aquatik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Her toplulukta, grupta olabilecek şeyler... 1. Gruptan biri seçilir (muhtemelen grup üyelerine göre biraz daha farklı olarak algılanan bir kişidir) 2. Grup içindeki bir kaç kişi üzerine gitmeye başlar, gruptaki diğer kompleksli ve yetersizlik, kendine güvensizlik sorunları olanlar da hevesle oyuna katılır 3. O kadar eğlenip, kendilerinden geçiyorlardır ki; kendilerini, başkalarını üzüp, ezebildikleri (güya!) sürece özgüvenli ve üstün hissetmeye başlarlar, çünkü belirli bir grup içindeki belirli grup üyeleriyle ortak hareket edip, bir konuda baskın olan çoğunluğun tarafındadırlar, 'vay be, ne adamlarmışız biz!' derler. 4. Ama o gruplarından çıktıklarında, başka bir grup içinde destekçisiz kaldıklarında gene o 'aynı' yetersizlik, özgüvensizlik hisleriyle dolu, kompleksli gariban zavallılar haline dönüşürler 5. Kendilerini yeterli, güçlü hissetmek adına, yeni kurban ve yandaş arama çabalarına girerler 6. Kendilerini ancak birilerini ezebildiklerini düşündükleri oranda 'adammış' gibi hissederler... 7. Kompleksli olmakta son derce haklıdırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sddassaddasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu arada o forumda dalga geçilen one değil dorydi onuda bi kavrayıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 "hislerimle oynuyorsun bi girdinmi çıkmıyorsun neden böyle yapıyorsun of" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aquatik said: Her toplulukta, grupta olabilecek şeyler... 1. Gruptan biri seçilir (muhtemelen grup üyelerine göre biraz daha farklı olarak algılanan bir kişidir) 2. Grup içindeki bir kaç kişi üzerine gitmeye başlar, gruptaki diğer kompleksli ve yetersizlik, kendine güvensizlik sorunları olanlar da hevesle oyuna katılır 3. O kadar eğlenip, kendilerinden geçiyorlardır ki; kendilerini, başkalarını üzüp, ezebildikleri (güya!) sürece özgüvenli ve üstün hissetmeye başlarlar, çünkü belirli bir grup içindeki belirli grup üyeleriyle ortak hareket edip, bir konuda baskın olan çoğunluğun tarafındadırlar, 'vay be, ne adamlarmışız biz!' derler. 4. Ama o gruplarından çıktıklarında, başka bir grup içinde destekçisiz kaldıklarında gene o 'aynı' yetersizlik, özgüvensizlik hisleriyle dolu, kompleksli gariban zavallılar haline dönüşürler 5. Kendilerini yeterli, güçlü hissetmek adına, yeni kurban ve yandaş arama çabalarına girerler 6. Kendilerini ancak birilerini ezebildiklerini düşündükleri oranda 'adammış' gibi hissederler... 7. Kompleksli olmakta son derce haklıdırlar... tek kaldıklarında cırtlar diyon yani kısaca grup üyeleri öylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gerçek troll kendi başının çaresine de bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ahahahaha cons allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 forumda agir butthurt sezdim. Kiz bosu bosuna adami afise etmemis diyorum hala car car konusuyorsunuz bilmediginiz konular uzerine. Tovbe yarabbim. Anladik, forumda bir cok kisi nerd ve otomatik olarak hislerine karsilik alamamis mazlum gencin tarafini tutuyor ama merak etmeyin, edilen laflar hak edilen laflardir. GG HF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 anlatın lan doğrusunu o zaman , konu ebesinin nikahına dayandı zaten bu saatten sonra mahremiyet falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 anlatmayiz. yeterince pro degilsiniz gizli bilgilere erismek icin. ADMIN BEYLER BU FORUMU KITLERSE SEVINIRIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Beyler yanlış anlaşılma olmasın ama, gerçek troller tek takılmazlar, çeteleşirler. Gittim geldim hiç bişey değişmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Azmodai said: anlatmayiz. yeterince pro degilsiniz gizli bilgilere erismek icin. ADMIN BEYLER BU FORUMU KITLERSE SEVINIRIZ. forum kitlenir mi be pasha? başlığı kilitlet bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yalnız 0ne de hiç iş yokmuş,onun yerinde olsam başka şeyler derdim.Konu hakikaten uzamış,ancak ben hala bu pixellerden ego tatmin edilebilecegine inanmıyorum.Reelde bi cafede falan bu tarz muhabbetler olsa tamamda,internet ortamı yani,tek yapılıcak şey mesajlara bakmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 daha da gelmem paticiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Franceskooo said: tek yapılıcak şey mesajlara bakmamak. ciddiye almıcaksın la tek şey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Azmodai said: anlatmayiz. yeterince pro degilsiniz gizli bilgilere erismek icin. ADMIN BEYLER BU FORUMU KITLERSE SEVINIRIZ. of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Theridone said: Azmodai said: anlatmayiz. yeterince pro degilsiniz gizli bilgilere erismek icin. ADMIN BEYLER BU FORUMU KITLERSE SEVINIRIZ. forum kitlenir mi be pasha? başlığı kilitlet bari. siteyi kapatsınlar direk demek istedi admin dedikleri de devletin adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ne bu şimdi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Her yönüyle drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 dar ama dı rama the rama czzzttt! devreler yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 talgrandivittigitti hadi laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 0ne kandırma milleti fake acc açıp geliceksin herkes biliyo gururunu ayaklar altına al geri gel gerge bile geri döndü sen mi dönmiyecen beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben gidersem, daha da gelmem paticiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 selam ben 0ne'nın feykiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar