Voys Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kişi başı 50ytl sınırsız yerli-yabancı içki. 4-10 arası kişiye stand, 10+ kişiye loca verilecektir. dogum gunlerınız, öyle bişey kutlayasınız vs. varsa kaçırmayın derim. içerde her türlü sorununuzla da ilgilenicem hiç bi sıkıntı çekmezsiniz. iletişim için bana ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 fiyat gayet iyiimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 loca kapatalim, kizlar mizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 tamam şükrü patiick buluşmasını orda yapalım sonra voysun kız arkadaşlarıyla foto çektirme şansımız da olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Stand, loca verilcektir derken, sise falan actirmadan direk loca mi veriyolar? Iyimis o zaman baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aquila said: loca kapatalim, kizlar mizlar.Sukru, yarin New York partilerine akiyoruz, bana ulas lan 401-588-1483 aksam 6-7 gibi orda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 içki sınırsız zaten açtırırz her şişeyi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 asdadas icki de sinirsizmis lan gormemisim oha o zaman ama cok les olur abi 1000 kisi sokarlar simdi iceri, forced grinding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aha bende bu akşam pink elephant a gidiyorum penth gelseneize 11.30pm gibi gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 discorium zaten 1500 kişilik :D max 2000 kişi sokulur. o da koymaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aa ne güzel fiyatmış :D istanbulda olsam adam toplar gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 burdan da söyliyim istedim adam toplayıp gelicem olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kahveyi toplıyıp gidelim phantom lancer, lycan, barathrum, batman kim varsa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ulan 16 sında dönüyorum denizliye okul için. oldu mu şimdi bu ? )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 pink elephanta bi gidemedim nasil bir yer? manhattanda kesin cieloya buddha bara ugrayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sly-One said: phantom lancer Tek başına doldurur orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Discorium güzel yer ya geçen paul van dyk için gelmiştim.Yalnız bodyguard olarak birsürü polat alemdar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Penthesilea said: aquila said: loca kapatalim, kizlar mizlar.Sukru, yarin New York partilerine akiyoruz, bana ulas lan 401-588-1483 aksam 6-7 gibi orda olurum 555 ile başlamıo numara alla alla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Baba öğlene doğru Ibiza'dayım beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Nerde bu Discorium. 14 Şubat için bi etkinlik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nerde bu yer yazmamışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 www.discorium.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu kadar ucuz olmamalı lan. kesin bi pislik var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Spiegel said: pink elephanta bi gidemedim nasil bir yer? manhattanda kesin cieloya buddha bara ugrayin dün gece ordaydık içeri gimekkten gerçekten zor (para vermeden&yanında kız olmadan) ama promoter arkımız vardı girdik içeri herneyse müzik tam anlamıyla harika kızlar efsane geçen pazar öyle bi haldeydiki mekan kızlar senin üstüne atlıyodu :) dünde 3 erkek gittik hiçbirimiz boş dönmedik eğer foto ları yollarsa yakın zamanda kızlar koyarım buraya ama kesinlikle bi şekilde gitmenin yolunu bulmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 doğum günüm lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar