ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ardeth said: monamon said: ginaly said: monamon said: yok artık..kız arkadasın eve napcak ki kızlar pis olur. neyyy!!! pis kız mı olur? kızların herşeyi temiz..temiz erkek istiosan escinsel olanı bulman lazım onlar gercekten cok titiz olur yurtta kusup onu 1 hafta temizlemeyen kızlar var ne diyosun. kızların karanlık bir dünyası mevcut oraya hiç bir erkek girmemeli, hayallerindeki gibi kalmalı kızlar sdsad bakınız, nasıl da otoriteler tarafından doğrulanmışsım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 niye bu kadar dert edindiniz anlamadım,çıktık da size mi çıktık, kız arkadasımla aynı eve cıksam mı diye sormadım ki ben? Mr_Hand said: ha nickin ve resmin uyumuna saygı duyarım o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hahahah senle alakası kalmış mıydı konunun :) demicektim dayanamadım, nick ve resmin alakası yok o senin algın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bende onu dicektim tam; konunun sizle yada birlikte eve çıkmanızla alakası kalmamış ki. ne bu atar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Aslında o açıdan bakınca mr hand değil, mrs hand olması lazım Ya da bi dakka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 keyif atarı be, olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hand gaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 işin ayarını kaçırma, insanların canını sıkma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Lidriel said: İKSUN AYRI EVE ÇIKAH MI SENIN DAM KATINA YERLEŞEYİM CİNSELİMİZ BOL OLUR KANKUT KANKA AIDS KOL GEZIYOR AMA OKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sakıncalı şey bunlar , yapmadan önce 2 kez düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sonra da yapmak lazım sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hala aynı eve çıkıp naptınız onu merak edıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sex yaptılar. sex, al sana cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Düz seks değil ayrıca. Casual seks. Plansız, ayak üstü, evde boş mu gibi bir dert yada tasa gütmeden cinsellik güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 iksun, cinsellik hakkında 0.5-1 sene önceki mesajlarını arar bulurdum ama yatcam şimdi dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hatta kanepede, masada , yatakodasında vs, o işte i am fuckin matt damon videosunda saydıkları her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 hatta mortiz yapamıyo, onun yerınede yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mr_Hand said: sonra da yapmak lazım sdffds +3500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ardeth said: iksun, cinsellik hakkında 0.5-1 sene önceki mesajlarını arar bulurdum ama yatcam şimdi dua et Fikrim değişmedi ki bu konuda. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 edit: neyse bir ara bulur koyarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 topik süper olmuş. seks ve atar var topikte. çok heyecanlı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hayatımda olmayan herşey diyorsun yani Fede. Abi niye dedim bunu hiç bilmiyorum, saat de geç değil ki o kadar. Vardır bir hayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adrenalin, seratonin ve testosteron bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ama zunn konunun testosteron ortalamasını baya düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar