyden tut bel canatsinda besledigi 5 kisilik hit squad veya konusan kuklalari filan B.A. de ise Mr. T. dokturuyor zaten, zincirler ve van geyigini gectim adam mekanik uzmani, klasik bri ciftlikten bikac alet edevat ile arabanin ustune monte hayvan gibi flamethrower yapiyordu, bunun yaninda milleti firlatma ustune kurulu dovus tarzi ile her durumda pis pis bakmasi (bad attitude), birde ustune ucma korkusu eklenince cok sahane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mtg kartı vardı baracus'un. 2 red 2 green 1 reg 1 green: target creature gains flying until end of the turn. Destroy that creature until end of the turn. if baracus b.a. gains flying: remove baracus b.a from the game. 4/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 AHAHAHAHAHA cok iyimis o http://www.youtube.com/watch?v=_MVonyVSQoM dizinin yarisi zaten takla atan araclar, Mr. T. tarafindan tutulup firlatilan garibanlar ve helikopter sahnelerinden ibaret ilk 4 sezon genellikle ayni yapida bolumler bolumdeki sorunun ozeti sorunu olan msuterinin kiliktan kiliga giren hannibal ile tuhaf bulusmasi ve "you just hired the A-Team" hannibal in plani planin suya dusmesi veya kotu adamlarin bir sekil usunluk saglamasi hannibal in yeni plani (burda genelde acayip makinalar, killdozer filan yaparlar) zafer inzibatlarin olay yerine yetisip a takimini kovalamasi herb olum boyle gecmiyor tabi ama haftalik sorun temasi pek sasmiyor http://www.youtube.com/watch?v=7R7ZGK7QuYQ reytingler dusmeye baslayinca 5. sezon format biraz degisiyor (yeni remizlenmis muzik dikkat ettiyseniz 80 lerin ruhunu cok guzel aktariyor asfsfad) daha cok soguk savas temali bir formata geciyorlar, A takimi sinir otesi intehar gorevlerine gidiyor ama reytinglerdeki dusus baska sebeplerden oldugundan durmayinca seriyi bitiriyorlar 5. sezonu baya begendim ben, cok absarili olmus yeni format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 BRADLEEEEEEEEEY <3 hihoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Viktor said: dizinin yarisi zaten takla atan araclar, Mr. T. tarafindan tutulup firlatilan garibanlar ve helikopter sahnelerinden ibaret ilk 4 sezon genellikle ayni yapida bolumler bolumdeki sorunun ozeti sorunu olan msuterinin kiliktan kiliga giren hannibal ile tuhaf bulusmasi ve "you just hired the A-Team" hannibal in plani planin suya dusmesi veya kotu adamlarin bir sekil usunluk saglamasi hannibal in yeni plani (burda genelde acayip makinalar, killdozer filan yaparlar) zafer inzibatlarin olay yerine yetisip a takimini kovalamasi herb olum boyle gecmiyor tabi ama haftalik sorun temasi pek sasmiyor çok güzel olmuş yazı. forumda rep sistemi olsa her cümleye bir +rep verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 biyey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar