bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Test çözüyordum kuzenim girdi içeriye "lan git test çözüyom" dedim. Çukulata vardı elinde "Hayvan gibi yiicene banada versene biraz" dedim oda "Pışşşıık" hareketi yaptı. Ve kafama acaip bi şekilde takıldı.Tüm konsantrasyon gitti :=) Bişeyi vermek istemyince yada yapılan bir numaraya kanmadğımız zaman parmağımızı gözümüze götürüp göz alt kapağını aşşağıya doğru çekip "pışşşıık" yapmanın Sevmediğimiz birinin başına kötü bişey gelince sevinerek Elimizi göğüsümüz üzerinde yukarıdan aşşağıya doğru hareket ettireke "Ohhh canım değsin" demenin Bişey istemediğimiz zaman "banane banane" derken omuzlarımızı kaldırıp indirmenin anlamları nedir? Nerden çıkmıştır? nasıl oluşmuştur?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Zuahaa[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 tarihte ilk nah çeken insana verilen tepkiyi merak ettim bi an
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 türktür o[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kafasına ucunda obsidyenden yapılmış keskin bıçak takılmış bir sopa yediği tahmin ediliyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Öne çıkan mesajlar